Steenstrips plaatsen op de muur - Steenstrips van Geopietra

Impregnering Steenstrips

Water en vuil afwerende impregnering voor binnen en buiten op siloxaanbasis. Impregnering  geschikt voor Geopietra Steenstrips (gerconstrueerde producten – kunststeen).

Moeller HMK S731

Moeller Stone Care

HMK S731

Bekijk alle foto's

Bescherming Geopietra Steenstrips

HMK S731 is een gebruiksklaar impregneermiddel op basis van silaan/siloxaan. Door de impregnering wordt binnendringen van water en vuil voorkomen bij ruwe of geslepen natuurstenen oppervlakken (zacht en harddgesteente) kunststeen, niet geglazuurde tegels, baksteen en klinkers binnen- en buitenshuis. Daarnaast is dit product geschikt voor Geopietra Steenstrips (gereconstrueerde kunststeen). De kleur en structuur van het oppervlak worden nauwelijks beïnvloed.

Toepassing Silaan impregnering

HMK S731 is ook geschikt voor licht vochtige ondergronden (max restvochtgehalte 6-8 %) en kan hier met enige voorbehandeling op worden toegepast. De vochttoelaatbaarheid wordt niet tot nauwelijks beïnvloed door de HMK S731 van Moeller Stone Care.

 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Binnenvloer

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Moeller Stone Care

HMK S731

Eigenschappen
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Afhankelijk van het zuigvermogen van de ondergrond verwerkt u ca. 3-10m² per liter behandelen
 • Bij koel en droog opslaan is HMK S731 ca. 2 jaar te bewaren.
 • Beschermen tegen vorst en buiten bereik van kinderen houden.
 • Probeer uit op een onopvallend testvlak
Moeller Stone Care

HMK S731

S731
 • Het (zelf) plaatsen (bevestigen) van Geopietra Steenstrips is bijzonder leuk om te doen. Wij geven u enkele belangrijke adviezen voor montage. Hiermee realiseert u een mooie muur met wandbekleding. Twijfelt u, bel ons dan of kom langs. Een team met professionele adviseurs helpt graag. Zorg voor een ondergrond welke voldoende dragend en geschikt is. Ten tweede werk volgens de Regels der Bouwkunst. De ondergrond voordat u de Geopietra Steenstrips plaatst, dient cementgebonden te zijn. Dit betekent dat u op de ondergrond verder werkt met een cementgebonden lijm. Lees overige tips voor het monteren en plaatsen van Geopietra Steenstrips verderop deze pagina.
  Lees meer

 • Zorg voor een geschikte, dragende en vlakke ondergrond. Zo kiest u buiten bijvoorbeeld voor een betonnen muur. Voorkom optrekkend vocht. Door bijvoorbeeld onder het maaiveld de ondergrond in teren. En gebruik daarbij een glasvezelnet om verstoringen van optrekkend vocht in de Stenen wand te voorkomen.
  Lees meer

Geopietra Steenstrips bij het Zwembad - wandbekleding

Bescherming tegen vocht en vuil

Door uw muur te behandelen met de HMK S731 van Moeller Stone Care voorkomt u dat er water en/of vuil binnendringt in de Geopietra Steenstrips. Afhankelijk van het zuigvermogen van de ondergrond kunt u ca. 3-10m² behandelen per liter. Wij adviseren impregnatie op het moment dat de Natuurstenenwandbekleding in de zelfde ruimte staat als de sauna of het zwembad. Er is namelijk een mogelijkheid dat de Steenstrips worden aangetast door het vocht.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.