• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 8+1?

Steenpanelen Puzzle

Steenpaneel Brons Rustiek Kwartsiet

Steenpaneel Brons Rustiek Kwartsiet

Steenpanelen Puzzle

Ruw Natuursteen binnen-buiten, makkelijk verwerkbaar!
Brons Rustiek Kwartsiet Steenpaneel kent bijzondere mooie natuurtinten. Soms met een heel klein glimmertje, overigens zeer beperkt. Deze kleur heeft een mooie matte uitstraling. Door de ruwe Natuurstenen brokken in het paneel krijgt u het gevoel van een gestapelde Natuurstenen muur. Van deze Steenpanelen hebben wij een voorbeeld bij ons in de showroom in Vaassen. Door de bijzondere Puzzle-formaten krijgt u het gevoel van puur gestapelde muren! Het doel van deze Steenpanelen PUZZLE is de vereenvoudigde wijze van zetten, waarbij zowel de horizontale als de vertikale lijnen telkens worden onderbroken. Met de losse hoekpanelen krijgt u aansluitend het zicht op een massieve muur. Een optimaal paneel, goed betaalbaar, eenvoudig in zetwijze en het resultaat is een exclusieve massieve muur in één geheel opgetrokken.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Steenpaneel Brons Rustiek Kwartsiet

Eigenschappen
 • Steenpanelen: Brokken Natuursteen verwerkt in een paneel
 • Verankering: Geintregreerde verankering, cementen frame, bewapend
 • Puzzle-vorm: Unieke gepatenteerde Puzzle-vorm
 • Voordelen: Snel plaatsbaar, geen horizontale en verticale lijnen
 • Formaat: 60 x 20 x 5 cm dik
 • Hoeken: 25 + 20 x 20 cm hoog, om en om te gebruiken
 • Kleur: Bronskleurig-aardetinten
 • Opmerking: Verpakkingseenheden, lengtes en kleuren kunnen bij nieuwe bestellingen afwijken.

Steenpaneel Brons Rustiek Kwartsiet

 • In Nederland bouwen we sinds jaar en dag met een spouwmuur. Hiermee zorgt de lucht in de spouw voor de benodigde isolatie. Sinds vele jaren bouwt men, met name in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, met een buitengevel waar isolatiemateriaal op geplaatst wordt. Vervolgens werkt men dit af met een gladde stuclaag, vaak in verschillende kleuren. Naast Stucwerk op isolatie, zijn er ook nieuwe mogelijkheden om de muren af te werken met Steenstrips. Deze zijn verkrijgbaar in tientallen formaten en kleuren. "Abitasistema" is een gegarandeerd systeem van het merk Geopietra Steenstrips op de gevelisolatie van Strikolith.


  Lees meer

 • Het plaatsen en monteren van Steenstrips is bijzonder leuk om te doen. Wij geven u enkele belangrijke adviezen. Hiermee realiseert u een mooie muur met wandbekleding. Twijfelt u, bel ons dan of kom langs. Een team met professionele adviseurs helpt graag. Zorg voor een ondergrond welke voldoende dragend en geschikt is. Ten tweede werk volgens de Regels der bouwkunst. De ondergrond dient cementgebonden te zijn. Dit betekent dat u op de ondergrond verder werkt met een cementgebonden lijm. Lees overige tips verderop deze pagina.


  Lees meer

 • Een compleet nieuwe toevoeging van Geopietra zijn de Murogeopietra Plus muren. Dit zijn samengestelde muren, bestaande uit Geopietra, de Geocoll Lijm en Geofit. Hiermee biedt Geopietra dé oplossing om de mooiste, koud-geplaatste muren te creëren. De nieuwe Plus formule maakt de afwerking van een koud geplaatste muur helemaal af door de GeoFit vulstukken.


  Lees meer

 • Deze gereconstrueerde Natuurstenen worden met de hand gekleurd. Het product is van hoge kwaliteit en niet van echt te onderscheiden. De Steenstrips leveren wij daarom in meerdere kleuren. De Stenen worden in een mal gegoten en natuurlijk gedroogd. Voor elke soort zijn voldoende mallen. Daardoor wordt herhaling van een Steen voorkomen. In een doos met Steenstrips treft u altijd een totaalbeeld aan van het soort met verschillende kleurschakeringen. Omdat het handgekleurde Natuurstenen zijn, is het altijd anders en dus nooit hetzelfde van kleur.


  Lees meer

 • Zorg voor een geschikte, dragende en vlakke ondergrond. Zo kiest u buiten bijvoorbeeld voor een betonnen muur. Voorkom optrekkend vocht. Door bijvoorbeeld onder het maaiveld de ondergrond in teren. En gebruik daarbij een glasvezelnet om verstoringen van optrekkend vocht te voorkomen. Geocoll is een flexibele lijm. Met name toegepast voor Geopietra producten en baksteenstrips.


  Lees meer

 • Het voegen van Geopietra is goed te doen. Belangrijk is wel dat men er voldoende tijd voor uittrekt. Dat wil zeggen: het beste start men vroeg in de ochtend. Dit is noodzakelijk omdat het voegmateriaal een nader te bepalen droogtijd nodig heeft. Eén en ander is afhankelijk van de luchtvochtigheid op dat moment en de binnen- of buitentemperatuur.


  Lees meer

 • Het leuke van Geopietra Steenstrips is dat u feitelijk uw Natuurstenen Muur zelf kunt componeren. De Steenstrips voegt u met behulp van een spuitzak en in zeer incidentele gevallen wordt de voeg er met de truffel ingegooid. Dit laatste gebeurt met name in het buitenland voor een optimaal grof effect. Mogelijkheden voor de afwerking van de voeg: kleur, grofheid, diepte en afstand van de voeg.


  Lees meer

 • In het assortiment van Geopietra zijn hoekstenen verkrijgbaar. Bouwtechnisch gezien wordt soms voor een toevoeging van extra grote hoekstukken gekozen. Dit is mogelijk als men bijvoorbeeld 2 soorten mengt. Naast buitenhoeken, kunt u de hoekstukken ook toepassen bij ramen en deuren, mits daar voldoende ruimte voor aanwezig is.


  Lees meer

 • Bij plaatsen van Geopietra of Rocks Steenstrips komen de installatiedozen voor een wandcontactdoos of schakelaar vaak te diep te zitten om nog geplaatst te kunnen worden. Bovendien kennen deze Stenen een grillig en onregelmatige oppervlakte. Aan de hand van deze foto's laten we u de beste aanpak zien.


  Lees meer

 • Bij plaatsen van Natuursteenstrips is belangrijk dat u werkt conform de "Regels der bouwkunst". Zo geldt het verlijmen van de Natuursteenstrips op een schone, vlakke, geschikte en draagkrachtige ondergrond. Natuursteenstrips kunt u niet verwerken in mortel , enkel verwerken met een geschikte cemente lijm.


  Lees meer

 • Voor de meeste soorten Natuursteenstrips zijn hoekstukken verkrijgbaar. Hoekstukken hebben de volgende afmetingen: gemiddeld 40+15cm lang x 15 cm hoog. Er zijn sommige soorten met kleinere hoekstukken 27+17 cm lang. De afmeting wordt aangegeven bij de aankoop van uw product. Bij levering ontvangt u linker- en rechterhoekstukken.


  Lees meer

 • Rocks Steenstrips eisen specialisme en kennis betreft het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht is. Ook gezonde interesse in het product is een pré. Daarbij is voor de zetter belangrijk dat hij of zij voldoende tijd krijgt om het zetwerk uit te voeren.


  Lees meer

 • Bij het voegen van Rocks Steenstrips is er keuze tussen twee soorten voeg. Dit zijn ARDEX GK en Geobi-voegmortel.


  Lees meer

 • Baksteenstrips zijn op veel manieren toe te passen. Ze worden zowel binnen als buiten gebruikt. Is uw wens modern, verouderd of juist industrieel? Dan kunt u zich met de Baksteenstrips volledig uitleven! Deze Steenstrips zijn in allerlei soorten, kleuren en maten verkrijgbaar.


  Lees meer

 • Steenpanelen Puzzle zijn gezet in een cementen paneel voorzien van een metalen frame. Het modelrecht is beschermd en daarom enkel verkrijgbaar bij The Flagstone Company. De Steenpanelen Puzzle zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Er zijn hoekstukken leverbaar indien gewenst.


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone CompanyHet Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 2+8?