deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Voegzak voeg-cement

 • Ideaal voor de voeg van Geopietra.
 • Plastic en dus herbruikbaar
 • ‘Principe’ van een slagroomspuit

Spuitzak voor voeg

Spuitzak voor voegwerk

Makkelijk, handzaam en herbruikbaar!

Bekijk alle foto's

Alle Natuurstenen voor de wand voegt u met de voegzak van Geopietra. Met deze spuitzak werkt u van boven naar beneden en van links naar rechts of net andersom. De plastic voegzak kunt u meerdere keren gebruiken omdat het van plastic is. Wel raden wij u aan – voor het voegwerk – meerdere spuitzakken aan te schaffen. Vul de voegzak niet te vol en schud het lucht eruit voordat u ermee aan de gang gaat. Zoals u op de foto ziet, wordt een stukje van het plastic weggesneden. Voor vragen over het gebruik van deze Spuitzak kunt u contact opnemen met onze Technische Ondersteuning, Tel. +31 578 560048.

Geschikt voor:
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Spuitzak voor voeg
Beschikbare kleuren
Oranje
Structuur
Plastic
Spuitzak voor voeg
 • De esthetische en functionele waarden van het voegsel voor de Geopietra Steenstrips zijn meer dan belangrijk. Wanneer men kijkt naar een natuurstenen muur, is er vaak aandacht voor de kleur en de vorm van de stenen. Echter de voeg-afwerking is tevens essentieel. Dit omdat de voeg van de Steenstrips absoluut deel uitmaakt van de totale uitstraling van de muur. Vaak wordt de vorm van de Steenstrippen, de kleur van de voeg en de afwerking van de muur gekozen op basis van de bouwstijlen uit de directe omgeving. Dit komt veel voor in het zuiden van Europa.


  Lees meer

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

 • Baksteenstrips zijn op veel manieren toe te passen. Gebruik ze zowel binnen als buiten. Is uw wens een moderne, verouderde of juist industriële muur? Dan kunt u zich met de Baksteenstrips volledig uitleven! De Steenstrips van Baksteen zijn in allerlei soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Handleiding bladzijden: 83, 84 & 85


  Lees meer

Voegen van Baksteenstrips Casale

Voegzak Steenstrips gebruiken

Snij de punt van de voegzak af tot de gewenste grootte. In de meeste gevallen is het gat van de spuitzak ongeveer 1,5 tot 2 cm groot. Het voegsel is goed aangemaakt wanneer het makkelijk door de spuitzak te duwen is. Dat betekent zonder dat deze voegzak lekt bij een verticale houding. Brengt het voegsel in door de voegzak in een hoek van 45 graden te houden en het door de zak heen te duwen.

Droogtijd

Factoren zoals wind en vochtigheid beïnvloeden de droogtijd en de kleur van het voegmateriaal. Het is daarom aan te raden om zichtvlakken (rand tot rand van een muur) in één sessie te voegen. Vul met Geobi ook kleine openingen op. Bijvoorbeeld tijdens het zetten met terugliggende voegen.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.