Rocks Athoz ® Steenstrips

Rocks Athoz ® Steenstrips

Een exclusieve en unieke selectie van Kwartsiet stenen. Elke Steen kent een rijkdom aan historie. Dankzij karaktervolle vormen en de aanwezigheid van fossielen.

Rocks Athoz ® Steenstrips

Athoz Muurstenen

Schitterende exclusieve wandtegels

Bekijk alle foto's

Deze wandstenen geven een werkelijk prachtig resultaat aan ieder project. Daarnaast zijn de strips gekalibreerd. Dit betekent dat de Steenstrips in dikte zijn bewerkt voor een makkelijke installatie. De vaste verpakking is een pallet van ongeveer 30 m2. De stenen worden geleverd met wisselende lengtes. Het beste verwerkt u de tegels met de ARDEX X32 om zo lichte dikteverschillen te kunnen opvangen. Het Natuursteenproduct is rijk aan natuurlijke elementen zoals eeuwenoude fossielen. Gekalibreerd op 20 mm met 3 mm tollerantie.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Rocks Athoz ® Steenstrips
Eigenschappen
 • Leverbaar in 20, 30, 40 en 50 cm hoogte op aanvraag
 • Wisselende lengtes
 • Verwerken met ARDEX X32
 • Gekalibreerd op 20 mm met 3 mm tollerantie.
Rocks Athoz ® Steenstrips

Rocks Steenstrips

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Deze handleiding is geschreven voor Geopietra Steenstrips. Er staan echter zoveel praktische tips in dat wij deze handleiding toch willen delen ondanks dat u met Rocks echte Steenstrips plaatst van Natuursteen. Lees vooral tips over de mogelijkheden van plaatsing en zetwijzes. Dat is namelijk zeer praktisch. Voor voegmateriaal wordt voor Rocks zowel ARDEX gebruikt als Geobi. De uitleg van Geobi vindt u ook in deze handleiding.

Gebruik de textuur van de Steenstrip en maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

Rocks Plaatsen

Rocks Voegen

Video’s

Architect Natuursteen  

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.