verlijmen van Natuursteenstrips.

ARDEX X77

  • Een makkelijke lijm voor Natuursteen
  • Voor zowel vloer als wand
  • Bij minder zuigende producten, ARDEX E90 toevoegen
  • ARDEX X77 is makkelijk verwerkbaar
  • Populair bij tegelzetters!

ARDEX X77 Lijm

ARDEX X77

Lijm voor Natuursteenstrips en Steenpanelen

ARDEX X77  gebruikt u voor het verlijmen van Natuursteenstrips en Steenpanelen. Voeg ARDEX E90 toe bij kwartsiet gesteente.

Bekijk alle foto's

ARDEX X77 is een lijmmortel geschikt voor het verlijmen van Natuursteenstrips en Steenpanelen. Voor kwartsietsoorten van de Natuursteenstrips wordt geadviseerd ARDEX E90 toe te voegen (4,5 kilo verdunnen met water: 1 deel Ardex E90 verdunt met 2 delen water). Klik hier voor: Productinformatie X77. Bij twijfel over verwerking van de lijmmaterialen of ondergrond, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. ARDEX X77 is een perfecte lijm omdat het een langere inlegtijd heeft. Het product is met vezels versterkt voor zwaardere Stenen en kent een langere verwerkingstijd. Zie de productbeschrijving links bij foto’s. Voor verwerking hoger dan 2,5 meter – vraag ons in dit geval om meer informatie.

Belangrijk: Laat de lijm na het aanmaken 2 minuten rusten.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
ARDEX X77

Lijm voor Natuursteenstrips en Steenpanelen

Eigenschappen
  • Aanmaken met water
  • Indien nodig vermengen met ARDEX E90
  • Cement gebonden lijm
ARDEX X77

Lijm voor Natuursteenstrips en Steenpanelen

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.