deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Steenstrips

Lees meer

Steenstrips kopen

Natuursteenstrips voor wand- en gevelbekleding

Steenstrips zijn er voor alle soorten natuurlijke muren. Wij verkopen natuurstenen strips voor exclusieve wandbekleding zoals Rocks, Natuursteenstrips, maar ook Baksteenstrips, Steenpanelen en Geopietra Steenstrips. Het gaat hierbij om unieke muur- en gevelbekleding. Dus voor vele soorten Steenstrips in alle vormen voor uw interieur of exterieur kunt u bij ons terecht. Dus van langwerpige tot ronde wand- of  muurbekleding voor uw woonkamer of natuurstenen gevel. Onze Natuursteenstrips zijn beperkt in dikte (dun). Wilt u Steenstrips kopen, kom dan langs in Vaassen. Dan krijgt u het juiste beeld van de beoogde natuurstenen bekleding. Of vraag ons GRATIS Flagstone Magazine met inspiratie over Steenstrips eerst aan. Voor architecten zijn er profielen van Geopietra verkrijgbaar voor ontwerpprogramma’s.

Assortiment: 6 productgroepen Steenstrips
U kunt kiezen uit 5 verschillende producten Steenstrips. Deze zijn vervolgens weer onderverdeeld in soorten en kleuren per productfamilie.
 • Natuursteenstrips hoekafwerking bij kozijnen. Betreft Brons Rustiek.

  Steenstrips makkelijk te verwerken, voegloos. Panelen, hoge kwaliteit met 3d effect.

  Bekijk producten
 • Sfeervolle veranda. Omkleding van de haard met Geopietra steenstrips.

  48 verschillende soorten in 4-7 kleuren. Unieke, prachtige, bijzondere Steenstrips.

  Bekijk producten
 • Rocks Pepe Steenstrips zorgen voor een mooie mediterrane uitstraling. Ideale wandbekleding met een beperkte dikte.

  27 soorten pure Natuurstenen in dikte bewerkt. Voor mooie natuurstenen muren.

  Bekijk producten
 • Baksteenstrips naast de open haard

  10 soorten industriële Steenstrips Baksteen. Hip, authentiek en karaktervol materiaal.

  Bekijk producten
 • Steenpanelen bij het zwembad - voegloos

  Voegloze natuursteen panelen met verankering. Klasse en exclusiviteit.

  Bekijk producten
 • Geopietra Steenstrips verlijming.

  Afdekkers, lijm, voeg, verlichting etc. Hoogwaardige materialen.

  Bekijk producten

Zoek nu op filter:

Gebruik dit filter om de juiste Steenstrips te kiezen. Door een natuurstenen gevel of muur visualiseren, maakt uw keuze makkelijker. Wij hebben filters gemaakt om uw keuze voor de soorten Steen strips eenvoudiger te maken.

Producten worden geladen...

  Steenstrips in diverse soorten

  The Flagstone Company heeft een groot, aantrekkelijk assortiment 3D-wandbekleding, waarbij u zowel Steenstrips met of zonder voeg kunt kiezen. Bijvoorbeeld Natuurstenen Steenstrips in de vorm van keien of rotsen. Maar er zijn ook langwerpige en zelfs rechthoekige Steenstrips. Natuurlijk hoeft het bij een natuursteen gevel of wand niet om alle muren te gaan. Juist het accent van exclusieve wandbekleding op één muur, is krachtig. Dus bijvoorbeeld het bekleden van Steenstrips van een gashaard of het plaatsen van diverse soorten keien of rotsen in een veranda.

  Baksteenstrips

  Naast natuurstenen muurbekleding is er bij ons ook volop keuze voor industriële bakstenen muren. Door deze terug te laten komen in een vintage interieur krijgt uw project met wandbekleding weer een eigentijdse natuurlijke boost. En het is echt leuk om een wand van bijvoorbeeld baksteen of natuursteen zelf te maken. Stel bijvoorbeeld eens een muur van Steenstrips met een oude look voor bij u in het interieur. Hoe gaaf is dat!

  Steenstrips zonder voeg

  Natuurlijke wandbekleding zonder voeg valt bij ons onder de categorie Steenstrip panelen of Natuursteenstrips. Zelfs onze lijn met Geopietra heeft dit soort strippen (Steenstrips voegloos) in het assortiment. Het gaat daarbij om panelen met de sfeer van natuursteen, en die daarnaast eenvoudig geplaatst kunnen worden. Dit type muurstrips hoeft dus niet te worden gevoegd, wat enorm veel tijd scheelt bij het plaatsen. Steenstrips in de vorm van panelen geven het effect van gestapelde natuurstenen. Een groot voordeel is dat er geen werk voor voegen aan te pas komt.

  Het creëren van je eigen muur met deze mogelijkheden

  Prachtige wand in de keuken met Geopietra Steenstrips

  Steenstrips verlichten

  Wij doen u graag de tip aan de hand om deze muren van Natuurstenen vervolgens smaakvol te verlichten. Door deze verlichting binnen en buiten toe te passen, komt de gelaagdheid van de 3D steenstrips extra mooi in beeld. Vooral als het donker in de kamer wordt of als het buiten donker is. Juist dan is het goed om de spotlights op de Steenstrips aan te zetten!

  Het plaatsen van Steenstrips

  Steenstrips verlijmen, doet u met passie en met een bepaald ‘instinct’ voor het juiste patroon. De kleur van de voeg dient een match te zijn met de rest van de gekozen stenen. Het moet passen bij de Steen en het interieur of exterieur. Bij een moderne inrichting kiest met vaak voor een grijze Steenstrip gecombineerd met een grijze voeg. Bij een zonnige, mediterrane stijl juist een lichte kleur Steenstrip in combinatie met een zandkleurige voeg. Als laatste maakt de voegafwerking alles uit.

  Steenstrip boomstructuur

  Als basis uitgangspunt geldt dat iedere Steenstrip die random uit de doos gepakt wordt, ergens geplakt wordt. Om dat te kunnen realiseren, werkt men op meerdere lagen-niveaus tegelijkertijd met Steenstrips. Dit heet een zogenaamde Steenstrip-boomstructuur. Eigenlijk moet je als zetter van Steenstrips gevorderd zijn, wil men de Steenstrips op deze wijze aanpakken. Om de plaats te bepalen waar de Steenstrip verlijmd wordt, kijkt men niet alleen naar de vorm, maar juist ook naar grootte en kleur van de Steenstrip. Indien een Geopietra Steenstrip niet tussen twee andere strips past, hakt men er gewoon een stukje Steenstrip uit. Bent u niet gevorderd in het plaatsen van Steenstrips begin dan gewoon onderaan met het verwerken.

  Ambachtelijk zetwerk op de muur met Steenstrips Geopietra

  Geofit – opvulstukjes voor Steenstrips

  Eventuele gaatjes die ontstaan in de wand- of muurbekleding, vult men vervolgens in met afgehakte brokjes Steenstrip (nieuw is het product Geofit). Het resultaat is een natuurlijke muur met Natuurstenen look. Er is tevens ook kleurstof in bruin en zwart verkrijgbaar voor Steenstrips met weinig voeg. Met deze kleurstoffen kun je de Steenstrip lijm op kleur brengen. Dit zodat deze lijm voor Steenstrips zo dicht mogelijk bij de kleur van de Steenstrip komt.

  Steenstrips zetwerk

  Zetwerk van Steenstrips bepaalt 50 procent van de uitstraling. Al met al zijn er dus voldoende mogelijkheden om een muur met de uitstraling van puur Natuursteen te creëren. Maar voor alle muren met Steenstrips geldt. 50 procent van de uitstraling van de Steenstrip muur hangt af van de gekozen Steenstrip en de kwaliteit ervan. De overige 50 procent hangt af van de professionaliteit van het zetwerk van de Steenstrips. Daarnaast is de voegafwerking en de kleurkeuze van de voeg van de Steenstrip dus essentieel. De conclusie die hiermee gemaakt wordt, is dat de wijze van plaatsing van de Steenstrips, net zoveel uitmaakt als wat je bij de start hebt. Oftewel de helft van de uitstraling wordt bepaald door het Zetwerk van de Steenstrips.

  Zetmethodes voor Steenstrips

  Daarom zijn wij als bedrijf continu op zoek naar verschillende zetmethodes voor Steenstrips. Wellicht is het u al eens opgevallen tijdens een reis of bezoek aan Zuid-Europa, dat er op verschillende plaatsen op een totaal andere wijze natuurstenen worden gezet. Deze zetwijze van Natuursteen heeft uiteindelijk veel invloed op de uiteindelijke uitstraling van de natuurstenen muur. Steenstrips met veel voeg zorgen voor een rustieke uitstraling van de natuurstenen of bakstenen muurbekleding. Steenstrips met weinig voeg, en dus een verdiepend effect, zorgen voor een modern resultaat. Feitelijk het gevoel van natuurstenen die gestapeld zijn.

  Bezoek onze showroom

  Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

  Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

  Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

  Steenstrips haard
  Steeds vaker kiezen mensen voor een warm element. Door een accent te geven met deze bijzondere Steenstrips achter de houtkachel of bij de schouw. Het mooiste is om groot te denken bij het realiseren van een muur. Dus voldoende diepte in de Steenstrips haard. En wellicht niet teveel andere ruimtes erbij (zoals een uitsparing voor houtblokken). Denk vooral eenvoudig bij het ontwerpen van een openhaard. Dan realiseert u echt het wow-effect.
  • Cascata Steenstrips (Geopietra) open haard.

   Robuuste wandbekleding haard

   Bekijk dit product!
  • Natuursteenstrips op open haard type rocks rustieke lei

   Natuurstenen bekleding

   Meer informatie!
  • Natuurstenen muur open haard.

   Gestapeld Natuursteen

   Lees meer!
  • Steenstrips Rustieke Lei. Haard. Uitvoering: Bouwbedrijf Tizo uit Zoetermeer.

   Strak en moderne bekleding

   Kies een kleur!

  Steenstrips op isolatie

  Kiest u voor gevelisolatie en duurzaam wonen? Kijk dan bijvoorbeeld naar de Geopietra Steenstrips. Deze zijn ademend en kunnen met een kleine voorbewerking op isolatie worden verwerkt. Wij zien volop toepassing van natuurgevelstenen bij moderne woningen, waaronder kubistische ontwerpen. Bij kubisme is de architect of opdrachtgever vaak op zoek naar een contrast. Dit is te vinden in een natuurlijke gevelbekleding door keuze van de vorm of de kleur van de Steenstrip in combatie met isolatie. Men kiest voor moderne toepassingen vaak voor Steenstrips in de kleuren (licht)grijs of antraciet, maar ook zandbeige en aardetinten komen veel voor.

  Wandbekleding van Steenstrips
  Informatie over de belangrijkste aspecten van Steenstrips. Zoals meer informatie over de kleur en over de gelaagdheid van deze gevel- en muurbekleding. De trends in deze muurtegels en de veel voorkomende ondergronden.
  • Plakstrips voor op de muur natuursteen

   Driedimensionaal

   Bekijk gelaagdheid
  • Steenstrips badkamer gemaakt met Geopietra Blumone

   Grijs, donkergrijs, zwart

   Kies voor grijstinten
  • Zetwerk van Rocks Steenstrips Blauw bij het station in Driebergen.

   Beperkt in dikte

   Ervaar de voordelen
  • Steenstrips baksteen in de slaapkamer

   Bakstenen muur maken

   Ga aan de slag
  • Baksteenstrips Keuken Industrieel.

   Huis industrieel inrichten

   Kies voor Bakstenen
  • Een stijlvol interieur met Natuursteenstrips

   Prijzen van Steenstrips

   Steenstrips kopen
  • Woonkamer Steenstrips.

   Stenen muur woonkamer

   Foto's bekijken
  • bim textures

   3D-beelden voor Architecten

   Download de Textures

  Medewerker aan het bellen

  Trainingen Steenstrips

  Zo gaan wij als bedrijf twee keer per jaar naar het kleurrijke Italië en nemen wij ervaren en professionele Steenstrip zetters mee op pad. Juist om kennis en ervaring op te doen met een voeg- en zetmethode van Steenstrips die wij in Nederland nog niet zo vaak zien. Ook hebben wij kennis gemaakt met het plaatsen van Steenstrips zonder voeg (het zogenaamde koud plaatsen). Maar ook het plaatsen met een zeer volle voeg (het zogenaamde overvoegen). Onze conclusie is dat wij in Nederland vertrouwd kiezen voor de wijze van voegen van Steenstrips zoals wij dat ook van bakstenen kennen. Zelf hebben wij onze horizon qua Steenstrip zetwerk inmiddels verruimd en kunnen wij zeggen dat wij meer dan enthousiast zijn over de vele mogelijkheden van Steenstrips muren.

  Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

  Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.