backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenpaneel Zwart Terug

Steenpaneel Zwart

Voeg toe aan wishlist Het verwerken van Steenpanelen volgens het "buttering- en floating" systeem.
Steenpaneel Zwart Steenpanelen Zwart Puzzle-formaat.
Steenpanelen plaatsen. Let op: het is aan te raden om de geintegreerde verankering te gebruiken.
Een Natuurstenen wand maakt u nu eenvoudig zelf!Steenpaneel Zwart Steenpanelen Zwart Puzzle-formaat - de look van massieve Natuurstenen muren!
Steenpanelen Zwart Puzzle-formaat voor gevel- en wandbekleding.Steenpanelen Zwart in Puzzle-formaat met geïntegreerde verankering voor wandbekleding.Steenpanelen Zwart in Puzzle-formaat voor binnen- en buitenmuren.Steenpanelen Zwart - Puzzle-formaat.Steenpanelen Zwart in Puzzle-formaat. Kant en klare hoekstukken.Steenpanelen Zwart in Puzzle-formaat. De panelen haken eenvoudig in elkaar!
Steenpanelen  Zwart in Puzzle-formaat. Een unieke en exclusieve Natuurstenen muur!Steenpanelen Zwart in Puzzle-formaat.Steenpanelen Zwart - wandbekleding voor binnen en buiten.Steenpanelen Zwart - wandbekleding voor binnen en buiten.Steenpanelen zwart voor de wand.
€ 89.90 per m2 (excl. BTW)

Steenpanelen Puzzle

Natuurstenen muren in een hand-omdraai!

 

Steenpanelen Puzzle in de kleuren antraciet en zwart. U hoeft niet langer per Steen een Natuurstenen muur op te  bouwen. U kunt nu eenvoudig gebruik maken van deze unieke Steenpanelen in puzzlevorm. Op maat gemaakte Stenen welke met de hand in een cementen frame worden aangebracht. Het frame is tevens voorzien van een bewapening en een verankering. De kleuren zijn diep antraciet. Met name donkergrijs, wat zwart maar ook enkele lichte accenten treft u in het Steenpaneel aan. The Flagstone Company heeft modelrecht op dit unieke model. Door de puzzle-vorm voorkomt u het zien van horizontale en verticale lijnen. Hoekstukken zijn verkrijgbaar voor 65 euro per m1 exclusief BTW. Dit systeem stelt u in staat snel en veilig een exclusieve Natuurstenen muur te realiseren.


 
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom
Producteigenschappen

Eigenschappen van dit unieke Steenpaneel:

Steenpanelen: Brokken Natuursteen verwerkt in een paneel
Verankering: Geïntegreerde verankering, cementen frame, bewapend
Puzzle-vorm: Unieke gepatenteerde Puzzle-vorm
Voordelen: Snel plaatsbaar, geen horizontale en verticale lijnen
Formaat: 60 x 20 x 5 cm dik
Hoeken: 25 + 20 x 20 cm hoog, om en om te gebruiken
Kleur: Antraciet (grijs) tegen zwart aan, met lichte nuances
Opmerking: Verpakkingseenheden, lengtes en kleuren kunnen bij nieuwe bestellingen afwijken
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
5 cm 1 m2 80 kg per m2€ 89,90 per m2
Werkbeschrijving

Steenpanelen Puzzle: mooie ruige natuurstenen muren

Lijmadvies Steenpanelen Puzzle: ARDEX X77. Boven 2 meter verankeren met geïntegreerde verankering. Lees voor de verwerking de productbeschrijvingen. Dit paneel bestaat uit een cementen frame met een mengeling van grove Natuurstenen. In meerdere kleuren verkrijgbaar. Aan de onder- en bovenzijde van het paneel treft u een geïntegreerd verzonken anker aan. Bij wijze van spreken kunt u het paneel aan één anker ophangen. Natuurlijk is het voor veiligheid belangrijk het paneel te allen tijde volledig te verlijmen met een geschikte lijm, bijvoorbeeld ARDEX X77. Beoordeel de muur op geschiktheid en draagkrachtigheid. Bij twijfel over ondergrond, verlijming of voorbehandeling, adviseren wij u contact op te nemen met 1 van de Technisch Adviseurs van ARDEX. Steenpanelen Puzzle doen hun naam eer aan. De Panelen vallen als puzzlestukjes in elkaar. Er zijn rechte Steenpanelen verkrijgbaar in het formaat 60 x 20 cm en massieve hoekstukken. U start met de meest in het oogspringende hoek. De rechte Steenpanelen worden in PUZZLE-verband op de muur geplaatst. Aansluitend werkt men naar de hoeken toe en worden kleine openingen ingevuld met gezaagde passtukken.
 

Lees alles over de verwerking:

Steenpanelen Puzzle Plaatsen
Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nog enthousiaster over Steenpanelen Puzzle!

Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone Magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (240 bladzijde met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Steenpanelen in alle kleuren en soorten kunt bekijken.

Lees verder:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten