• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 8+2?

Rocks Grey

“Mooie Stenen zoals in Ibiza”: zei Robert. “En ik ga ze zelf plakken”. Dat het zo’n succes werd, hadden ze niet verwacht. Vele mensen komen nieuwsgierig langs. Ambacht, sfeer en gezellige wanden. Gewoon wat anders, eigentijds.

Rocks Grey

Rocks Grey

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

Ruige brokken Natuursteen met overwegend grijstinten
Deze Natuursteen kent zeer robuuste vormen en bevat veel reliëf. De kleurstelling van de Steenstrips zijn overwegend grijs met af en toe rood – bruine nuances. Door de ruige afwerking van de Stenen krijgt u echt het gevoel van een muur die uit grove Natuurstenen brokken is gemetseld. U waant zich direct in het buitenland!  Het betreft een hard gesteente, wat de steen zowel binnen als buiten zeer goed toepasbaar maakt.  Losse verkoop per m2 is mogelijk: handlingskosten 4 euro exclusief BTW. Rocks zijn uniek in soort en in vele formaten en kleuren verkrijgbaar.  Voor veel toepassingen bieden de Rocks Grey de uitkomst: of het nu gaat om een stijlvolle openhaard of bijvoorbeeld een aansprekende buitengevel. Wij hebben een muur in onze showroom in Vaassen met Rocks Grey!
Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraagt 4 euro per m2 excl. BTW.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Rocks Grey

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: Ruige Steenstrips met veel reliëf
 • Dikte: Steenstrips met beperkte dikte tot ongeveer 5 cm
 • Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde!
 • Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
 • Gewicht: ca. 75 kilo per m2
 • Kleur: Steenstrips met zachte grijstinten, soms met iets rood-bruin
 • Hoekstukken: Zijn verkrijgbaar!

Rocks Grey

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 2+7?