• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 4+4?

Rocks Melan

Steenstrips van The Flagstone Company komen we overal tegen. Zo ook bij Restaurant Loetje in Rotterdam. De interieurinrichters kozen voor de Rocks Melan. Ook op zoek naar een lichte vrolijke Natuursteen. Bekijk de vele foto’s!

Rocks Melan

Rocks Melan

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

Robuuste Natuurstenen met karaktervolle uitstraling!
De Rocks Melan kenmerken zich door de overwegend lichte kleuren. Het materiaal heeft als hoofdkleuren zandbeige – wit en verscheidene aardetinten. De Steen is met breuk afgewerkt aan de voorzijde en kenmerkt zich door veel reliëf. Door de vlakke achterzijde van de Rocks Steenstrips zijn deze eenvoudig te verwerken met ARDEX X77 en E90, vanaf 2 meter hoogte adviseren wij ARDEX 7+8.  Ook de voegkleur is voor het eindresultaat erg belangrijk. Er zijn verschillende voegkleuren verkrijgbaar. De Rocks Melan is één van de meest gevraagde Rocks soorten onder onze relaties. U haalt het ultieme vakantie gevoel snel in huis! In onze showroom in Vaassen hebben wij vele voorbeeld muren, waaronder een muur met deze Steenstrips!
Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraagt 4 euro per m2 excl. BTW 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Rocks Melan

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: Mooie dunne Natuurstenen strips met ruwe uitstraling
 • Dikte: ca. 5 cm
 • Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde!
 • Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
 • Gewicht: ca. 85 kg per m2
 • Kleur: Lichte kleuren, overwegend wit met bruin/gele scharkeringen
 • Hoekstukken: Zijn verkrijgbaar!

Rocks Melan

Rocks Steenstrips

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 2+8?