Moderne villa met Steenstrips | BAAS architecten

Impregnering Steenstrips

  • Water- en vuil afwerende impregnering
  • Voor binnen en buiten
  • Op basis van siloxaan
  • Impregnering ook geschikt voor Geopietra Steenstrips
  • Van het bekende merk Moeller Stone Care

Moeller HMK S731

Moeller Stone Care

HMK S731

Bekijk alle foto's

Bescherming Geopietra Steenstrips

HMK S731 is een gebruiksklaar impregneermiddel op basis van silaan/siloxaan. Door de impregnering wordt binnendringen van water en vuil voorkomen bij ruwe of geslepen natuurstenen oppervlakken (zacht en harddgesteente) kunststeen, niet geglazuurde tegels, baksteen en klinkers binnen- en buitenshuis. Daarnaast is dit product geschikt voor Geopietra Steenstrips (gereconstrueerde kunststeen). De kleur en structuur van het oppervlak worden nauwelijks beïnvloed.

Silaan impregnering

HMK S731 is ook geschikt voor licht vochtige ondergronden (max restvochtgehalte 6-8 %) en kan hier met enige voorbehandeling op worden toegepast. De vochttoelaatbaarheid wordt niet tot nauwelijks beïnvloed door de HMK S731 van Moeller Stone Care.

 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Binnenvloer

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Moeller Stone Care

HMK S731

Eigenschappen
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Afhankelijk van het zuigvermogen van de ondergrond verwerkt u ca. 3-10m² per liter behandelen
  • Bij koel en droog opslaan is HMK S731 ca. 2 jaar te bewaren.
  • Beschermen tegen vorst en buiten bereik van kinderen houden.
  • Probeer uit op een onopvallend testvlak
Moeller Stone Care

HMK S731


Handleiding HMK S731

Geopietra Steenstrips bij het Zwembad - wandbekleding

Bescherming tegen vocht en vuil

Door uw muur te behandelen met de HMK S731 van Moeller Stone Care voorkomt u dat er water en/of vuil binnendringt in de Geopietra Steenstrips. Afhankelijk van het zuigvermogen van de ondergrond kunt u ca. 3-10m² behandelen per liter. Wij adviseren impregnatie op het moment dat de Natuurstenenwandbekleding in de zelfde ruimte staat als de sauna of het zwembad. Er is namelijk een mogelijkheid dat de Steenstrips worden aangetast door het vocht.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.