Voeg in een spuitzak voor voeg.

Geobi Voeg

Deze voeg maakt onze producten uniek. In maar liefst 6 kleuren leverbaar. Te vermengen met een grove of fijne korrel. Niet uitwassen maar uitkrabben. Het zal u verbazen want inspuiten geschiedt met een spuitzak. Afwerking naar keuze. Grof en robuust of juist fijn.

Geobi – Voeg 6 kleuren

Geobi Voegmateriaal

Voegmateriaal voor Steenstrips

Geobi is een voegmateriaal met fijne of grove korrel, dat u inbrengt met een spuitzak. U krabt de voeg uit. Meerdere kleuren verkrijgbaar!

Bekijk alle foto's

Geobi is een voegmateriaal dat met name gebruikt wordt voor Geopietra Steenstrips. Het product kan ook voor andere Steenstrips bijvoorbeeld van Natuursteen worden toegepast. Geobi bestaat uit 2 componenten (voegcement en een korrel – verkrijgbaar in fijne en grove structuur) en is leverbaar in 6 verschillende kleuren. Op elke zak Geobi van 25kg, wordt een zak van 7,5kg korrels meegeleverd. Deze wordt 1:1 door de voeg vermengd. Geobi bezit een ideale vloeibaarheid om in de voegen gespoten te worden, met behulp van een spuitzak, en kent daarnaast de juiste samenstelling dat het voegcement niet uitloopt. Geobi kent geen inkrimping en hecht zich perfect aan de randen van de stenen en aan de ondergrond. Traditionele mortels of andere voor gemengde producten kunnen niet altijd aan deze wensen voldoen. De specie kan blijvende vlekken op de stenen veroorzaken; houd daarom de stenen altijd schoon. Eindafwerking: wacht tot de eerste uitharding. Om het juiste moment in te schatten om de specie te bewerken, volstaat het om het voegcement met de vinger aan te raken. Indien er geen cement op uw vinger achterblijft, kunt u de voeg verder verwerken met een houten stokje, spatel, handschoen of troffel.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Geobi – Voeg 6 kleuren
Eigenschappen
  • Makkelijk verwerkbaar: Met spuitzak, uitkrabben en dus niet uitwassen.
  • 2-componenten: Voegmateriaal met fijne of grove korrel. Verhouding 25kg voeg met 7,5kg korrel.
  • Meerdere kleuren: Sabbia (pergamon), Marche (zand), Toscane (Toscaans), Grigio (Grijs), Arena (donkergrijs).
  • Zeer natuurlijk: Door de structuur zeer mooi en exclusief
  • Voegmogelijkheden: Meerdere voegtechnieken mogelijk
Geobi – Voeg 6 kleuren
Nederlands
Engels
Duits

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.