deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Lijm, Voeg en Voorstrijk

Geocoll – Kleurpoeder

Geocoll Kleurpoeder

Geopietra Steenstrips

Bekijk alle foto's

Wanneer u Geopietra Steenstrips koud plaatst, is het mogelijk dat de lijm op bepaalde plekken zichtbaar blijgt. Geocoll lijm heeft van zichzelf een lichtgrijze kleur. Bij donker gekleurde modellen kan de lijm blijven opvallen. Om dit te voorkomen, is speciaal kleurpoeder ontwikkelt die door de lijm wordt gemixt. Deze is verkrijgbaar in twee kleuren: ZWART en BRUIN. Zwart kan worden gebruikt bij alle modellen en kleuren steen van Geopietra. Bruin past vooral bij de aardetint stenen.

Door deze kleurpoeder te gebruiken, wordt het koud plaatsen van Geopietra Steenstrips makkelijker. Ook smalle voegen en gebroken stenen kunnen beter worden afgewerkt.

Ook de verwerking van de kleurpoeder is eenvoudig. Deze wordt namelijk 1:1 vermengd met een 25kg zak Geocoll. De kleurpoeder wordt geleverd in emmers van 1kg.

Dit product is niet los te bestellen!

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Geocoll Kleurpoeder

Geopietra Steenstrips

Eigenschappen
 • Verkrijgbaar in ZWART of BRUIN
 • Verpakt per 1kg.
 • Vermeng 1:1 met Geocoll Lijm.
 • Ideaal bij koud plaatsen
Geocoll – Kleurpoeder
Nederlands
Engels
Duits
 • Zorg voor een geschikte, dragende en vlakke ondergrond. Zo kiest u buiten bijvoorbeeld voor een betonnen muur. Voorkom optrekkend vocht. Door bijvoorbeeld onder het maaiveld de ondergrond in teren. En gebruik daarbij een glasvezelnet om verstoringen van optrekkend vocht in de Stenen wand te voorkomen. Geocoll is een flexibele 'Steen' lijm. Met name toegepast voor Geopietra producten en Steenstrips Baksteen (binnen en buiten).


  Lees meer

 • De esthetische en functionele waarden van het voegsel voor de Geopietra Steenstrips zijn meer dan belangrijk. Wanneer men kijkt naar een natuurstenen muur, is er vaak aandacht voor de kleur en de vorm van de stenen. Echter de voeg-afwerking is tevens essentieel. Dit omdat de voeg van de Steenstrips absoluut deel uitmaakt van de totale uitstraling van de muur. Vaak wordt de vorm van de Steenstrippen, de kleur van de voeg en de afwerking van de muur gekozen op basis van de bouwstijlen uit de directe omgeving. Dit komt veel voor in het zuiden van Europa.


  Lees meer

 • Een compleet nieuwe toevoeging van Geopietra zijn de Murogeopietra Plus muren. Dit zijn samengestelde muren, bestaande uit Geopietra, de Geocoll Lijm en Geofit. Hiermee biedt Geopietra dé oplossing om de mooiste, koud-geplaatste muren te creëren. De nieuwe Plus formule maakt de afwerking van een koud geplaatste muur helemaal af door de GeoFit vulstukken.


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.