Steenstrips en Verlichting

Wandlampen Striker

Wandlampen Striker

Deze mooie roestvrijstalen verlichting welke aansluit bij de verwerking van Steenstrips mag op uw muur niet ontbreken.

Bekijk alle foto's

Verlichting van Steenstrips

Aandacht voor de Verlichting van Wandbekleding!

Een muur met Natuurstenen komt extra mooi tot zijn recht als er aandacht is voor verlichting. Deze bijzondere en exclusieve Strikers, gemaakt van Roestvrijstaal zijn duurzaam: een aankoop voor het leven!

STRIKER met 2 spots (boven en beneden) inclusief bevestiging.
70 met LED witlicht 3000 K, 2 x 5W, 230 V.
Inclusief steunplaat en frame – installatie

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Wandlampen Striker
Wandlampen Striker
Nederlands
Engels
Duits

Bekijk of download de handleiding verlichting.

  • Het (zelf) plaatsen (bevestigen) van Geopietra Steenstrips is bijzonder leuk om te doen. Wij geven u enkele belangrijke adviezen voor montage. Hiermee realiseert u een mooie muur met wandbekleding. Twijfelt u, bel ons dan of kom langs. Een team met professionele adviseurs helpt graag. Zorg voor een ondergrond welke voldoende dragend en geschikt is. Ten tweede werk volgens de Regels der Bouwkunst. De ondergrond voordat u de Geopietra Steenstrips plaatst, dient cementgebonden te zijn. Dit betekent dat u op de ondergrond verder werkt met een cementgebonden lijm. Lees overige tips voor het monteren en plaatsen van Geopietra Steenstrips verderop deze pagina.
    Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.