deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Contact

  • Unieke beleving: Het Flagstone Experience Center
  • Dé Specialist sinds 2004, representatief
  • 5600 m2 en een enorme voorraad
  • In de buurt van Apeldoorn
  • Maak een persoonlijke en/of video-afspraak

Contact

Lees meer
Lees meer

Nieuwe Showroom – 5600 m² binnen en buiten

The Flagstone Company heeft haar showroom uitgebreid! Het totale oppervlakte (binnen en buiten) komt hiermee op 5600 m² uit. Bestaande uit twee panden en een groot magazijn met een eigen voorraad.

Wij zijn erg trots op het eindresultaat en willen dit graag met jullie delen. Maak een afspraak om onze nieuwe showroom te bezichtigen.

Wij leveren dagelijks op bestelling van maandag tot en met vrijdag. Het afhalen van goederen is in overleg mogelijk. Alle natuurstenen zijn zoveel mogelijk op voorraad. Bekijk hieronder de video’s en raak geïnspireerd!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Persoonlijke begeleiding bij uw keuze

Vanaf binnenkomst zult u onze passie en ervaring meekrijgen. Het is verstandig – bij het brengen van een bezoek – uw bouwtekeningen, foto’s en voorbeelden mee te nemen. Samen met onze verkopers komt u dan bij de beste Steenstrip uit. Er zijn eindeloze natuurstenen muren en voorbeeldmateriaal waaruit u kunt kiezen. Ook kunnen wij u veel informatie meegeven over het plaatsen ervan. U kunt het zetwerk van Steenstrips of Flagstones uitbesteden of zelf oppakken.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.