• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    What is 4+1?

Rocks Steenstrips

Lees meer
Foto album

Rocks – echt Natuursteen

U krijgt een wand met de sfeer of deze er altijd al gestaan heeft. U ervaart het mooie gevoel van eeuwenoude traditionele Stenen muren. Waar men eerder pure brokken natuurstenen per steen bekapte, kunt u nu hetzelfde resultaat verkrijgen op eenvoudige manier. Bekijk dus alle mogelijkheden!


Voordelen: vele Soorten, prijstechnisch Interessant, gevoel van traditioneel Natuursteen, beperkte dikte.


Steenstrips van Natuursteen zijn zo mooi! En wat is het fijn als het ook nog enigszins zelf op de muur te verwerken is. Als u de handleidingen volgt, die wij hebben gemaakt om Natuurstenen wanden te plaatsen, dan zou u het zelf kunnen doen. Het zetten van Natuurstenen is zo leuk, het is bijna verslavend. Want Natuurstenen verwerken, is een kunst. Geef je tien mensen Stenen mee voor een wand of gevel, dan krijg je achteraf tien verschillende resultaten. En dat maakt het zo bijzonder.

Zetwerk

Bent u geen zetter en ziet u het bij nader inzien niet zitten om de Muurstrips te plaatsen, dan helpen wij u graag op weg. U kiest kuit een lijst met traditionele Natuursteen plaatsers waarmee wij samenwerken. Met Rocks Strips kunt u van alles maken. Wij zien bijvoorbeeld ook veel mediterrane tuinen met deze Natuurstenen terug.


Lees meer in Het Flagstone Magazine


In ons Flagstone Magazine leest u vele verhalen en ervaringen terug van onze relaties die met deze mooie Natuurstenen zelf aan de slag zijn gegaan. Zo zijn er reviews van zelf gemaakte open haarden in het bijgebouw, maar ook Ibiza-muren. Deze Natuurstenen bieden in ieder geval veel mogelijkheden voor wand, muur of gevel. Wij nodigen u van harte uit onze showroom te bezoeken, alwaar u vele Natuurstenen muren kunt bewonderen. Tot snel!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone CompanyHet Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 11+14?