Steenpanelen verankeren op de muur.

Steenpanelen puzzle

Lees meer

    -Gevonden in categorie: SteenpanelenWis filters
  • Steenpanelen Blauw Antraciet als Muurdecoratie 12
  • Karaktervolle muur met Steenpanelen Brons Rustiek - Fotograaf: Jaro van Meerten - Copyright Art of Living - Tuinontwerp: Studio Siebers 47
  • Sfeervolle, modern en strakke inrichting. Architect: De Bats BNA 42
  • Kubistische villa met Steenpanelen 28
  • Muren tuin met Steenstrips, Copyright Groenregie, Copyright Studio MBC, Fotografie: Hans Gorter 28
  • Steenpaneel muur zwart. 16
  • Huis met Natuursteen. Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazine 29
  • 48

Steenpanelen wand- en gevelbekleding

Steenpanelen van puur Natuursteen, geschikt voor binnen en voor buiten. De Steenpanelen wegen gemiddeld tussen de 75 en 85 kilo per m2. Ons bedrijf heeft modelrecht op dit unieke paneel. Het paneel is voorzien van geïntegreerde verankering. Het frame van de Steenpanelen is versterkt door een roestvrijstalen ijzerwerk. Er zijn ringen aangebracht in de cementen basis achter de Natuurstenen. Eén aan de achterkant van het paneel boven en één aan de onderkant. De verankering kan vervolgens zeer eenvoudig worden bevestigd in de muur. Op deze professionele manier zorgt men voor een extra beveiliging.

Decoratieve Steenstrips

Dit natuurstenen product is makkelijk verwerkbaar bij Natuurstenen gevels, muren en wanden. In onze showroom zijn vele voorbeelden van Muren met Natuursteen. Deze decoratieve Steenstrips zonder voeg maakt men ambachtelijk met de hand. Daardoor is het een exclusieve manier van muurbekleding.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Foto album

Tuinmuur Canada Steenpanelen. Sinds kort ook afdekkers bij ons verkrijgbaar!

Stenen muur binnen

Natuurlijk kunnen deze Steenpanelen niet alleen buiten worden gebruikt, maar zijn ze juist ook geschikt voor het interieur. Deze Steenstrips panelen zijn tevens in vele kleuren leverbaar. Een mooi product dat het karakter van modern accentueert. De verwerkte natuurstenen in het paneel zijn overwegend iets hoekiger. Daarnaast zorgt de horizontaliteit voor een strakke en georganiseerde uitstraling. Als laatste geven steenstrips zonder voeg overwegend een strakke stijl aan. Steenpanelen worden niet enkel buiten gebruikt als Natuurstenen gevelbekleding maar juist ook als Stenen muur binnen.

Wandbekleding ruime hal. Oranje kwartsiet.

Stenen patroon

Juist deze compositie van Stenen zorgt dat de uiteindelijke wandbekleding een hoge aantrekkingskracht heeft. De mallen van de Steenpanelen liggen in het atelier op werkhoogte klaar. Daarin wordt zorgvuldig dan eerst een cementen frame gerealiseerd. Daarna brengt men vervolgens de bewapening met twee roestvrijstalen ankers aan. Zodat het paneel één vast geheel vormt en de gevelbekleding, bij ontvangst, eenvoudig door de zetter verankerd kan worden.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.