• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 7+9?

Steenpanelen puzzle

Lees meer
Foto album

Gestapelde Natuurstenen

Dit innovatieve model is beschermd en enkel verkrijgbaar bij The Flagstone Company. Makkelijk voor Natuurstenen gevels, muren en wanden. In onze showroom zijn vele voorbeeldmuren. Deze decoratieve muurstrips worden ambachtelijk met de hand gemaakt. Het is een exclusieve natuurstenen muurbekleding. Geschikt voor wanden, muren en gevels. Wij zien deze Stenen wandbekleding niet alleen terug in de woonkeuken, zitkamer en buitengevel. Maar juist ook bij wellness, in de serre of bijvoorbeeld bij de terrasoverkapping. Met deze Steenpanelen maakt u natuurstenen stapelmuren zoals in Engeland of Ierland. Ideaal ook voor buiten om bijvoorbeeld een mooie stenen afscheiding te maken. Of juist om hoogteverschillen in de tuin op te vangen.

Steenpanelen kopen
 • Steenpanelen natuurlijke kleuren. 7
  Voegloos
 • Tuinmuren met Steenpanelen Brons Rustiek Kwartsiet. 17
  Voegloos
 • Steenpanelen voor binnen en buiten 11
  Voegloos
 • Steenpanelen Puzzle. Wandbekleding doorgezet naar de buitengevel. 43
  Voegloos
 • Steenpanelen in de badkamer. 20
  Voegloos
 • Steenpanelen binnen op de wand. 15
  Voegloos
 • Het verwerken van Steenpanelen volgens het 18
  Voegloos
 • Huis met Natuursteen. Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazine 29
  Voegloos
 • 28
 • Afdichtmiddel voor Natuurstenen. Voor het afdichten van voeg-, tegel- en metselwerk. 2
 • Impregnatie Spuitbus Seal-Guard 400 ml. 16

Stenen muur binnen

Deze Steenstrips panelen zijn in vele kleuren leverbaar. Een mooi product dat het karakter van modern accentueert. De Natuurstenen die in het paneel zijn verwerkt zijn overwegend iets hoekiger. Daarnaast zorgt de horizontaliteit voor een strakke en georganiseerde uitstraling. Steenpanelen worden niet enkel buiten gebruikt als Natuurstenen gevelbekleding maar juist ook als Stenen muur binnen.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 7+4?