• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 4+4?

Geobi Voeg

Deze voeg maakt onze producten uniek. In maar liefst 5 kleuren leverbaar. Te vermengen met een grove of fijne korrel. Niet uitwassen maar uitkrabben. Het zal u verbazen want inspuiten geschiedt met een spuitzak. Afwerking naar keuze. Grof en robuust of juist fijn.

Geobi – Voeg

Geobi Voegmateriaal

Voegmateriaal voor Steenstrips

Bekijk alle foto's

Geobi is een voegmateriaal dat met name gebruikt wordt voor Geopietra Steenstrips. Het product kan ook voor andere Steenstrips bijvoorbeeld van Natuursteen worden toegepast. Geobi bestaat uit 2 componenten (voegcement en een korrel – verkrijgbaar in fijne en grove structuur) en is leverbaar in 5 verschillende kleuren. Geobi bezit een ideale vloeibaarheid om in de voegen gespoten te worden, met behulp van een spuitzak, en kent daarnaast de juiste samenstelling dat het voegcement niet uitloopt. Geobi kent geen inkrimping en hecht zich perfect aan de randen van de stenen en aan de ondergrond. Traditionele mortels of andere voorgemengde producten kunnen niet altijd aan deze wensen voldoen. De specie kan blijvende vlekken op de stenen veroorzaken; houd daarom de stenen altijd schoon. Eindafwerking: wacht tot de eerste uitharding. Om het juiste moment in te schatten om de specie te bewerken, volstaat het om het voegcement met de vinger aan te raken. Indien er geen cement op uw vinger achterblijft, kunt u de voeg verder verwerken met een houten stokje, spatel, handschoen of troffel.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Geobi – Voeg

Eigenschappen
 • Makkelijk verwerkbaar: Met spuitzak, uitkrabben en dus niet uitwassen.
 • 2-componenten: Voegmateriaal met fijne of grove korrel.
 • Meerdere kleuren: Sabbia (pergamon), Marche (zand), Toscane (Toscaans), Grigio (Grijs), Arena (donkergrijs).
 • Zeer natuurlijk: Door de structuur zeer mooi en exclusief
 • Voegmogelijkheden: Meerdere voegtechnieken mogelijk

Geobi – Voeg

 • Het voegen van Geopietra is goed te doen. Belangrijk is wel dat men er voldoende tijd voor uittrekt. Dat wil zeggen: het beste start men vroeg in de ochtend. Dit is noodzakelijk omdat het voegmateriaal een nader te bepalen droogtijd nodig heeft. Eén en ander is afhankelijk van de luchtvochtigheid op dat moment en de binnen- of buitentemperatuur. Voeg het liefst consequent van boven naar beneden en van links naar rechts. Of andersom afhankelijk of u links of rechts bent. Gebruik hierbij een spuitzak en een uit-krab-stokje.


  Lees meer

 • Baksteenstrips zijn op veel manieren toe te passen. Ze worden zowel binnen als buiten gebruikt. Is uw wens modern, verouderd of juist industrieel? Dan kunt u zich met de baksteenstrips volledig uitleven! Deze steenstrips zijn in allerlei soorten, kleuren en maten verkrijgbaar.


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 8+1?