Buitenmuur in de tuin met Rocks Steenstrips

Rocks Steenstrips:

 • Strips van echte Natuurstenen
 • Vlakke achterkant voor makkelijke verwerking
 • Zorg voor een geschikte en dragende ondergrond
 • Rocks zijn er in meerdere vormen en soorten
 • Keuze uit diverse voegkleuren

Rocks Steenstrips

Lees meer

Rocks Steenstrips kopen

  -Gevonden in categorie: RocksWis filters
 • Rocks Ibiza. Binnen- en buitenmuur. 76
 • 79
 • Steenstrips buiten. 98
 • Steenstrips muur met Rustieke lei en boomstam 47
 • Rocks Steenstrips plint van het huis. 58
 • Rocks Steenstrips van puur Natuursteen (beperkt in dikte)) voor de wand. 33
 • Aannemingsbedrijf J. van der Windt 52
 • Zikkiz Steenstrips voor terras en wand 23
 • Natuurstenen wandbekleding brokken - chalet. - Rocks Grey Steenstrips 32
 • 15
 • Rocks Melan. Buitentoepassing. Ook hoekstukken verkrijgbaar. 44
 • Brug met natuurstenen rocks. 11

Rocks zijn echte Natuurstenen strips

U krijgt een natuurstenen wand met de sfeer of deze er altijd al gestaan heeft. U ervaart het mooie gevoel van eeuwenoude traditionele stenen muren. In vroegere tijden was het noodzakelijk pure brokken natuurstenen per steen te bekappen. Nu niet meer. Want nu is hetzelfde resultaat verkrijgbaar op een eenvoudige manier.


Voordelen: vele soorten, prijstechnisch interessant, gevoel van traditioneel Natuursteen, beperkte dikte.


Steenstrips van Natuursteen zijn zo mooi! En wat is het fijn dat deze Rocks Steenstrips ook nog enigszins zelf op de muur te verwerken zijn. Als u de handleidingen volgt voor het plaatsen van deze Natuurstenen wanden, dan is het zelf uitvoerbaar. Het zetten van Natuurstenen is leuk. Want het is bijna verslavend. Rocks Steenstrips plaatsen is een echte kunst. Geef je tien mensen stenen mee voor een wand of gevel, dan krijg je achteraf tien verschillende resultaten. Dit gegeven maakt het zo bijzonder.

Foto album

Natuurstenen beperkt in dikte

Rocks Steenstrips voor de muur zijn zowel binnen als buiten de ultieme oplossing voor de uitstraling van Natuurstenen muren. De strips zijn namelijk beperkt in dikte. Deze 3D Steenstrips van Natuursteen hebben daardoor voordelen ten opzichte van een puur massieve natuurstenen wand, opgebouwd uit grote brokken steen. Rocks, gebruikt voor natuurstenen wandbekleding, zijn makkelijker aan te brengen en daarnaast goedkoper in aanschaf. Deze natuurstenen wandtegels zijn tevens minder zwaar. De Rocks strips zijn ruw gehouwde natuurstenen brokken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Deze natuurstenen Steenstrips worden aan de achterzijde gekalibreerd en zijn daardoor vlak. De zichtkant van de Rocks is de karaktervolle Natuursteen.

Huis met rieten kap en Rocks Brons Rustiek

Rocks Steenstrips verwerken

Door het gebruiken van de juiste lijmmaterialen, laat de Rocks Steenstrip zich eenvoudig verwerken. Ook zijn er bekapte hoekstukken waardoor u eenvoudig een buitenhoek maakt. In onze showroom zijn voorbeeldwanden gecreëerd met verschillende soorten decoratieve strips. Zoals Rocks Steenstrips met voeg, minimale voeg of koud op elkaar verwerkt (zonder voeg). Vervolgens kan men kiezen voor een volle voeg, een verdiepte voeg met of zonder korrel voor verouderd effect.

Natuurstenen Muren

Feitelijk verkopen wij totale natuurstenen muren, want het gaat om een complete formule waar de klant uiteindelijk voor kiest. Door vol te voegen, kunt u bijvoorbeeld een authentieke mediterrane oude muur nabootsen. Door juist half verdiept te voegen, blijft de structuur en de diepte van de natuurstenen mooi zichtbaar. Het is allemaal een kwestie van smaak. Of het ontwerp nu modern is of juist niet; het maakt niet uit. Deze natuurstenen kunnen in beide stijlen veel sfeer en het nodige effect in en rondom huis brengen.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het plaatsen – het zetwerk van Rocks steenstrips

Bent u geen zetter en ziet u het bij nader inzien niet zitten om de Rocks Steenstrips te plaatsen, dan helpen wij u graag op weg. U kiest zelf uit een lijst met traditionele Natuursteen plaatsers waarmee wij samenwerken. Met Rocks Strips kunt u vervolgens van alles (laten) maken. Bijvoorbeeld mediterrane muren.In ons Flagstone Magazine leest u vele verhalen en ervaringen terug van onze relaties die met deze mooie Natuurstenen zelf aan de slag zijn gegaan. Zo zijn er reviews van zelf gemaakte open haarden in het bijgebouw, maar ook Ibiza-muren. Deze Natuurstenen bieden in ieder geval veel mogelijkheden voor wand, muur of gevel. Wij nodigen u van harte uit onze showroom te bezoeken, alwaar u vele Natuurstenen muren kunt bewonderen. Tot snel!

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.