Het zetten van Flagstones.

ARDEX X32

Misschien wel de beste lijm die er is. Eenvoudig aanmaken met een mixer en aan de slag ermee! Op te zetten van 3 mm tot 3 cm. Zelfs geschikt voor in zwembaden en sauna’s!

ARDEX X32 Lijm

ARDEX X32

Hoogwaardige Lijm voor Natuurstenen - Binnen en Buiten

ARDEX X32: een hoogwaardige lijm voor Rocks en Flagstones: dun- middel en dikbed, na 3 uur voegbaar, waterafstotend. Binnen en buiten.

Bekijk alle foto's

ARDEX X32 is een hoogwaardige lijm voor Natuurstenen voor binnen en buiten voor wand en vloer. Om te leggen in dun, middel- en dikbed. Uniek is dat het na 3 uur is uitgekristalliseerd waardoor het begaanbaar is (vloer) en voegbaar. U kunt mortelbed diktes aanhouden van 3 tot 30 mm. Het is waterafstotend en weerstabiel. Het product werkt erg prettig voor verlijmen van materiaal op vloer en wand. Zie de product beschrijving links bij foto’s.

Belangrijk: Laat de lijm na het aanmaken 2 minuten rusten.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Binnenvloer
Wandbekleding
Zwembad

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
ARDEX X32 Lijm
Eigenschappen
  • Kwaliteit: Zeer hoogwaardig
  • Advies: Op projectniveau
  • Droogtijd: Zeer snel, binnen 3 uur.
  • Nivelleren: Mortelbeddikte van 3 mm tot 30 mm.
ARDEX X32 Lijm

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.