Bel The Flagstone Company!
Voor Flagstones en Steenstrips

Heeft u een vraag over onze producten? Weet u welk product het best bij uw wensen past? Onze specialisten geven u graag goede tips. Bel daarom met The Flagstone Company!

The Flagstone Company heeft een bijzondere en exclusieve showroom. Zeer indrukwekkend als het gaat om Natuurstenen Muren, Steenstrips en Flagstones. Daarnaast geven wij een eigen Magazine uit: Het Flagstone Magazine. Vraag dit gratis bij ons aan. U heeft het vervolgens binnen 3 werkdagen in huis. Kom aansluitend langs of bel ons!

Telefoon

Telefonisch contact via:
+31 578 56 0048

Bel ons direct
Email

Stuur een bericht naar:
info@natuursteenstrips.nl

Mail ons
Onze relaties zijn werkelijk verrast:
  • "Vandaag vond ik in de brievenbus jullie Flagstone Magazine. Ik moet zeggen, mijn verbazing is groot. Het exclusieve luxe blad krijgt een plek op de salontafel, zodat we het regelmatig kunnen pakken!"

  • "Hartelijk dank voor het magazine! Schitterend blad en mooie producten! Ik heb het niet alleen bekeken maar ook bijna helemaal gelezen. We hebben zeker het plan om in Vaasen te komen kijken."

  • "Wat een prachtig magazine! Wij zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden. Ik was nog niet op de helft toen ik dacht: dit wil ik allemaal! Bedankt voor de grote inspiratiebron die het magazine levert. Voorlopig sta ik het nog aan niemand af, veel te leuk om in te blijven bladeren! Maar als we onze definitieve keuze hebben gemaakt, zal ik het zeker doorgeven."

  • "Wat ontving ik weer een prachtig exemplaar van jullie werk, wat een passie! Ik hang zojuist op met de aannemer die Flagstones elders aangekocht had. Waarop ik direct zei, niet meer doen, naar Vaassen rijden! "