Detailfoto van de Steenstrips Cassaga, grote strips voor de wand en muur

Steenstrips Cassaga:

 • Uniek, groot en zeer onderscheidend
 • Luxe en exclusieve Steenstrips
 • Enkel verkrijgbaar in het assortiment van Geopietra
 • Meerdere kleuren en maten
 • Veel voegmogelijkheden grof of met fijne korrel

Steenstrips Cassaga

Steenstrips Cassaga

Geopietra Steenstrips

Nog niet eerder is er zo’n unieke muur getoond. Gebaseerd op de bouwwerken van eeuwenoude plaatsen in Italië. Deze stenen zijn op ambachtelijke wijze gekopieerd. Vervolgens zijn ze met de hand ambachtelijk vervaardigd. Het is een uniek proces als het gaat om de Steenstrips Cassaga. Deze strips zijn namelijk geschikt voor gevelisolatie en daarom passen ze ook bij het thema duurzaamheid. Helemaal als u weet dat deze Steenstrips uit vulkaansteen worden gemaakt.

Bekijk alle foto's

Zuid-Italië

Het is dus mogelijk om de Zuid-Italiaanse sfeer van vroeger – zoals wij dat nog veel zien in Italiaanse dorpen – nu ook voor uw project toe te passen. Dankzij deze mooie grote, rechthoekige blokken met kenmerken uit de oudheid. Hiermee ontstaat een verscheidenheid aan kleuren en de tientallen vormen in het pallet. De Steenstrips zijn inmiddel met de meest unieke details vanaf heden leverbaar. Dat wil zeggen: grote stukken Natuursteen voor een robuust en natuurlijk uiterlijk. Deze gereconstrueerde Natuurstenen zijn daarmee een werkelijke kopie van echte oude Italiaanse muren.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Steenstrips Cassaga

Geopietra Steenstrips

Eigenschappen
 • Vernieuwend: Steeds vaker toegepast als wandbekleding
 • Geloofwaardig: Niet van echt te onderscheiden
 • Esthetisch: Hoge emotionele waarde welke bijdraagt aan een prettige woon- en leefsituatie
 • Isolatie: Geschikt voor verwerking op isolatie
 • Vorstbestendig: Geschikt voor buiten
 • Kleurvast: Het product bestaat meer dan 50 jaar
 • Duurzaam: Basismaterialen zijn natuurlijke bestanddelen
 • Praktisch en snel: In vergelijking met Natuursteen sneller plaatsbaar
 • Beperkte dikte: Ongeveer 3-6 cm + lijmdikte
 • Binnen en buiten: Geschikt voor interieur en exterieur
 • Therm. traagheid: Lange aanname- en afgifte-tijden
 • Luchtdoorlatendheid: De wand blijft ademen
 • Licht in gewicht: Gemiddeld 35-50 kilo per m2
Steenstrips Cassaga

Geopietra Steenstrips

Download de handleiding.
Lees zorgvuldig alle informatie. Zoveel handige tips. Bij vragen, neem contact met ons op.

Gebruik de texture van de Steenstrip
En maak de mooiste ontwerpen!

BIM Textures – profielen

 

Steenstrips gevel

De eerste keer dat wij deze Geopietra Steenstrip zagen, waren wij direct overtuigd. Het is als eerste ongelooflijk vakwerk om de kleinste kenmerken in deze Steenstrip zo authentiek en geloofwaardig te maken. En bovendien geeft de Cassaga Steenstrip rust. Dat komt vooral omdat het overwegend grote Steenstrips zijn. Daarmee is Geopietra echt uniek. Deze Steenstrips zijn dus uitermate geschikt voor gevels en grote bouwwerken. De mallen van Geopietra Cassage zijn overigens gebaseerd op het oude Italië.

Gebaseerd op oude Natuurstenen

Daar waar aardbevingen hebben plaats gevonden zijn deze stenen verzameld. En vervolgens zijn daar modellen van gemaakt. Geopietra levert aan de getroffenen gebieden aansluitend weer Geopietra Steenstrips. Dit materiaal is namelijk licht en daardoor veiliger in aardbeving gevoelig gebied. Daarbij komt als u het glasvezelnet en pluggen gebruikt u een extra sterke muur realiseert die menige extreme kracht overleeft.

Cassaga

Het product Cassaga is uniek in kleur en vorm. Op de stenen zie je zelfs de details van slijtage. Daarmee behoort deze Steen tot één van onze favoriete soorten. Daarbij is de Steen honderd procent geloofwaardig en licht in gewicht. Het is mogelijk om de Geopietra Steenstrips – met een kleine voorbewerking – tegen isolatie te plaatsen. Steenstrips, zoals Cassaga, zijn ook getest als het gaat om aardbevingsgevoeligheid.

Geschiedenis Steenstrips

De toepassing van Steenstrips met de sfeer van oud Natuursteen geeft niet alleen een esthetische meerwaarde. Het helpt daarnaast ook om een mooi verhaal te vertellen als het gaat om design of het verder karakteriseren van een woning. Zeker de contrasten die met Steenstrips, zoals Cassaga, teweeg worden gebracht, maken bij de afwerking het grote verschil. De Steenstrips uit het assortiment van Geopietra worden overigens zeer zorgvuldig geproduceerd. Met name dankzij de passie en de essentie om het gebruik en de toepassingenvan oude natuurstenen in het verleden vast te leggen. En vervolgens deze mee te nemen in de moderne architectuur.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.