• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 5+6?

Baksteenstrips

Lees meer
Foto album

Deze baksteen steenstrips zijn anders dan de jaren ’70

In een land als Nederland zijn bakstenen natuurlijk niet uniek. En zeker niet als wij kijken naar de jaren 70. Want toen waren baksteenstrips een echte hit. Maar dat is essentieel anders als wij het met deze periode met de huidige tijd vergelijken. Nu zijn vintage, loft en industriële interieurs in de mode. Dat wil zeggen: kleuren als groen zijn in en er komen volop planten terug in bijvoorbeeld de kamer. Er is een duidelijke behoefte aan wandbekleding met een industriële look. Dit betekent bakstenen zoals je ze ziet bij oude gebouwen in New York. Of vertalend naar Nederland zoals bij het oude Philipsgebouw in Eindhoven op Strip S.

Baksteen muren met een oude look

De oude gebouwde muren met bakstenen moeten dus vooral oud en geleefd eruit zien. Hoe kan men een oude muur het beste nabootsen? Eenvoudig met baksteenstrips uit ons assortiment. Voeg er de beste voeg bij (Geobi) voor een optimaal verouderd effect. En boor na het plaatsen van de bakstenen gaten in de muur of maak voor het plaatsen sommige baksteenstrips zwart (bijvoorbeeld door een kaars die roet afgeeft als je deze schuin houdt). Dit effect is te gek!

Alle soorten Baksteenstrips
 • 79
  Isolatie
 • Authentieke baksteenstrips bij de bakker. 28
  Isolatie
 • Zachtgele-beige Baksteenstrips met zandbeige voeg. 13
  Isolatie
 • 1
  Isolatie
 • Bakstenen wandbekleding Serre. 25
  Isolatie
 • Steenstrips van baksteen voor sfeer 6
  Isolatie
 • Detailfoto van baksteenstrips 1
  Isolatie

Uniek voegmateriaal voor de retro baksteen

Wat er dus nodig is bij het verkrijgen van oude muur is het beste voegmateriaal. Omdat ons bedrijf historie heeft met het plaatsen van natuurstenen (zoals bijvoorbeeld onze samenwerking met Italië) bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen u voegmateriaal leveren in meerdere kleuren. Dit voegmateriaal is eenvoudig te verwerken en droogt snel. Het is uit te krabben en makkelijk te verwerken. Door het toevoegen van een fijne korrel verkrijgt men het effect van een traditionele muur. Zoals dit in veel oude industriële gebouwen en huizen te vinden is. De korrel zorgt voor een goede vochtdoorlatendheid. De sfeer van een industriële, retro of vintage muur ligt dus binnen handbereik! Bij vragen raden wij u aan contact met ons op te nemen. Veel van onze relaties raken dermate enthousiast dat ze de strips van baksteen zelf besluiten te plaatsen. Met ons advies is dit goed realiseerbaar. En wij helpen u verder. Want voor dit unieke voegmateriaal hebben wij ook spuitzakken. Kom dus zeker langs bij ons in de showroom en laat u zich inspireren door alle mogelijkheden die wij u bieden.

Bekijk de spuitzak

Steenstrips van baksteen in de moderne keuken

Van alle relaties die wij in onze showroom ontvangen, is het bijzonder te merken dat het gebruik van deze strips van baksteen juist heel populair zijn in de keuken. Meestal worden de baksteenstrips toegepast als contrast in de moderne keuken. Dit is een echte eyecatcher. In ons nieuwe Flagstone Magazine ziet u veel voorbeelden ervan. Hieronder alvast een voorproefje.

Baksteenstrips plaatsen

Lees de handleiding van Baksteenstrips

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 5+4?