Muurafdekkers

Geocover, 5 kleuren leverbaar

Muurafdekkers

Natuurlijk bekapte uitstraling, in 5 kleuren leverbaar

Geocover-afdekkers in 5 kleuren verkrijgbaar, 1 meter lang en 6,5 cm dik. In 6 breedtes leverbaar. Een muurafdekker bekapte uitstraling

Bekijk alle foto's

Geocover is speciaal ontwikkeld als afdekker voor alle Geopietra-Steenstrips, maar kan vanzelfsprekend ook voor alle natuurstenen muren worden toegepast. Het gaat om een gereconstrueerde afdekker welke in 6 lengtes verkrijgbaar is, standaard 1 meter lang en 6,5 cm dik. Al deze prachtige voorbeelden van muurafdekkers hebben wij in onze showroom. Voor de kleur MT wordt een meerprijs gerekend omdat deze type kleur vaak wordt gebruikt bij speciale kleur uitvoeringen van Geopietra Steenstrips.

Voor Geopietra Steenstrips geldt dat:
Geocover BT (lichtgrijs), beste gecombineerd met BM en BT-kleuren
Geocover GT (muisgrijs), beste gecombineerd met GT en GP-kleuren
Geocover BR (zandbeige), beste gecombineerd met BR en LI-kleuren
Geocover MT (aardetint), beste gecombineerd met MT en MC-kleuren
Geocover GP (donkergrijs), beste gecombineerd met GP en GT
Eén en ander is tevens mede afhankelijk van de voegkleur welke gekozen wordt.

 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Geocover, 5 kleuren leverbaar
Beschikbare kleuren
5 beschikbare kleuren
Structuur
bekapte uitstraing
Formaat
Diverse maten maximale lengte 1 meter
Dikte
6,5 cm
Soort
Gereconstrueerd Natuursteen
Geocover, 5 kleuren leverbaar
Nederlands
Engels
Duits
  • Het (zelf) plaatsen (bevestigen) van Geopietra Steenstrips is bijzonder leuk om te doen. Wij geven u enkele belangrijke adviezen voor montage. Hiermee realiseert u een mooie muur met wandbekleding. Twijfelt u, bel ons dan of kom langs. Een team met professionele adviseurs helpt graag. Zorg voor een ondergrond welke voldoende dragend en geschikt is. Ten tweede werk volgens de Regels der Bouwkunst. De ondergrond voordat u de Geopietra Steenstrips plaatst, dient cementgebonden te zijn. Dit betekent dat u op de ondergrond verder werkt met een cementgebonden lijm. Lees overige tips voor het monteren en plaatsen van Geopietra Steenstrips verderop deze pagina.
    Lees meer

  • Bij plaatsen van Natuursteenstrips is belangrijk dat u werkt conform de "Regels der bouwkunst". Zo geldt dat het noodzakelijk is om Natuursteenstrips te verlijmen op een schone, vlakke, geschikte en draagkrachtige ondergrond. Natuursteenstrips kunt u niet verwerken in mortel , enkel verwerken met een geschikte cement lijm.
    Lees meer

  • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).
    Lees meer

Geocover: innovatie Steenstrips

De Geocover muurafdekkers worden geleverd als aanverwant product op de Geopietra Steenstrips. Met de standaard waterkering lost de Geocover alle problemen met betrekking tot waterinfiltratie op. Daarnaast is de Geocover sterk en vorstbestendig. Het is een resultaat van ruim 20 jaar ervaring en ontwikkeling op het gebied van Steenstrips door Geopietra. Door de ruwe afwerking behoudt de Geocover de natuurlijke uitstraling. Hierdoor zijn de Geopietra Steenstrips en Geocover perfect te combineren.

De Geocover heeft een standaard lengte van één meter en is verkrijgbaar in verschillende breedtes. Ook zijn er vierkante kolomkoppen te krijgen in de bovengenoemde maten. De Geocovers zijn afgewerkt aan vier kanten waardoor deze zeer makkelijk toepasbaar zijn.

Muurafdekker

Bij het plaatsen van een muur met Steenstrips welke wordt afgwerkt met een Geocover muurafdekker, is het advies om de Geocover eerst te plaatsen en daarna de Geopietra Steenstrips. Geopietra heeft met de Geocover een eenvoudige manier ontwikkelt om waterifiltratie op elk punt te voorkomen. Op de plaats waar twee Geovers elkaar verbinden. wordt een speciaal roestvrijstalen plaatje gemonteerd onder de Geocovers. Het vocht wordt hierdoor tot voorbij de Steenstrips afgevoerd.

Volg voor het plaatsen altijd de meegeleverde technische handleiding van Geopietra.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.