deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine

Lees meer

Magazine over Steenstrips

Het Flagstone Magazine is uniek. Wij kennen geen ander magazine over Steenstrips en Flagstones dat zo compleet is. Bijna 800 kleurrijke foto’s en meer dan 400 pagina’s dik. Daar gaat dan ook 10 jaar aan verzamelen van informatie en foto’s aan vooraf. Het product Natuursteen raakt ons in het hart. De sfeer van pure Natuurstenen en de interesse in zetwerk, is onze grootste passie geworden. Er zijn inmiddels tal van natuursteen projecten gerealiseerd en dat willen wij met iedereen delen. Bel ons op: +31 578 560048 of vraag hieronder het magazine direct aan.

Het Flagstone Magazine voor Steenstrips inspiratie

Het Flagstone Magazine

Vraag het NU gratis aan!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Vraag het magazine hier gratis aan!

Ontvang ’t thuis!

U kunt het indrukwekkende Flagstone Magazine geheel GRATIS bij ons aanvragen. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Het magazine is bedoeld voor mensen met interesse in de aankoop van onze producten. Verstrek uw juiste gegevens i.v.m. de post. Het Flagstone Magazine is echt fantastisch.

Flagstone Magazine

Wij sturen u een exclusief en luxe magazine dat met veel passie is gemaakt. Boordevol fullcolor foto’s. Deel het zeker met anderen!

Wat onze relaties zeggen over het magazine.
 • Hartelijk dank voor het magazine! Schitterend blad en mooie producten! Ik heb het niet alleen bekeken maar ook bijna helemaal gelezen. We hebben zeker het plan om in Vaasen te komen kijken.
 • Hallo Hellen, binnenkort kom ik bij jullie in Vaasen maar bel eerst nog wel. Het boek had ik al aan de buurman laten zien die het ook wel wat lijkt en we komen dan samen bij je op de koffie, m.vr.groet Gerard.
 • Zojuist is het boek binnengekomen, wat een prachtige uitgave! Ga ik koesteren en met belangstelling lezen. Echt een bron van inspiriatie, complimenten! P.S. ik ben fan van Frank Lloyd Wright, heb een jaren 60 bungalow gekocht waarin ik zijn stijlelementen ga toepassen.
 • Wat ontving ik weer een prachtig exemplaar van jullie werk, wat een passie! Ik hang zojuist op met de aannemer die Flagstones die elders aangekocht had. Waarop ik direct zei, niet meer doen, naar Vaassen rijden! 
 • Vandaag vond ik in de brievenbus jullie Flagstone Magazine. Ik moet zeggen, mijn verbazing is groot. Het exclusieve luxe blad krijgt een plek op de salontafel, zodat we het regelmatig kunnen pakken!
 • Goedemorgen! Wij hebben uw flagstone magazine in goede orde ontvangen. Bedankt! Wat een mooi blad! Wij gaan nu eerst inspiratie opdoen en we komen binnenkort een keer naar uw showroom.
 • Hallo Hellen, Dennis en de anderen van 'het team'. Wat een verrassing en wát een super mooi magazine!!!
  Grote complimenten en wij gaan er echt nog eens helemaal voor zitten om het rustig te lezen allemaal. De postbode belde aan en ik dacht yess, yess, 'het magazine'. Jullie mogen inderdaad super en super trots zijn op zo’n magazine en wij zijn stiekem super trots dat wij daar in staan!! Wie weet na de inspiratie vanuit dit magazine, komen wij nog eens aan………………
 • Wat een prachtig magazine! Wij zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden. Ik was nog niet op de helft toen ik dacht: dit wil ik allemaal! Bedankt voor de grote inspiratiebron die het magazine levert. Voorlopig sta ik het nog aan niemand af, veel te leuk om in te blijven bladeren! Maar als we onze definitieve keuze hebben gemaakt, zal ik het zeker doorgeven.
 • Beste heer/mevrouw,
  Ik heb het Magazine ontvangen. Ik moet eerlijk zeggen: ik heb zelden zo een mooie magazine gezien. Het zal voor velen een bron van inspiratie zijn.
  Als we de komende maanden een keer richting de Veluwse Bron gaan, willen we dat combineren met een bezoek aan uw showroom.
 • Geachte heer Cramer, als reactie op uw mail wil ik u nog hartelijk danken voor het mooie magazine dat ik van u heb gekregen.
  Er staan zoveel mooie dingen in dat ik zeker een keer bij u kom kijken in de showroom.
 • Beste, we hebben onlangs jullie Flagstone magazine ontvangen en zijn zeer enthousiast. Wij zijn een koppel vanuit Belgisch Limburg en zijn van plan om ons huis te bouwen in crepi in combinatie met natuursteen.Verder heb ik ook jullie facebookpagina overlopen en ook daar waren zeer mooie projecten bij.
  Ik was helemaal verliefd op de steen 'valdostano'. We zijn vooral op zoek naar deze stijl in grijsbruine tinten. Mijn vraag is hoe deze stenen worden geplaatst? Wij komen in ieder geval binnenkort langs! Met vriendelijke groeten, Laura en Christopher

Alles over Steenstrips

Mensen inspireren wij met de mooiste bouwwerken. Ook ziet u veel details terug in deze inspirerende Natuursteen gids. Van mooie afgewerkte Steenstrip hoeken tot de mogelijkheden van het zetten van Natuursteenstrips. En wie weet, staat u er volgend jaar in.

Mocht u enthousiast zijn na ontvangst van Het Flagstone Magazine, deel het gerust met anderen. Wij kunnen altijd een nieuw exemplaar met inspiratie over Steenstrips en Flagstones toesturen.

Het is namelijk weleens gebeurd dat een exemplaar in Engeland gespot werd dankzij het doorgeven van mensen onderling. Dat is echt fantastisch om te horen.

Natuurlijk sturen wij het Flagstone Magazine ook naar België en andere landen.

Inspiratiebron, Het Flagstone magazine

Hellen Eekhof, Flagstone Magazine.

Foto album

Het Steenstrip Magazine

In eerste instantie is The Flagstone Company gestart met productgidsen over Natuursteen. Al snel leek het ons beter om een totale catalogus voor iedereen te maken zodat wij de relaties optimaal inspireren. Wekelijks spreken wij af en plannen wij nieuwe artikelen in. Artikelen over Natuursteen die interessant zijn voor onze relaties. En natuurlijk met Flagstones of Steenstrips of nieuw materiaal. Naast het schrijven van tekst, zoeken wij ook de foto’s voor natuursteen projecten uit. Deze bekijken we qua belichting en dan kiezen we voor een bepaalde opmaak.

Veel foto’s
Hoe vertel je een verhaal over dat desbetreffende natuursteen product en over die architect of relatie die gewerkt hebben met Natuursteen? Dat is moeilijk. Want het doel is, dat Het Flagstone Magazine iedereen aanspreekt. Daarnaast is het ook nog eens van belang dat je alle producten uit het assortiment van The Flagstone Company belicht. Het drijft ons continu om Het Flagstone Magazine telkens weer beter te maken en dat lukt ook keer op keer. Onze relaties zijn enthousiast en wij krijgen dus steeds meer medewerking. Het Flagstone Magazine schrijven wij niet ieder jaar opnieuw. Want 400 bladzijden produceren met twee mensen lukt niet. Wij kiezen ervoor de gids in Natuursteen te verbeteren en aan te vullen. Onze collega Deciréé plant de afspraken voor Hellen om foto’s van Natuurstenen te maken. En dat is door het hele land heen. Belangrijk is natuurlijk dat het weer meespeelt. Prijzen worden niet in de Flagstone gids genoemd, omdat dit factoren zijn die maandelijks kunnen veranderen.”

Succesvol
Vaak heb ik het gevoel dat het zo succesvol is – dat dagje Nederland en de Natuursteen foto’s – dat ik niet kan wachten en meteen weer doorrijd langs onze Art Director. Hij gaat er dan ook direct mee aan de slag. Wij bepalen dan de belangrijkste foto’s over Natuurstenen, de opmaak van het artikel en terwijl hij bezig is, schrijf ik de tekst. Daarna volgt veel contact door Deciréé met de klant of hij/zij zich er in kan vinden. Inmiddels hebben wij foto-trainingen gevolgd. En hebben wij tevens geïnvesteerd in goede spiegelreflexcamera’s en servers om het optimale voor het fotograferen van projecten met Steenstrips en Flagstones eruit te halen. Want voor elk artikel dat je schrijft over natuurstenen, zijn hoge resolutie-foto’s nodig. Een simpele foto maken van bijvoorbeeld gevelbekleding met een mobieltje behoort niet tot de opties. De Art Director en ik zijn samen dus redelijk precies. We komen daarmee steeds op een hoger niveau om uit te blinken als echte Natuursteen specialist. Ik ben oprecht benieuwd wat u ervan vindt. Laat het mij weten! Veel leesplezier en tot snel, Hellen Eekhof.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.