Steenstrips tuinmuur met afdekker Geocover kleur GT. Tuinaanleg: Gert Kwanten België.

Geocover Afdekker:

  • Deze Geocover muurafdekker is in 5 kleuren leverbaar
  • Van kolomkop tot verschillende breedtes
  • Vaste lengte van deze Geocover afdekker is altijd 1 meter
  • Aan de onderkant is een waterkering gemaakt

Geocover, 5 kleuren leverbaar

Geocover muurafdekker

Natuurlijk bekapte uitstraling, in 5 kleuren leverbaar

Geocover-afdekkers in 5 kleuren verkrijgbaar, 1 meter lang en 6,5 cm dik. In 6 breedtes leverbaar. Een muurafdekker bekapte uitstraling

Bekijk alle foto's

Geocover is speciaal ontwikkeld als afdekker voor alle Geopietra-Steenstrips, maar past men vanzelfsprekend ook voor alle natuurstenen muren toe. Het gaat om een gereconstrueerde afdekker welke in 6 lengtes verkrijgbaar is, standaard 1 meter lang en 6,5 cm dik. Al deze prachtige voorbeelden van muurafdekkers hebben wij in onze showroom. Voor de kleur MT wordt een meerprijs gerekend (6 euro) omdat deze type kleur vaak wordt gebruikt bij speciale kleur uitvoeringen van Geopietra Steenstrips. De afdekkers zijn gemaakt van verpulverd Natuursteen en zijn hard van structuur. Daarnaast kennen alle Geocovers een waterkering. Om de gereconstrueerde afdekker zo geloofwaardig mogelijk af te werken, treft u ook een roestkleurige nuance aan.

Voor Geopietra Steenstrips geldt dat:
Geocover BT (lichtgrijs), beste gecombineerd met BM en BT-kleuren
Geocover GT (muisgrijs), beste gecombineerd met GT en GP-kleuren
Geocover BR (zandbeige), beste gecombineerd met BR en LI-kleuren
Geocover MT (aardetint), beste gecombineerd met MT en MC-kleuren
Geocover GP (donkergrijs), beste gecombineerd met GP en GT
Eén en ander is tevens mede afhankelijk van de voegkleur welke gekozen wordt.

 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Geocover, 5 kleuren leverbaar
Beschikbare kleuren
5 beschikbare kleuren
Structuur
bekapte uitstraing
Formaat
Diverse maten maximale lengte 1 meter
Dikte
6,5 cm
Soort
Gereconstrueerd Natuursteen
Geocover, 5 kleuren leverbaar

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Gebruik de texture van de Steenstrip
En maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

 

Geocover: innovatie Steenstrips

De Geocover muurafdekkers worden geleverd als aanverwant product op de Geopietra Steenstrips. Met de standaard waterkering lost de Geocover alle problemen met betrekking tot waterinfiltratie op. Daarnaast is de Geocover sterk en vorstbestendig. Het is een resultaat van ruim 20 jaar ervaring en ontwikkeling op het gebied van Steenstrips door Geopietra. Door de ruwe afwerking behoudt de Geocover de natuurlijke uitstraling. Hierdoor zijn de Geopietra Steenstrips en Geocover perfect te combineren.

De Geocover heeft een standaard lengte van één meter en is verkrijgbaar in verschillende breedtes. Ook zijn er vierkante kolomkoppen te krijgen in de bovengenoemde maten. De Geocovers zijn afgewerkt aan vier kanten waardoor deze zeer makkelijk toepasbaar zijn.

Muurafdekker

Bij het plaatsen van een muur met Steenstrips welke wordt afgwerkt met een Geocover muurafdekker, is het advies om de Geocover eerst te plaatsen en daarna de Geopietra Steenstrips. Geopietra heeft met de Geocover een eenvoudige manier ontwikkelt om waterifiltratie op elk punt te voorkomen. Op de plaats waar twee Geovers elkaar verbinden. wordt een speciaal roestvrijstalen plaatje gemonteerd onder de Geocovers. Het vocht wordt hierdoor tot voorbij de Steenstrips afgevoerd.

Volg voor het plaatsen altijd de meegeleverde technische handleiding van Geopietra.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.