Prachtige wand in de keuken met Geopietra Steenstrips

Sfeerfoto’s

Voor Steenstrips bent u hier op het juiste adres. Dit foto-album is een optimale inspiratiebron voor alle soorten Natuurstenen Muren.

Sfeerfoto’s

Lees meer
 • Sfeervolle haard met Steenstrips Moderno. 145
  Geopietra – Open Haard
  Wanden bekleden met Steenstrips. Bijvoorbeeld haarden, kachels en schoorstenen. Keuzes waar u geen spijt van krijgt. Zie de opties!

 • Moderne kubuswoning met Steenstrips. 101
  Kubistische villa’s
  Steenstrips voor kubistische villa's. Vaak duurzaam, hoge RC-waarde en de combinatie van Stuc en Natuursteen als contrast. Lees meer!

 • Landhuis met borders Rocks zand entree 77
  Rocks – Buitenmuren

  Buitenmuren voor in de tuin. Karaktervol, bijzonder. Met een knipoog naar het buitenland. Zie alle inspiratie!

 • Rustieke Lei sierstrips van natuursteen, hoeken in verstek gezaagd. 27
  Natuursteenstrips – Open haard
  Strakke sierstrips voor de schoorsteen, open haard of kachel. Natuurstenen zonder voeg eenvoudig plaatsbaar. Vele voorbeelden!

 • Zwart-Kwartsiet-Natuursteenstrips-aan-de-gevel-9- 44
  Natuursteenstrips – Buiten
  Gevels en muren buiten met Natuursteenstrips. Karaktervolle accenten van voegloos Natuursteen. Vind hier de inspiratie!

 • Steenstrips muur van het binnen zwembad | Copyright: Jurrit van der Waal, The Art of Living 60
  Geopietra – Wellness
  Robuuste Natuurstenen muren. Deze sfeer wordt steeds vaker toegepast bij badkamer en wellness. Alle foto's vindt u hier!

 • Een buitenlandse sfeer voor de schitterende veranda - Deze Steenstrips koop je in Vaassen 60
  Geopietra – Veranda

  Natuurstenen muren voor veranda's. Maar ook Steenstrip wandbekleding voor serres, overkappingen. Bekijk alle sfeerbeelden!

 • Gevelbekleding van Steenstrips op moderne woning 149
  Geopietra – Buitenmuren
  Steenstrips van Geopietra voor gevels en buitenmuur. Zelfs mogelijk op gevelisolatie. Vraag ons om meer informatie!

 • Sfeervolle woonkamer. De wand is bekleed met Grijs Kwartsiet Natuursteenstrips. Deze strips zijn zowel voor binnengebruik als buitengebruik geschikt. 30
  Natuursteenstrips – Binnen
  Steenstrips voor binnen van Natuursteen. Geschikt voor woonkamer, hal en ga zo maar door. Lees nu alles!

 • Blumone Steenstrips binnen en buiten. Fotografie: Chiel de Nooijer. 66
  Geopietra – Binnen
  Saaie muur binnen omtoveren tot een moderne natuurstenen wand. Dat is mogelijk met de wandbekleding van Geopietra. Lees meer!

 • Steenstrips tuinmuur 57
  Geopietra – Tuinmuren
  Natuurstenen tuinmuren buiten. Eenvoudig te bewerken met Geopietra Steenstrips. De sfeer van puur Natuursteen. Lees meer!

 • Natuursteenstrips muur in de keuken - CH Goud Kwartsiet. 18
  Natuursteenstrips – Keuken
  Natuurstenen wanden in de keuken zonder voeg. Decoratieve panelen van Natuursteen. Eenvoudig plaatsbaar. Bekijk de foto's.

Deciréé van Limburg, The Flagstone Company

Muren van Natuursteen

Het Flagstone Magazine kan u helpen om een goed plaatje voor ogen te krijgen. Visualisatie voor de keuze van Natuurstenen is namelijk belangrijk. Daarnaast biedt onze website ook volop inspiratie met alle foto’s. Bijvoorbeeld voor Loghomes (houten huizen) of projecten in en aan het water. Maar u vindt hier ook veel fotomateriaal van Steenstrips in combinatie met kubistische villa’s. Er zijn tal van referentieprojecten. Ga als eerste eens terug naar de inspiratiebron. Wat is de eerste gedachte voor de Natuurstenen muur? Bent u geïnspireerd door een foto van Steenstrips in een tijdschrift? Of was het de laatste vakantiereis in Zuid-Europa?

“Visualisatie is belangrijk”

Het is goed om van dit uitgangspunt voor de keuze van de Steenstrip uit te gaan. Beschrijf de vorm (lang, rond of hoekig), de kleur en of de Steenstrip wel of geen voeg heeft. Dit vormt dan een mooi uitgangspunt om op terug te vallen. Sorteer dus in gedachten op vorm, kleur en wel of niet koud gestapelde stenen. Als er dan aansluitend een aantal strips op onze website gevonden zijn, kan dit naast de interieurkeuzes gelegd worden. Denk hierbij aan de kleur van de vloer, schilderwerk. Is het nog steeds moeilijk? Bezoek dan onze showroom en neem foto’s mee. Wij staan klaar om te helpen met de beoogde Strips!

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.