deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Baksteenstrips

Lees meer

Producten worden geladen...

Steenstrips Baksteen in de moderne keuken

Van alle relaties die wij in onze showroom ontvangen, is het bijzonder te merken dat het gebruik van deze strips van Baksteen juist heel populair is in de industriële keuken. Meestal worden de Baksteenstrips dan toegepast als contrast. Dit is een echte eyecatcher. In ons nieuwe Flagstone Magazine ziet u veel voorbeelden ervan. Men kiest dan meestal een lichte voegkleur voor industriële look, wit, beton- en zwarttinten.

Foto album

Baksteenstrips: de nieuwe trend

Industriële muren zijn een eyecatcher die niet ontbreken in een loftsfeer. Liefst zien wij de industriële Baksteenstrips in dat geval niet al te netjes geplaatst. Dat betekent juist veel voeg, cement en breuk. Maar ook soms bewust aangebrachte vlekken en verf. Deze industriële stijl komt over vanuit Amerika. Een mooi voorbeeld in Nederland zijn de oude industriële Philips gebouwen in Eindhoven (waaronder het Klokgebouw). Helemaal in de industriële sfeer. Echt een aanrader om eens langs te gaan (Strijp S). Zeker nu het met nieuwe retail en restaurants is ingericht. En ben u zelf op zoek naar Baksteenstrips voor de muur? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen u originele Strips in alle kleuren leveren en wij leveren ook voegmateriaal dat eenvoudig ruw, grof of gewoon te verwerken is. En vooral dat laatste maakt uw industriële wand compleet.

Uniek voegmateriaal

Wat er dus nodig is bij het maken van een bakstenen muur is het beste voegmateriaal. Omdat ons bedrijf historie heeft met het plaatsen van natuurstenen (zoals bijvoorbeeld onze samenwerking met Italië) bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen u voegmateriaal leveren in meerdere kleuren. Dit voegmateriaal is eenvoudig te verwerken en droogt snel. Het is uit te krabben en makkelijk te verwerken.

Retro baksteen

Door het toevoegen van een fijne korrel verkrijgt men het effect van een traditionele muur. Zoals dit in veel oude industriële gebouwen en huizen te vinden is. De korrel zorgt voor een goede vochtdoorlatendheid. De sfeer van een industriële, retro of vintage muur ligt dus binnen handbereik! Bij vragen raden wij u aan contact met ons op te nemen. Veel van onze relaties raken dermate enthousiast dat ze de strips van baksteen zelf besluiten te plaatsen. Met ons advies is dit goed realiseerbaar. En wij helpen u verder. Want voor dit unieke voegmateriaal hebben wij ook spuitzakken. Kom dus zeker langs bij ons in de showroom en laat u zich inspireren door alle mogelijkheden die wij u bieden.

Bekijk de spuitzak

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Baksteen muren met een oude look

De oude gebouwde muren met bakstenen moeten dus vooral oud en geleefd eruit zien. Hoe kan men een oude muur het beste nabootsen? Eenvoudig met baksteenstrips uit ons assortiment. Voeg er de beste voeg bij (Geobi) voor een optimaal verouderd effect. En boor na het plaatsen van de bakstenen gaten in de muur of maak voor het plaatsen sommige baksteenstrips zwart (bijvoorbeeld door een kaars die roet afgeeft als je deze schuin houdt). Dit effect is te gek!

Deze Baksteen Steenstrips zijn anders dan de jaren ’70

In een land als Nederland zijn Bakstenen natuurlijk niet uniek. En zeker niet als wij kijken naar de jaren 70. Want toen waren Baksteenstrips een echte hit. Maar dat is essentieel anders als wij het met deze periode met de huidige tijd vergelijken. Nu zijn vintage, loft en industriële muren en wanden in de mode. Dat wil zeggen: kleuren als groen zijn in en er komen volop planten terug in bijvoorbeeld de kamer. Er is een duidelijke behoefte aan wandbekleding met een industriële look. Dit betekent Bakstenen zoals je ze ziet bij oude gebouwen in New York. Of vertalend naar Nederland zoals op de Strijp-S in Eindhoven waar veel oude industriële gebouwen zijn.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.