Architectenreis Geopietra

Architectenreis Geopietra

  • Driedaagse reis naar Italië
  • Datum: 7,8 en 9 oktober 2024
  • Bezoek aan Geopietra
  • Verblijf aan het Gardameer
  • Bezoek aan referentieprojecten

Architectenreis Geopietra

Lees meer

The Flagstone Company BV organiseert steeds vaker Architectenbijeenkomsten. Meld u zich daarom vast voor de Architectenbijeenkomst aan:

  • 7,8 en 9 oktober 2024 vertrekken wij vervolgens weer met een VIP-groep van 20 architecten naar Bergamo (Italië). Een korte vliegreis met Ryanair van een klein uur en aansluitend nog ongeveer 3 kwartier rijden naar het Italiaanse plaatsje Salo. Een mooi pittoresk plaatsje aan het Gardameer. Als de weergoden goed gezind zijn, lijkt dit – werkelijk waar – net een korte vakantie. Want het hotel is naast de dobberende bootjes gelegen. De dag erna bezoeken wij Geopietra en het zal niemand aan iets ontbreken. Iedereen leert elkaar inmiddels al een beetje kennen en de geluiden in de groep worden – uit ervaring – luidruchtiger van plezier. Na de Italiaanse lunch, ook wel pranzo genoemd, stappen wij in de bus op weg naar gerealiseerde projecten. En dit liegt er niet om. Het gaat om prachtige villa’s in de meest mooie omgevingen. Rond de avond is er – nadat wij voldoende weten over het product Geopietra Steenstrips – een uitgebreid Italiaans diner.

Inschrijven Architectenbijeenkomst

Let op! Bij deelname wordt er 295,- ex BTW in rekening gebracht.

Ontdek Strikolith – Gevelisolatie

Strikolith loopt voorop als fabrikant en leverancier van gevel-, wand- en plafondafwerkingen. Daarnaast fungeren zij als professionele sparringpartner voor de opdrachtgever, architect, professionele verwerker en distributeur. Zo leveren wij samen projecten op waar we supertrots op kunnen zijn.

Meer over Strikolith!

Kennis maken met Geopietra

Meestal vertrekken wij op een doordeweekse dag. Op basis van een beperkte eigen bijdrage worden er dus drie dagen georganiseerd met Italiaanse diners en veel interessante informatie. Van een bezoek aan het schilderachtige plaatsje Salo tot het bezoeken van projecten in Italië waar de Steenstrips van Geopietra zijn verwerkt. Salo ligt overigens in Noord-Italië in Lombardije. Bij Geopietra wordt een presentatie verzorgd door The Flagstone Company en natuurlijk verteld Cedric, commercieel verantwoordelijke, meer over dit prachtige product. Aansluitend wordt ook het productieproces bekeken. Daarbij krijgt u ook informatie over de Steenstrips in combinatie met de aardbevingsproef.

Meer over Geopietra! 

Partner uit België Mibo Pietra

In de jaren zeventig startte Johnny Boeckx met de Meerse plafonneringswerken. In 2000 nam zijn zoon Michel het bedrijf over en werd Mibo geboren. Hij maakte kennis met de Steenstrips van Geopietra, legde de eerste contacten en zo werd de fascinatie een passie. The Flagstone Company is blij met dit Belgische partnership. Waarbij wij ons vooral focussen op het aanbod van Geopietra richt Mibo Pietra zich op het ambachtelijke zetwerk.

Meer over Mibo Pietra! 

Italiaanse accenten

Het zal niemand aan iets ontbreken. Van een stijlvol hotel aan het Gardameer tot een pittoresk restaurant waar alleen Italianen te vinden zijn. Ook zin om een keer mee te gaan? Aanmelding kan via het aanmeldformulier bovenaan deze site.

Het hotel bevindt zich aan het Gardameer. Doordat de kamers uitkijken uit over het prachtige meer wordt u wakker met een schitterend uitzicht. Het Gardameer is één van de hotspots van Italië. Tijdens de architectenreis is er tijd genoeg om dit prachtige gebied te verkennen. Aan de boulevard bevinden zich gezellige cafés en bars waar u heerlijk geniet van het uitzicht onder het genot van een drankje.

Typisch Italiaans eten

Naast het prachtige hotel neemt het team van Geopietra u ook mee naar typisch Italiaanse restaurants waar normaliter alleen de locals komen. Op deze manier maakt u echt kennis met de Italiaanse gerechten en tradities. Doordat we met de architecten en Geopietra samen aan tafel zitten ontstaan er bijzondere connecties. Dit is naast de gezelligheid ook erg interessant voor uw eigen netwerk.

Na het diner keren we weer terug naar ons hotel en is er nog  tijd om over de boulevard te wandelen. Geniet van de mooie en unieke omgeving van Italië. Wij kunnen ons voorstellen dat u meer vragen heeft. Daarvoor kunt u terecht bij ons Flagstone projectteam.

Vluchtinformatie Architectenreis

Wij vetrekken vanuit Eindhoven naar Airport Bergamo in Italië. Na een korte vlucht van 1,5 uur komen we aan in het mooie Italië. Nadat iedereen aangekomen is in Italie, staat er een luxe transport bus die ons naar het hotel brengt. Afhankelijk van de aankomsttijd wordt er een tussenstop gemaakt waar wij samen zullen dineren. Eenmaal aangekomen in het hotel is het op de aankomstdag ook nog mogelijk om op de boulevard te wanden en het gebied te verkennen.

Nadat de tickets geboekt zijn, ontvangt u de vluchtinformatie van ons. LET OP! Wij vragen u zelf een parkeerplaats te reserveren op de airport in Eindhoven. Doe dit op tijd om problemen te voorkomen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.