Textures, 3D, Archicad en Revit - profielen van Steenstrips

BIM Textures van Geopietra®

Vindt uw BIM Textures van Geopietra bij www.Natuursteenstrips.nl. Deze 3D-beelden zijn speciaal ontwikkeld voor het ontwerpen van projecten in Render programma’s.

Textures, Profielen en Steenstrips

Lees meer

3D beelden - textures BIM

Design - tekenen van ontwerpen

Als u architect of ontwerper bent, heeft u profielen nodig die u in het systeem kunt inladen. Dus 3 dimensionale beelden van Steenstrips en Natuurstenen voor ontwerpprogramma’s. Voorbeelden van deze tekenprogramma's zijn Archicad en Revit. Het uiteindelijke ontwerp kunt u intekenen met deze profielen voor wand- en gevelbekleding. Dus kies de gewenste Steenstrip wandbekleding voor muren en maak het ontwerp visueel nog aantrekkelijker. Met deze diepte profielen van de Stenen krijgt uw relatie het idee hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien. En kunnen zij een beter beeld krijgen van de natuurstenen muur of de natuurstenen gevelbekleding aansluit bij hun ideeën.

BIM, ook wel bouwwerk-informatie-model, is een digitaal model van een bestaande en/of geplande constructie, opgebouwd uit objecten waaraan informatie is gekoppeld.

 

Geopietra en BIM

Geopietra biedt al haar producten nu aan via het BIMobject. Het bedrijf Geopietra levert gereconstrueerde Natuursteenstrips die niet van echt te onderscheiden zijn. Een enorme aanwinst in ons eigen assortiment. Én erg geliefd door onze klanten vanwege de vele verschillende soorten Steenstrips, het lichte gewicht en de makkelijke manier van verwerken.

3D profielen

Deze textures van Geopietra zijn exclusief. Er zijn relatief weinig andere merken en bedrijven die de textures van hun Stenen op deze manier aanbieden via BIMobject. Zo maakt u uw 3D-ontwerpen enorm aantrekkelijk voor mensen die net een huis hebben gekocht, gaan bouwen of verbouwen!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Foto album

Verschillende Textures

Via BIMobject is het mogelijk om al deze verschillende soorten Steenstrips toe te passen in uw project. Stel uw klant kiest voor Moniga Steenstrips. Maar blijkt later liever Cascata Steenstrips te kiezen. Dan kunt u gemakkelijk beide steenprofielen in het project slepen. Zo komt u tot de beste keuze voor uw klant. Door het volledig inzichtelijk te maken. Met Geopietra textures is het dus mogelijk om een project net dat beetje extra te geven. Talloze Steenstrips die u kunt renderen of intekenen. Bekijk hiernaast de video’s over deze 3D profielen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.