Projecten

Steenstrips: niet alleen creatieve, nationale en internationale projecten. Juist ook particuliere villa’s, luxe veranda’s, poolhouses, restaurants en utiliteitsbouw komen aan de orde. Maak met het filter uw keuze voor alle inspiratie!

Projecten

Lees meer

Referenties Steenstrips

Natuurstenen wandbekleding

Vraag het magazine hier gratis aan!Architecten, ontwerpers en relaties vertellen hoe zij Natuurstenen vloeren zoals Flagstones ervaren. Maar juist ook natuurstenen wand- en gevelbekleding. Deze sfeervolle verhalen zijn een greep uit onze verkopen. Ze zijn samen met informatie over ambachtelijk zetwerk over Natuurstenen gebundeld in ons Flagstone Magazine. Niet alleen de toepassing van Flagstones en Natuursteenstrips wordt uiteengezet, maar er wordt ook veel verteld over de mogelijkheden van Geopietra Steenstrips, in combinatie met de ontwikkeling van mooie en bijzondere projecten. Dit glossy magazine biedt referentiemateriaal en inspiratie voor alle soorten natuurstenen in natuurlijke vorm.

133

Natuurstenen gevelbekleding

The Flagstone Company is in 2004 opgericht. In eerste instantie door Flagstones te verkopen, maar al snel kwam daar een nieuwe behoefte bij. Relaties zagen wel wat in het verzagen van Flagstones tot stripjes van Natuursteen. Daarop volgden onze nieuwe producten: de Natuursteenstrips en Steenpanelen. Maar ook pure Natuurstenen zoals Rocks, met een beperkte dikte. Wij zien nu in het Nederlandse landschap de bekleding van de voorgevel, zijgevel en achtergevel vaak bij huizen of andere projecten terug.


“Natuurstenen muren worden ook steeds meer toegepast door landschapsarchitecten”


Te denken valt dan aan het bekleden van bruggen. Bijvoorbeeld de brug in Deventer en een brug in Rijssen. Maar ook aan  andere sectoren valt te denken. Bijvoorbeeld de Golfbaan in Nieuwegein (De Kroonprins) en een luxe appartementencomplex aan de Loolaan waar Steenstrips zelfs op isolatie zijn verwerkt.

Prachtige woning met steenstrips op de wand.

Natuurstenen muur Loetje Rotterdam.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.