• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    What is 4+4?

Steenstrips

Lees meer

Exclusieve Steenstrips

Voor wand- en gevelbekleding

Producten worden geladen...

111

Steenstrips diverse soorten

Steenstrippen voor alle soorten natuurlijke muren. Wij verkopen producten zoals Rocks, Natuursteenstrips, maar ook Baksteenstrips, Steenpanelen en Geopietra Steenstrips. Niet alleen voor de wand-, maar juist ook voor gevelbekleding. Dus voor Steenstrips in alle vormen (van langwerpig tot keien) voor uw interieur van woonkamer tot slaapkamer.

Binnen en buiten

Momenteel is de grote trend om de sfeer van gestapeld natuursteen van binnen naar buiten door te trekken. Soms gebeurt dit in één lijn. Dus een natuurstenen wandbekleding die in een buitenmuur (natuurstenen gevel) overloopt. Of juist door de wanden van de keuken binnen te bekleden en daarnaast een tuinmuur buiten. Wij doen u graag de tip aan de hand om deze muren van natuurstenen vervolgens smaakvol te verlichten. Dat wil zeggen: door de verlichting komt de gelaagdheid van de 3d Steenstrips volledig tot hun recht.
Natuurlijk hoeft voor een keuze het niet altijd een hele natuursteen gevel te zijn. Het kan ook gaan om gedeeltelijke exclusieve wandbekleding. Dus bijvoorbeeld het bekleden van een open haard, het plaatsen van keien of rotsen bij een schouw of een keukenmuur zelf beplakken met baksteen strips. Naast natuurstenen muurbekleding is er dus bij ons ook volop keuze voor industriële bakstenen muren. Door deze terug te laten komen in een vintage interieur krijgt uw project met wandbekleding weer een eigentijdse natuurlijke boost. En het is echt leuk om een wanden bijvoorbeeld van baksteen zelf te maken. Stel je bijvoorbeeld eens een muur van Steenstrips met een oude bakstenen look zien voor bij een moderne keuken. Hoe gaaf is dat? The Flagstone Company heeft in ieder geval een groot en aantrekkelijk assortiment. Waarbij men dus zowel Steenstrips met of zonder voeg kan kiezen.

Alpe Steenstrips Geopietra - wandbekleding van de open haard

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Voegafwerking

En als laatste maakt de voegafwerking alles uit. Veel voeg zorgt voor een rustieke uitstraling van de natuurstenen of bakstenen muurbekleding. Weinig voeg en dus een verdiepend effect zorgen voor een modern resultaat. Feitelijk het gevoel van natuurstenen die gestapeld zijn.

Steenstrips op isolatie

Kiest u voor gevelisolatie en duurzaam wonen? Kijk dan bijvoorbeeld naar de Geopietra Steenstrips. Deze zijn ademend en kunnen met een kleine voorbewerking op isolatie worden verwerkt. Wij zien volop toepassing van natuurgevelstenen vooral bij moderne woningen, waaronder kubistische ontwerpen. Bij kubisme is de architect of opdrachtgever vaak op zoek naar een contrast. Dit is  te vinden in natuurlijke gevelbekleding door keuze van de vorm van de Steenstrip of juist de kleur. Men kiest voor moderne toepassingen vaak voor Steenstrips in de kleuren grijs of antraciet maar ook zandbeige en aardetinten komen veel voor.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 2+6?