Steenstrips buitengevel - op de gevelisolatie, moderne woning

Projecten:

 • Steenstrips: nationale en internationale projecten
 • Juist ook particuliere villa’s, luxe veranda’s en poolhouses
 • Maar ook restaurants en utiliteitsbouw met Steenstrips
 • Maak met het filter uw keuze voor alle inspiratie!
 • Vraag het Flagstone Magazine aan!
 • Architecten kunnen zich aanmelden: Architectenreis Italië!

Projecten

Lees meer

Referenties Steenstrips

Natuurstenen wandbekleding

Architecten, ontwerpers en relaties vertellen hoe zij Natuurstenen vloeren zoals Flagstones ervaren. Maar juist ook natuurstenen wand- en gevelbekleding. Deze sfeervolle verhalen zijn een greep uit onze verkopen. Ze zijn samen met informatie over ambachtelijk zetwerk over Natuurstenen gebundeld in ons Flagstone Magazine. Niet alleen de toepassing van Flagstones en Natuursteenstrips wordt uiteengezet, maar er wordt ook veel verteld over de mogelijkheden van Geopietra Steenstrips, in combinatie met de ontwikkeling van mooie en bijzondere projecten. Dit glossy magazine biedt referentiemateriaal en inspiratie voor alle soorten natuurstenen in natuurlijke vorm. Vraag het nu aan! Overigens organiseren wij voor Architecten een aantal keer per jaar een Geopietra inspiratiereis naar Italie!

Lees meer

Keuze Steenstrip

Bij een vergunningsaanvraag is het belangrijk juiste informatie te verstrekken bij de gemeente. Wil de relatie een natuurstenen gevel, schat dan in of deze goed in het landschap past. Maak indien nodig een neutrale keus bijvoorbeeld type Picedo, Blumone of Toce Steenstrip. Deze Geopietra Steenstrips zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar maar gaan qua uitstraling iets meer richting metselwerk. Terwijl een ronde natuursteen een Mediterrane sfeer kan oproepen. Ook hangt er veel af van de gekozen voegkleur van de Steenstrip. Wij helpen graag met specificaties en/of proefborden met Steenstrips. Proefborden zijn ideaal om het juiste beeld te krijgen! Onze afdeling Projecten helpt u graag verder (tel. +31 578 560048).

 • Copyright: Gevelbepleistering Lauritano Architect: Bijnens Kellens - 7
  Gevelbekleding op modern design

  Verscholen In het aantrekkelijke landschap van Riemst (provincie Limburg) is deze magnifieke, moderne villa gerealiseerd.

 • 9
  Steenstrips op buitenmuren

  Het ontwerp is voortgekomen uit de opgedane ervaring van de eigenaar. Dat wil zeggen door: het zien van vele bouwprojecten en de meest perfecte en naar voren springende elementen.

 • Steenstrips buiten Geopietra 16
  Villa aan het water

  Uniek te noemen in de villawijk omgeving Amersfoort en aan het water gelegen. Vanaf de brug in de verte is het gehele eindresultaat van de geplaatste Geopietra-muren prachtig te bewonderen.

 • Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Homan - Architect: Bureau Authentiek - Fotograaf: Studio HOD 8
  Wandpanelen buiten – gevelisolatie

  Moderniteit midden in de natuur: deze strakke wandbekleding met Steenstrips van Geopietra valt perfect binnen het ontwerp van architect Bureau Authentiek.

 • Copyright Studio Siebers - Valdostano Steenstrips bij entree 13
  Modern ontwerp met Steenstrips

  Wat begon als een spontane ontmoeting evolueerde tot een optimale samenwerking in deze renovatie, die de grenzen van creativiteit en passie verlegde.

 • Steenstrips gevelbekleding | Copyright The Art of Living Magazine – Fotografie: Patrick Meis 6
  Steenstrips buiten

  Prachtige villa in een bosrijke omgeving. Een unieke woning gerealiseerd door SB woningbouw.

 • Hout in combinatie met Natuursteen | Copyright The Art of Living Magazine – Fotografie: Jaro van Meerten 18
  Lichte Steenstrips

  Deze langgevelboerderij is ontworpen door Maarten Relou van Architectenbureau DonkersRelou in Gemert.

 • Steenstrips Buiten - Copyright: The Art of Living - Fotografie: Peter Baas - Verlichting: Maretti Lighting 9
  Verlichting en Steenstrips

  Bij het realiseren van verbouw- of nieuwbouwplannen is het van belang om aandacht te besteden aan een doordacht lichtplan.

 • Moderno Steenstrips buitengevel | Copyright The Art of Living Magazine – Fotografie: Dré Wouters 19
  Nieuwbouw met Natuursteen

  De natuurlijke elementen van deze woning passen perfect bij de natuurlijke omgeving. Een prachtig ontwerp van van der Padt en Partners.

 • Architect: Bob Manders | Fotografie: Cafeine, Steenstrips zonder voeg 6
  Steenstrips zonder voeg

  In de buitenwijk van Zwolle is deze riante villa gebouwd. Architectenbureau Bob Manders heeft daarbij gekozen voor Steenstrips zonder voeg.

 • Steenstrips futuristische villa aan de Albaplas 9
  Bed & Breakfast – Albaplas

  Een prachtig uniek project; Landgoed 'Het Esse'. Een Bed & Breakfast met Natuursteen Het enorme perceel is gelegen aan een weelderige natuurplas: De Alba.

 • Kubistische villa met Steenstrips | Realisatie: Aerdenhout villabouw - steenstrips wand 6
  Steenstrips wand

  Falling water in Nederland. Wat een overeenkomst en geweldig ontwerp. Lees meer over dit prachtige project met Steenstrips wand

Natuurstenen gevelbekleding

The Flagstone Company is in 2004 opgericht. In eerste instantie door Flagstones te verkopen, maar al snel kwam daar een nieuwe behoefte bij. Relaties zagen wel wat in het verzagen van Flagstones tot stripjes van Natuursteen. Daarop volgden onze nieuwe producten: de Natuursteenstrips en Steenpanelen. Maar ook pure Natuurstenen zoals Rocks, met een beperkte dikte. Wij zien nu in het Nederlandse landschap de bekleding van de voorgevel, zijgevel en achtergevel vaak bij huizen of andere projecten terug.


“Natuurstenen muren worden ook steeds meer toegepast door landschapsarchitecten”


Te denken valt dan aan het bekleden van bruggen. Bijvoorbeeld de brug in Deventer en een brug in Rijssen. Maar ook aan  andere sectoren valt te denken. Bijvoorbeeld de Golfbaan in Nieuwegein (De Kroonprins) en een luxe appartementencomplex aan de Loolaan waar Steenstrips zelfs op isolatie zijn verwerkt.

Prachtige woning met steenstrips op de wand.

 

 

Natuurstenen muur Loetje Rotterdam.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.