Verlichting voor oprit.
Steenstrips en Verlichting

Wandlampen Ottagono

Wandlampen Ottagono

Met verlichting brengt u de gelaagdheid van de Stenen onder de aandacht. Dit model legt de aandacht op de finishing touch!

Bekijk alle foto's

Verlichting van Steenstrips

Optimaal Reliëf in de Muur met Natuursteen. Met deze optimale verlichting brengt u de muur of de vloer extra mooi in beeld. Juist de gelaagdheid van de Stenen worden hierdoor zichtbaar. In het voorbeeld van de foto ziet u Ottagono 45 graden. De schacht is gemaakt uit edelstaal en is in de diepte regelbaar zodat de wandinstallatie eenvoudig verloopt en bovenal niet meer zichtbaar is! Inclusief steunplaat – frame installatie. De Ottagono moet op laagspanning worden aangesloten. Voor de aansluiting moeten de lampen in serie geplaatst worden.

OTTAGONO 100 met LED, 1-3 W, opening 45 graden, 3000K
OTTAGONO 100 met LED, 1-3 W, opening 30 graden, 3000K
OTTAGONO 100 met LED, 1-3 W, opening 20 graden, 3000K
OTTAGONO 100 met LED, 1-3 W, opening Ellipse, 3000K

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Wandlampen Ottagono
Wandlampen Ottagono
Nederlands
Engels
Duits

Bekijk of download de handleiding verlichting.

  • Het (zelf) plaatsen (bevestigen) van Geopietra Steenstrips is bijzonder leuk om te doen. Wij geven u enkele belangrijke adviezen voor montage. Hiermee realiseert u een mooie muur met wandbekleding. Twijfelt u, bel ons dan of kom langs. Een team met professionele adviseurs helpt graag. Zorg voor een ondergrond welke voldoende dragend en geschikt is. Ten tweede werk volgens de Regels der Bouwkunst. De ondergrond voordat u de Geopietra Steenstrips plaatst, dient cementgebonden te zijn. Dit betekent dat u op de ondergrond verder werkt met een cementgebonden lijm. Lees overige tips voor het monteren en plaatsen van Geopietra Steenstrips verderop deze pagina.
    Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.