Zetwerk van Rocks Steenstrips Blauw bij het station in Driebergen Referentie project

Cementsluier verwijderaar

 • HMK R183 Cementsluier-Ex voor zuurbestendig Natuursteen
 • Ook voor zuurbestendig keramiek
 • Deze cementsluier is een speciaal reinigingsmiddel
 • Concentraat voor het verwijderen van vuil en cementsluier
 • Test altijd eerst op een onopvallende plaats
 • Er is ook een alternatief verkrijgbaar zonder zuur

Moeller Stone Care R183

MOELLER STONE CARE

HMK R183

Bekijk alle foto's

Verwijderen van vuil en cementsluiers

HMK R183 Cementsluier-Ex voor zuurbestendig natuursteen is een speciaal reinigingsmiddel (geconcentreerd). Het verwijdert vuil, cementsluier en kalkafzettingen van alle typen niet zuurgevoelige oppervlakken van natuursteen, kunststeen, keramiek, porcelanato, klinkers, kwartscomposiet en ruw beton, zowel binnen als buiten. Een uiterst effectieve verwijderaar van cementsluier en kalkaanslag.

 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
MOELLER STONE CARE

HMK R183

Eigenschappen
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Bewaar HMK R183 gesloten met een temperatuur tussen de 12C-25C op een droge donker plaats. HMK R183 kan een aantal jaren bewaard worden.
 • Niet mengen met andere reinigingsmiddelen, impregneringen, verzegelingen of onderhoudsmiddelen.
 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Probeer uit op een onopvallend testvlak
 • Volg altijd de handleiding op de verpakking
MOELLER STONE CARE

HMK R183


Handleiding HMK R183

 

 

Gebruik HMK R183

Breng de HMK R183 van Moeller Stone Care aan op de ondergrond zodra uw cemenetsluiers of vuil op uw vloer waarneemt. De HMK 183 van Moeller Stone Care verwijdert vuil, cementsluiers en kalkafzettingen. De HMK R183 is geschikt voor alle niet zuurgevoelige natuur- en kunststenen oppervlakken en keramiek.

Dit product is niet geschikt voor Natuurstenen die kalk bevatten. Door de zuurgraad van dit product kunnen de Natuurstenen worden aangetast. Zodra u stenen wilt schoonmaken die kalk bevatten adviseren wij de HMK …. .

Natuurstenen terras en tuinmuur - Frank van Buren Hoveniers

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.