Geo Tassello 8 mm pluggen

Geo Tassello Pluggen

– Universeel
– Diameter 8 mm
– Mechanische verankering met Georete en Geocoll

Geo Tassello pluggen

Geo Tassello Pluggen

Universele pluggen voor mechanische verankering

Tassello pluggen zijn geschikt voor onjuiste ondergronden voor directe plaatsing van Steenstrips.

Bekijk alle foto's

De Geo Tassello pluggen zijn universele pluggen voor de mechanische verankering van het Georete glasvezelnet. De muurpluggen zijn compleet met schroef en plaatje en kennen een diameter van 8mm.

Wanneer een ondergrond zelf onvoldoende draagkracht biedt, is het belangrijk deze te voorzien met het Georete glasvezelnet in een dubbele laag Geocoll lijm en deze mechanisch te verankeren met Tassello pluggen. Denk hierbij aan stuc op gips- of cementbasis, spachtelputz of verf. Worden de Steenstrips op het juiste type plaatmateriaal verwerkt waarop de Geocoll lijm goed kan hechten zoals cementvezelplaat dan is alleen het gebruik van alleen het Georete glasvezelnet in een dubbele laag Geocoll lijm voldoende. Echter het mechanische verankeren van het Georete glasvezelnet op plaatmateriaal mét de Tassello pluggen heeft te allen tijde onze voorkeur.

De pluggen worden geplaatst in rasters, afhankelijk van de ondergrond zijn deze rasters 40cm bij 40cm of 50cm bij 50cm. Bij een raster van 40cm x 40cm resulteert dit in een gemiddeld gebruik van 6,37 pluggen per m2.

Voor verwerking op isolatie, bekijk de Top Fix pluggen. Er zijn voor buitengevelisolatie ook pluggen verkrijgbaar voor bevestiging op hout. Vraag ons om meer informatie en vermeld dit specifiek.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Geo Tassello Pluggen

Universele pluggen voor mechanische verankering

Eigenschappen

De Geo Tassello pluggen bestaan uit:

  • Muurplug
  • Schroef (8mm)
  • Plaatje

 

Geo Tassello Pluggen

Universele pluggen voor mechanische verankering

Mechanische verankering van Steenstrips geschiedt door het plaatsen van het Georete glasvezel. Deze wordt geplaatst in een dubbele laag Geocoll en, de voor de ondergrond geschikte, plug.

Raadpleeg de technische handleiding van Geopietra voor een gedetailleerde werkbeschrijving:

Nederlands
Engels
Duits

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.