Steenstrips in de woonkamer. Fotografie: Chiel de Nooijer.

Blumone Steenstrips

  • Trendy Steenstrips voor binnen en buiten
  • Geopietra Blumone Steenstrips in meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Langgerekte vormen Steenstrips met of zonder voeg
  • Steenstrips kunt u zelf plaatsen of het zetwerk uitbesteden
  • Natuurstenen wandbekleding van woonkamer tot gevel
  • Geopietra Steenstrips zijn geschikt voor gebruik op isolatie

Steenstrips Blumone

Blumone Steenstrips

Geopietra Steenstrips

Deze langwerpige Blumone Steenstrips zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Dankzij verschillende voegtechnieken krijgt u het gewenste resultaat.

Bekijk alle foto's

Langwerpige leistenen

Binnen en buiten toepasbaar
De Blumone Steenstrips hebben langwerpige vormen en zijn goed verwerkbaar. Ze behoren daarmee tot de favoriete en meest gekozen Geopietra Steenstrips onder Architecten en ontwerpers. Steenstrips Blumone worden landelijk, maar juist ook modern toegepast. Het gaat bij Geopietra om handgemaakte stenen. Waarbij de Blumone Steenstrips leverbaar is in 5 kleuren.

Plaatsen van Blumone Steenstrips

Deze Steenstrips kunnen “koud op elkaar” worden gezet of met voeg. Oftewel: u kunt de Blumone Stenen strak op elkaar zetten zonder voeg. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om ze juist iets vrijer te plaatsen met hulp van een voeg. De vorm Steenstrip van de Blumone past zeer goed in het Nederlandse landschap. Naar inschatting zet een gespecialiseerde zetter ongeveer 6-8 m2 per dag aan Steenstrips. Dit is afhankelijk van het project en is slechts een indicatie. Het voegmateriaal voor deze Steenstrips is verkrijgbaar in maar liefst 6 kleuren. Bij kleine leveringen geldt een ordertoeslag van 52,50 euro excl. BTW. Wij hebben veel voorbeelden en ook een grote muur met deze stenen bekleed in onze showroom in Vaassen!

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen