deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Spuitzak voeg-cement

 • Ideaal voor de voeg van Geopietra Steenstrips
 • De Spuitzak is van plastic en dus herbruikbaar
 • ‘Principe’ van een slagroomspuit
 • Verkoop Spuitzak in combinatie met onze voegmaterialen

Spuitzak voeg

Spuitzak voor voegwerk

Makkelijk, handzaam en herbruikbaar!

De ideale Voeg Spuitzak voor voegwerk. Zoals voegmaterialen: Geobi-voeg of de ARDEX GK- voeg. Deze Spuitzak is van plastic en is herbruikbaar.

Bekijk alle foto's

Alle Natuurstenen voor de wand voegt u met de Spuitzak van Geopietra. Met deze Spuitzak werkt u met de voeg van boven naar beneden. Of u voegt juist van links naar rechts of net andersom. De plastic voegzak om te voegen, kunt u meerdere keren gebruiken. Deze voegzak voor de Steenstrips is namelijk van plastic. Wel raden wij u aan – voor het voegwerk – meerdere Spuitzakken aan te schaffen (De Spuitzakken kunnen enkel in combinatie met aanverwante producten worden besteld.). Vul deze Spuitzak voor het voegen niet te vol. Dat wil zeggen: schud het lucht eruit voordat u ermee aan de gang gaat. Zoals u op de foto ziet, snijdt u een stukje van het plastic weg. Voor vragen over het gebruik van deze Spuitzak neemt u contact op met onze Technische Ondersteuning, Tel. +31 578 560048.

Dit product is niet los te bestellen!

Geschikt voor:
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Spuitzak voeg
Beschikbare kleuren
Oranje
Structuur
Plastic
Spuitzak voeg
Nederlands
Engels
Duits
Frans
Italiaans
 • De esthetische en functionele waarden van het voegsel voor de Geopietra Steenstrips zijn meer dan belangrijk. Wanneer men kijkt naar een natuurstenen muur, is er vaak aandacht voor de kleur en de vorm van de stenen. Echter de voeg-afwerking is tevens essentieel. Dit omdat de voeg van de Steenstrips absoluut deel uitmaakt van de totale uitstraling van de muur. Vaak wordt de vorm van de Steenstrippen, de kleur van de voeg en de afwerking van de muur gekozen op basis van de bouwstijlen uit de directe omgeving. Dit komt veel voor in het zuiden van Europa.


  Lees meer

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

 • Baksteenstrips zijn op veel manieren toe te passen. Gebruik ze zowel binnen als buiten. Is uw wens een moderne, verouderde of juist industriële muur? Dan kunt u zich met de Baksteenstrips volledig uitleven! De Steenstrips van Baksteen zijn in allerlei soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Handleiding bladzijden: 83, 84 & 85


  Lees meer

Voegen van Baksteenstrips Casale

De Spuitzak gebruiken

Snij de punt van de oranje Geopietra-voegzak af tot de gewenste opening In de meeste gevallen is het benodigde gat van de Spuitzak ongeveer 1,5 tot 2 cm groot. Het voegsel is vervolgens goed aangemaakt wanneer het makkelijk door de spuitzak te duwen is.

Let op dat het stukje naast de lasnaad van de Voegspuitzak afgesneden wordt. Dit is belangrijk zodat deze de Steenstrips niet vuil maakt tijdens het voegwerk. Dit houdt in dat deze Spuitzak niet lekt bij een verticale houding. Breng het voegsel met een troffel in de Spuitzak. Vervolgens houdt u een hoek van 45 graden aan en duwt u het voegmateriaal Geobi door de opening.

Voegzak - oranje spuitzak voor voegen

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.