deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

ARDEX X77

Een makkelijke lijm voor het verlijmen van leisteen op wand of vloer. ARDEX E90 kunsthars toevoegen bij minder zuigende producten. ARDEX X77 is makkelijk verwerkbaar en populair bij de tegelzetters!

ARDEX X77 Lijm

ARDEX X77

Lijm voor Natuursteenstrips en Steenpanelen

ARDEX X77  gebruikt u voor het verlijmen van Natuursteenstrips en Steenpanelen. Voeg ARDEX E90 toe bij kwartsiet gesteente.

Bekijk alle foto's

ARDEX X77 is een lijmmortel geschikt voor het verlijmen van Natuursteenstrips en Steenpanelen. Voor kwartsietsoorten van de Natuursteenstrips wordt geadviseerd ARDEX E90 toe te voegen (4,5 kilo verdunnen met water: 1 deel Ardex E90 verdunt met 2 delen water). Klik hier voor: Productinformatie X77. Bij twijfel over verwerking van de lijmmaterialen of ondergrond, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. ARDEX X77 is een perfecte lijm omdat het een langere inlegtijd heeft. Het product is met vezels versterkt voor zwaardere Stenen en kent een langere verwerkingstijd. Zie de productbeschrijving links bij foto’s. Voor verwerking hoger dan 2,5 meter – vraag ons in dit geval om meer informatie.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
ARDEX X77

Lijm voor Natuursteenstrips en Steenpanelen

Eigenschappen
 • Aanmaken met water
 • Indien nodig vermengen met ARDEX E90
 • Cement gebonden lijm
ARDEX X77

Lijm voor Natuursteenstrips en Steenpanelen

 • Bij plaatsen van Natuursteenstrips is belangrijk dat u werkt conform de "Regels der bouwkunst". Zo geldt dat het noodzakelijk is om Natuursteenstrips te verlijmen op een schone, vlakke, geschikte en draagkrachtige ondergrond. Natuursteenstrips kunt u niet verwerken in mortel , enkel verwerken met een geschikte cement lijm.


  Lees meer

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

 • Steenpanelen Puzzle zijn gezet in een cementen paneel voorzien van een metalen frame. Het modelrecht is beschermd en daarom enkel verkrijgbaar bij The Flagstone Company. De Steenpanelen Puzzle zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Er zijn hoekstukken leverbaar indien gewenst.


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.