verlijmen van Natuursteenstrips.
Lijm, Voeg en Voorstrijk

ARDEX E90 Kunsthars

ARDEX E90 Kunstharsverbetering

ARDEX Lijm

ARDEX E90 kunsthars-verbetering in combinatie met de ARDEX X77. Voor verlijming van Kwartsiet Natuursteenstrips. Binnen en buiten.

Bekijk alle foto's

Te gebruiken in combinatie met ARDEX X77 voor het verlijmen van Kwartsiet Natuursteenstrips. Aan 1 zak ARDEX X77 dient 4,5 kilo ARDEX E90 te worden toegevoegd (1 pot). ARDEX E90 1:2 verdunnen (1 deel Ardex E90 op 2 delen water). Zie de productbeschrijving links bij foto’s. Bij Technische vragen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
ARDEX E90 Kunsthars
Structuur
Vloeibaar
ARDEX E90 Kunsthars

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.