• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 2+4?

Het Flagstone Magazine

Het Magazine over Steenstrips

Het Flagstone Magazine is uniek. Wij kennen geen ander magazine over Steenstrips en Flagstones dat zo compleet is. Maar daar gaat dan ook 10 jaar aan verzamelen van informatie en foto’s aan vooraf. Het product Natuursteen raakt ons in het hart. De sfeer van pure natuurstenen en de interesse in zetwerk, is onze grootste passie geworden. Er zijn tal van natuursteen projecten inmiddels gerealiseerd en dat willen wij met iedereen delen. Bel ons op:  +31 578 560048. Of vraag hieronder het magazine direct aan.

Flagstone Magazine - van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine

Vraag het NU gratis aan!

Wat is 2+8?


Lees het thuis op de bank!

U kunt het indrukwekkende Flagstone Magazine geheel GRATIS bij ons aanvragen. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Het magazine is bedoeld voor mensen met interesse in de aankoop van onze producten. Verstrek uw juiste gegevens ivm de post. Het Flagstone Magazine heeft 765 foto’s ter inspiratie.

Eén van onze medewerkers zal vóór verzending telefonisch contact met u opnemen om misbruik van deze aanvraag te voorkomen. Graag uw begrip hiervoor. Wij sturen u een exclusief en luxe magazine dat met veel passie is gemaakt.

Wat onze relaties zeggen over het magazine.
 • Hartelijk dank voor het magazine! Schitterend blad en mooie producten! Ik heb het niet alleen bekeken maar ook bijna helemaal gelezen. We hebben zeker het plan om in Vaasen te komen kijken.
 • Hallo Hellen, binnenkort kom ik bij jullie in Vaasen maar bel eerst nog wel. Het boek had ik al aan de buurman laten zien die het ook wel wat lijkt en we komen dan samen bij je op de koffie, m.vr.groet Gerard.
 • Zojuist is het boek binnengekomen, wat een prachtige uitgave! Ga ik koesteren en met belangstelling lezen. Echt een bron van inspiriatie, complimenten! P.S. ik ben fan van Frank Lloyd Wright, heb een jaren 60 bungalow gekocht waarin ik zijn stijlelementen ga toepassen.
 • Wat ontving ik weer een prachtig exemplaar van jullie werk, wat een passie! Ik hang zojuist op met de aannemer die Flagstones die elders aangekocht had. Waarop ik direct zei, niet meer doen, naar Vaassen rijden! 
 • Vandaag vond ik in de brievenbus jullie Flagstone Magazine. Ik moet zeggen, mijn verbazing is groot. Het exclusieve luxe blad krijgt een plek op de salontafel, zodat we het regelmatig kunnen pakken!
 • Goedemorgen! Wij hebben uw flagstone magazine in goede orde ontvangen. Bedankt! Wat een mooi blad! Wij gaan nu eerst inspiratie opdoen en we komen binnenkort een keer naar uw showroom.
 • Hallo Hellen, Dennis en de anderen van 'het team'. Wat een verrassing en wát een super mooi magazine!!!
  Grote complimenten en wij gaan er echt nog eens helemaal voor zitten om het rustig te lezen allemaal. De postbode belde aan en ik dacht yess, yess, 'het magazine'. Jullie mogen inderdaad super en super trots zijn op zo’n magazine en wij zijn stiekem super trots dat wij daar in staan!! Wie weet na de inspiratie vanuit dit magazine, komen wij nog eens aan………………
 • Wat een prachtig magazine! Wij zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden. Ik was nog niet op de helft toen ik dacht: dit wil ik allemaal! Bedankt voor de grote inspiratiebron die het magazine levert. Voorlopig sta ik het nog aan niemand af, veel te leuk om in te blijven bladeren! Maar als we onze definitieve keuze hebben gemaakt, zal ik het zeker doorgeven.
 • Beste heer/mevrouw,
  Ik heb het Magazine ontvangen. Ik moet eerlijk zeggen: ik heb zelden zo een mooie magazine gezien. Het zal voor velen een bron van inspiratie zijn.
  Als we de komende maanden een keer richting de Veluwse Bron gaan, willen we dat combineren met een bezoek aan uw showroom.
 • Geachte heer Cramer, als reactie op uw mail wil ik u nog hartelijk danken voor het mooie magazine dat ik van u heb gekregen.
  Er staan zoveel mooie dingen in dat ik zeker een keer bij u kom kijken in de showroom.
 • Beste, we hebben onlangs jullie Flagstone magazine ontvangen en zijn zeer enthousiast. Wij zijn een koppel vanuit Belgisch Limburg en zijn van plan om ons huis te bouwen in crepi in combinatie met natuursteen.Verder heb ik ook jullie facebookpagina overlopen en ook daar waren zeer mooie projecten bij.
  Ik was helemaal verliefd op de steen 'valdostano'. We zijn vooral op zoek naar deze stijl in grijsbruine tinten. Mijn vraag is hoe deze stenen worden geplaatst? Wij komen in ieder geval binnenkort langs! Met vriendelijke groeten, Laura en Christopher

Inspiratie over Natuurstenen

Enthousiast over Natuursteen. Dat moet je zijn om zo’n gigantisch Magazine neer te zetten als Het Flagstone Magazine. Eigenaresse Hellen Eekhof startte in 2004 met haar bedrijf. En begon vanaf 2010 samen met haar zwager aan dit daarop volgende mooie avontuur: Het magazine. Inmiddels is de 9e editie van deze inspiratie gids over natuurstenen een feit. En het is zeker een groot succes. Tal van voorbeelden van Steenstrips muren en Natuurstenen vloeren in deze mooie catalogus. En wat denkt u van alle Steenstrips foto’s? Het zijn er echt veel! Relaties die Flagstone terrassen zelf leggen of Geopietra Steenstrips plaatsen op een buitengevel. Natuurlijk is het laten plaatsen ook een optie. Kortom u leest alles over luxe Natuurstenen. Van kubistische woningen met Steenstrips tot zelfs gezaagde Baksteenstrips in de keuken. Het Flagstone Magazine is veel gevraagd en eerlijk gezegd begrijpen wij het wel!

Gebroken Natuurstenen tegels?

Zoals u duidelijk is, verkopen wij geen vierkante tegels. Ook geen gewone tegels overigens. Laat staan tegels van gebroken Natuursteen. Nee, wij begeven ons juist in het werkgebied van de pure uitstraling. Het gaat met name om karaktervolle – vaak gelaagde en bekapte – natuurstenen juist in een ruige vorm. De stenen uit ons assortiment zijn als een kameleon. “Van Frans kasteel tot moderne villa”, zeggen wij wel eens. Iedereen heeft een eigen smaak en dat is nu zo mooi aan onze bijzondere decoratieve strips. Je kunt ze toepassen naar eigen wens. Daarom neem ik als schrijfster van Het Flagstone Magazine ook geen eigen stijl aan. Natuurlijk kunnen wij ons enkel focussen op moderne woningen, maar daar kies ik zelf als eindredacteur niet voor. Het is belangrijk dat iedereen Het Flagstone Magazine aantrekkelijk vindt om te lezen of door te bladeren. Van jong tot oud, van landelijk tot modern, van particulier tot architect. Daarom maken wij zelf geen keuzes in de stijl van bouwwerken of zelfs zetwerk. Maar laten wij u juist alle mogelijkheden zien.

Foto album

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

 • Geopietra

  Meer info
 • Fotograaf: Rianne Fotografie. Kantoor Gravity Amersfoort - Creative Development Agency.

  Strips van Baksteen

  Meer info
 • Natuursteenstrips woonkamer

  Natuursteenstrips

  Meer info

Het Steenstrip Magazine

In eerste instantie is The Flagstone Company gestart met productgidsen. Dat ging dus telkens om één product. Al vrij snel leek het ons beter om een totale catalogus voor iedereen te maken zodat wij de relaties optimaal inspireren. Wekelijks spreken wij af en plannen wij nieuwe artikelen in – die interessant zouden kunnen zijn voor onze relaties – met Flagstones of Steenstrips of nieuw materiaal. En dat is best moeilijk. Want naast het schrijven van tekst, waar wij niet voor hebben geleerd, moeten ook de foto’s voor natuursteen projecten worden uitgezocht en qua belichting worden bekeken. Aansluitend moet er gekozen worden voor een bepaalde opmaak.

Hoe vertel je een verhaal over dat desbetreffende product en over die architect of relatie? Dat is moeilijk. Want het doel is, dat Het Flagstone Magazine iedereen aanspreekt. Daarnaast is het ook nog eens van belang dat je alle producten uit het assortiment van The Flagstone Company belicht. Het drijft ons continu om Het Flagstone Magazine telkens weer beter te maken en dat lukt ook keer op keer. Onze relaties raken ook steeds enthousiaster en wij krijgen dus steeds meer medewerking. Het Flagstone Magazine schrijven wij niet ieder jaar opnieuw. Want 400 bladzijden produceren met 2 mensen lukt niet. Wij hebben ervoor gekozen de gids te verbeteren en aan te vullen. Onze collega Deciréé plant de afspraken voor Hellen om foto’s te maken. En dat is door het hele land heen. Belangrijk is natuurlijk dat het weer meespeelt. Prijzen worden niet in de gids genoemd omdat dit factoren zijn die maandelijks kunnen veranderen.”

Vaak heb ik het gevoel dat het zo ongelooflijk succesvol is – dat dagje Nederland en de foto’s die ik geschoten heb – dat ik niet kan wachten en meteen weer doorrijd langs onze Art Director. Hij gaat er dan ook direct mee aan de slag. Wij bepalen dan de belangrijkste foto’s, de opmaak van het artikel en terwijl hij bezig is, schrijf ik de tekst.

Daarna volgt veel contact door Deciréé met de klant of hij/zij zich er ook in kan vinden. Inmiddels hebben wij foto-trainingen gevolgd. En hebben wij tevens geïnvesteerd in goede spiegelreflex camera’s, pc’s en servers om het optimale voor het fotograferen van projecten met Steenstrips en Flagstones eruit te halen. Want voor elk artikel dat je schrijft over natuurstenen, heb je foto’s in hoge resolutie nodig. Een simpele foto maken bijvoorbeeld van gevelbekleding met een mobiel behoort niet tot de opties. De Art Director en ik zijn samen dus redelijk precies en proberen steeds professioneler en op een hoger niveau te werken. Uit te blinken als echte Natuursteen specialist. Ik ben oprecht benieuwd wat u ervan vindt. Laat het mij weten! Veel leesplezier en tot snel, Hellen Eekhof

Natuursteen Specialist

Al veel vaker zijn wij benaderd door bedrijven of wij ons werk voor het schrijven over natuurstenen niet willen uitbesteden en dan moeten wij toch steeds weer lachen. Uitbesteden: natuurlijk niet! Dat pakken ze ons niet af. Wat is er nou leuker dan hier mee bezig te zijn? Het zien hoe mensen enthousiast zijn over wat ze hebben gerealiseerd met de sfeer van puur natuursteen en dat je anderen door deze verhalen dan weer opnieuw kunt inspireren én er zelf plezier uit kunt halen. Wij zijn er ook van overtuigd dat wij het zelf beter kunnen omdat wij zo gepassioneerd zijn. En nog mooier is dat wij geen gebruik maken van sponsoren of adverteerders. Wij zijn niet afhankelijk en alles in het Flagstone Magazine gaat over stenen. Overigens is dit ons nieuwste natuurstenen project – Station Driebergen. Nu nog met telefoon gemaakt…

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 5+4?