• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 2+7?

Steenstrips

Lees meer

Steenstrips - binnen en buiten

Natuursteenstrips voor wand- en gevelbekleding

Momenteel is het een trend om de sfeer van gestapeld natuursteen van binnen naar buiten door te trekken. Dus een natuurstenen wandbekleding die in een buitenmuur (natuurstenen gevel) overloopt. Of juist door de wanden van de keuken binnen te bekleden en daarnaast een tuinmuur buiten. Wij doen u graag de tip aan de hand om deze muren van natuurstenen vervolgens smaakvol te verlichten. Door deze verlichting komt de gelaagdheid van de 3D steenstrips namelijk extra mooi in beeld.

Assortiment
 • Sfeervolle veranda. Omkleding van de haard met Geopietra steenstrips.

  Steenstrips Geopietra

  40 verschillende soorten in 4-7 kleuren

  Meer info
 • Natuursteenstrips hoekafwerking bij kozijnen. Betreft Brons Rustiek.

  Natuursteenstrips

  Steenstrips makkelijk te verwerken, voegloos

  Meer info
 • Rocks Pepe zorgen voor een mooie mediterrane uitstraling. Ideale wandbekleding met een beperkte dikte.

  Rocks steenstrips

  20 soorten pure Natuurstenen in dikte bewerkt

  Meer info
 • Baksteenstrips naast de open haard

  Baksteenstrips

  10 soorten industriële Baksteenstrips

  Meer info
 • Steenpanelen bij het zwembad - voegloos

  Steenpanelen

  Unieke voegloze panelen met verankering

  Meer info
 • Geopietra verlijming.

  Overige materialen

  Afdekkers, lijm, voeg, verlichting etc.

  Meer info

Zoek nu op filter:

Een natuurstenen gevel of muur visualiseren, maakt uw keuze makkelijker. Wij hebben filters gemaakt om uw keuze voor een Steenstrip eenvoudiger te maken.

Producten worden geladen...

110

Steenstrips in diverse soorten

Steenstrippen zijn er voor alle soorten natuurlijke muren. Wij verkopen producten zoals Rocks, Natuursteenstrips, maar ook Baksteenstrips, Steenpanelen en Geopietra Steenstrips. Niet alleen voor de wand-, maar ook voor gevelbekleding. Dus voor Steenstrips in alle vormen (van langwerpig tot keien) voor uw interieur kunt u bij ons terecht: van woonkamer tot slaapkamer.

Binnen en buiten

Natuurlijk hoeft het niet altijd een hele natuursteen gevel te zijn. Het kan ook gaan om gedeeltelijke exclusieve wandbekleding. Dus bijvoorbeeld het bekleden van een open haard, het plaatsen van keien of rotsen bij een schouw of het zelf beplakken van een keukenmuur met baksteenstrips. Naast natuurstenen muurbekleding is er dus bij ons ook volop keuze voor industriële bakstenen muren. Door deze terug te laten komen in een vintage interieur krijgt uw project met wandbekleding weer een eigentijdse natuurlijke boost. En het is echt leuk om een wand van bijvoorbeeld baksteen zelf te maken. Stel je bijvoorbeeld eens een muur van steenstrips met een oude bakstenen look voor bij een moderne keuken. Hoe gaaf is dat? The Flagstone Company heeft in ieder geval een groot en aantrekkelijk assortiment, waarbij u zowel Steenstrips met of zonder voeg kan kiezen.

Zonder voeg

Natuurlijke wandbekleding zonder voeg valt bij ons onder de categorie Steenstrips panelen of Natuursteenstrips. Zelfs onze lijn met Geopietra heeft dit soort strippen in het assortiment. Het gaat daarbij om panelen met de sfeer van natuursteen, en die daarnaast eenvoudig geplaatst kunnen worden. Dit type muurstrips hoeft dus niet te worden gevoegd, wat enorm veel tijd scheelt bij het plaatsen. Steenstrips in de vorm van panelen geven het effect van gestapelde natuurstenen. Een groot voordeel is dat er geen werk voor voegen aan te pas komt.

Alpe Steenstrips Geopietra - wandbekleding van de open haard

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Steenstrips op isolatie

Kiest u voor gevelisolatie en duurzaam wonen? Kijk dan bijvoorbeeld naar de Geopietra Steenstrips. Deze zijn ademend en kunnen met een kleine voorbewerking op isolatie worden verwerkt. Wij zien volop toepassing van natuurgevelstenen bij moderne woningen, waaronder kubistische ontwerpen. Bij kubisme is de architect of opdrachtgever vaak op zoek naar een contrast. Dit is te vinden in een natuurlijke gevelbekleding door keuze van de vorm of de kleur van de Steenstrip. Men kiest voor moderne toepassingen vaak voor Steenstrips in de kleuren grijs of antraciet, maar ook zandbeige en aardetinten komen veel voor.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 8+1?