Prachtige wand in de keuken met Geopietra Steenstrips

Sfeerfoto’s

Voor Steenstrips bent u hier op het juiste adres. Dit foto-album is een optimale inspiratiebron voor alle soorten Natuurstenen Muren.

Sfeerfoto’s

Lees meer
42

Deciréé van Limburg, The Flagstone Company

Muren van Natuursteen

Het Flagstone Magazine kan u helpen om een goed plaatje voor ogen te krijgen. Visualisatie voor de keuze van Natuurstenen is namelijk belangrijk. Daarnaast biedt onze website ook volop inspiratie met alle foto’s. Bijvoorbeeld voor Loghomes (houten huizen) of projecten in en aan het water. Maar u vindt hier ook veel fotomateriaal van Steenstrips in combinatie met kubistische villa’s. Er zijn tal van referentieprojecten. Ga als eerste eens terug naar de inspiratiebron. Wat is de eerste gedachte voor de Natuurstenen muur? Bent u geïnspireerd door een foto van Steenstrips in een tijdschrift? Of was het de laatste vakantiereis in Zuid-Europa?

“Visualisatie is belangrijk”

Het is goed om van dit uitgangspunt voor de keuze van de Steenstrip uit te gaan. Beschrijf de vorm (lang, rond of hoekig), de kleur en of de Steenstrip wel of geen voeg heeft. Dit vormt dan een mooi uitgangspunt om op terug te vallen. Sorteer dus in gedachten op vorm, kleur en wel of niet koud gestapelde stenen. Als er dan aansluitend een aantal strips op onze website gevonden zijn, kan dit naast de interieurkeuzes gelegd worden. Denk hierbij aan de kleur van de vloer, schilderwerk. Is het nog steeds moeilijk? Bezoek dan onze showroom en neem foto’s mee. Wij staan klaar om te helpen met de beoogde Strips!

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.