ARDEX P4  – Voorstrijk

ARDEX P4

  • Grondering en hechtbrug voor wand, plafond en vloer
  • Binnen en buiten
  • Voor zuigende en niet zuigende ondergronden
  • Voor het dragen van tegellijmen, vloer- en wandegalisaties
  • Sneldrogend
  • Oplosmiddelvrij en zeer emissiearm EMICODE EC1

ARDEX P4 – Voorstrijk

ARDEX P4

Bekijk alle foto's

ARDEX P4 is een gebruiksklaar voorstrijkmiddel en wordt met een roller of kwast aangebracht. De P4 past u zowel binnen als buiten toe en is geschikt voor vloeren, wanden en plafonds. Dit voorstrijkmiddel van ARDEX is een goed hechtend voorstrijkmiddel. Breng ARDEX P4 gelijkmatig aan en laat het vervolgens tot een witachtige film drogen. Bij zuigende ondergronden kunt u de ARDEX P4 tot 15% met water verdunnen. Belangrijk: bij het toepassen moet de ondergrond droog, stevig, schoon en vrij van scheiden de lagen zijn. Bij lage tempraturen en dichte ondergronden is de droogtijd langer. Bij een hoge temperatuur en zuigende ondergrond is de droogtijd korter. Daarnaast is dit voorstrijkmiddel van ARDEX gemakkelijk aan te brengen. ARDEX p4 is alleen te verwerken bij een tempratuur boven de +5 °C. Het verbruik van de ARDEX P4 per m2 is 100-500 gram.  Bij vragen of onduidelijkheden neemt u contact met The Flagstone Company op.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Binnenvloer

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
ARDEX P4 – Voorstrijk
Eigenschappen
  • Kwaliteit: Zeer hoogwaardig
  • Advies: Op projectniveau
ARDEX P4 – Voorstrijk

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.