Zwarte natuursteenstrips op kantoor.

Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips

Deze natuursteenstrip heeft een moderne uitstraling, met een zeer unieke en exclusieve glinstering. Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips combineren zeer mooi met wit.

Zwart Kwartsiet

Zwart kwartsiet natuursteenstrips

Natuursteenstrips

Mooie Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips met een glimmertje. Zelf te plaatsen en geschikt voor binnen en buiten, voor muren en gevels!

Bekijk alle foto's

Steenstrips van puur natuursteen – Geschikt voor wanden en gevels

Zwart Kwartsiet is een topper. Als u de omgeving rustig houdt, komt deze Natuursteenstrip volledig tot zijn recht. Door de glinstering in de Steenstrip, is de uitstraling zeer exclusief. Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips worden zowel gebruikt voor interieur als exterieur. Van buitenmuren tot gevelbekleding, maar ook zien wij deze strip terug in de badkamer of woonkamer. Het product is veelgevraagd en daardoor vrijwel altijd direct leverbaar. U kunt dus meteen met uw nieuwe verbouwing aan de slag. Kom eens langs bij ons in de showroom waar wij u vele andere natuurstenen muren kunnen laten zien. De keuze met Steenstrips bij ons is zeer groot. U zult zeker slagen! Dit is een uitlopend product vraag ons naar de huidige voorraad!

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Zwart Kwartsiet

Natuursteenstrips

Eigenschappen
  • Afmetingen: 55 x 15 x 1,5-3 cm = 0,0825 m2 per paneel.
  • Verpakkingseenheid: per 7 stuks = 0,5775 m2.
  • Hoekstukken: Afmeting: 40+15 x 15 x 1,5-3 cm, verkoop per 7 stuks = 0,5775 m2.
  • Vorm: z-vorm.
  • Kleur: zwart met glinstering.
  • Toepassing: binnen en buiten.
  • Lijmadvies: ARDEX X77 (25 kilo) in combinatie met ARDEX E90 (4,5 kilo). ARDEX E90 1:2 verdunnen met water (1 deel ARDEX E90, vermengen met 2 delen water). Bij gebruik van een lijmkam met een blokvertanding van 8 x 8 x 8 mm is het verbruik van ARDEX X77 ongeveer 10 tot 11 m2.
  • Verwerking: volgens de regels der bouwkunst.
  • Opmerking: bij nieuwe bestellingen kan er sprake zijn van andere verpakkingseenheden en licht afwijkende formaten in lengte; wij zullen u bij de offerte en opdracht hiervan op de hoogte stellen.
Zwart Kwartsiet

Natuursteenstrips

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.