Spuitzakken van Geopietra - voegzakken

Spuitzak voeg-cement

 • Ideaal voor de voeg van Geopietra Steenstrips
 • De Spuitzak is van plastic en dus herbruikbaar
 • ‘Principe’ van een slagroomspuit
 • Verkoop Spuitzak ENKEL in combinatie met onze voegmaterialen

Spuitzak voeg

Spuitzak voor voegwerk

Makkelijk, handzaam en herbruikbaar!

De ideale Voeg Spuitzak voor voegwerk. Zoals voegmaterialen: Geobi-voeg of de ARDEX GK- voeg. Deze Spuitzak is van plastic en is herbruikbaar.

Bekijk alle foto's

Alle Natuurstenen voor de wand voegt u met de Spuitzak van Geopietra. Met deze Spuitzak werkt u met de voeg van boven naar beneden. Of u voegt juist van links naar rechts of net andersom. De plastic voegzak om te voegen, kunt u meerdere keren gebruiken. Deze voegzak voor de Steenstrips is namelijk van plastic. Wel raden wij u aan – voor het voegwerk – meerdere Spuitzakken aan te schaffen (De Spuitzakken kunnen enkel in combinatie met aanverwante producten worden besteld.). Vul deze Spuitzak voor het voegen niet te vol. Dat wil zeggen: schud het lucht eruit voordat u ermee aan de gang gaat. Zoals u op de foto ziet, snijdt u een stukje van het plastic weg. Voor vragen over het gebruik van deze Spuitzak neemt u contact op met onze Technische Ondersteuning, Tel. +31 578 560048.

Geschikt voor:
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Spuitzak voeg
Beschikbare kleuren
Oranje
Structuur
Plastic
Spuitzak voeg

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Gebruik de texture van de Steenstrip
En maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

 

Voegen van Baksteenstrips Casale

De Spuitzak gebruiken

Snij de punt van de oranje Geopietra-voegzak af tot de gewenste opening In de meeste gevallen is het benodigde gat van de Spuitzak ongeveer 1,5 tot 2 cm groot. Het voegsel is vervolgens goed aangemaakt wanneer het makkelijk door de spuitzak te duwen is.

Let op dat het stukje naast de lasnaad van de Voegspuitzak afgesneden wordt. Dit is belangrijk zodat deze de Steenstrips niet vuil maakt tijdens het voegwerk. Dit houdt in dat deze Spuitzak niet lekt bij een verticale houding. Breng het voegsel met een troffel in de Spuitzak. Vervolgens houdt u een hoek van 45 graden aan en duwt u het voegmateriaal Geobi door de opening.

Voegzak - oranje spuitzak voor voegen

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.