Binnenwand in de keuken prachtig afgewerkt met industriële Baksteenstrips

Industriële Baksteenstrips interieur

Gezellige huiskamers daar is behoefte aan. Lekker thuis genieten van een industriële sfeer. Of het nu gaat om de woon- of eetkamer. Er is veel mogelijk met Baksteenstrips.

Baksteenstrips – woonkamer

Lees meer

Loftsfeer woonkamer - Foto's

Mooie Baksteenstrips beperkt in dikte
Baksteenstrips zijn verkrijgbaar in vele soorten en kleuren. Ook het voegmateriaal en de voegwijze maken veel van de uitstraling uit. Tover in een handomdraai een saaie muur om en laat jezelf verrassen wat een andere wandbekleding teweeg kan brengen. Onze medewerkers hebben allemaal Baksteenstrips zelf geplaatst en kunnen optimaal advies hieromtrent geven.

Industriële Baksteenstrips interieur

Kies voor smalle Baksteenstrips, waalformaat of gewoon de look van oude Bakstenen. Het leukste is om de gezaagde Bakstenen zelf te plaatsen. Het is echt iets anders dan een behang met de print van Bakstenen erop. Want je krijgt door het echte materiaal veel meer 3D-effect. Verlichting is dus essentieel in combinatie met deze trendy muurbekleding. Het is leuk – helemaal in deze tijd – om zelf de handen uit de mouwen te steken. En te kijken hoe creatief je kunt zijn met een Bakstenen muur. In het voorbeeld rechts heeft men stuc over de muren heen gezet om een oud effect te bewerkstelligen. De bakstenen muur krijgt een vintage uitstraling door de oude industriële lampen die ervoor hangen. Vooral de verweerde, groene verfkleur zorgt voor vintage. Dit zijn echt kleuren en bakstenen zoals men het vroeger gebruikte.

Voegkleur

De Baksteenstrips voor het interieur of de woonkamer kunnen het beste licht gevoegd worden. Dat wil zeggen een kalkachtige kleur. Gebruik voor de voegkleur voor de Bakstenen een pergamon of zandbeige kleur. Hoe lichter hoe beter. Voegen doe je met Geobi. Dit is een voegmateriaal van Geopietra Steenstrips, maar is juist ook uitermate geschikt voor Baksteenstrips binnen. Dit is een voeg waarmee je een verouderd effect voor de bakstenen muur maakt. Dat komt mede door de korrel die eraan toegevoegd kan worden. De korrel van deze voeg is in twee maten verkrijgbaar. Het is belangrijk om de fijnste korrel te kiezen.

Interieur opfrissen

De woonkamer, slaapkamer, woon- of eetkeuken voorzie je dus – met niet al te veel moeite – van een nieuwe wandbekleding. De oude muren zijn vervolgens niet meer te herkennen. En iedereen zal denken dat je zojuist deze bakstenen muur volledig hebt opgebouwd. Maar dat is dus niet het geval. Deze Industriële Baksteenstrips interieur verlijm je namelijk. Als je dan nog erbij vertelt dat de strips van Baksteen zelf zijn verwerkt, is het succes verzekerd!

Baksteenstrips met koog in de woonkamer

Projecten Baksteenstrips
 • City Baksteenstrips in beperkte dikte op de vloer - lichte voeg 9
  Baksteenstrips vloer

  Daar waar wij Steenstrips voor de wand verkopen, besloten Ronald en Francien de City Baksteenstrips voor de vloer te gebruiken.

 • Buitenmuur van het zwembad bij moderne kubistische villa, Ontwerp van Paul Ramakers 25
  Sterk in Steenstrip-visualisatie

  Hoe zien de Steenstrips er straks in uw ontwerp uit? Door middel van een 3D-designer en onze rendering maken wij het visueel zichtbaar.

 • Nieuwe showroom versierd met lampen 36
  Nieuwe Showroom

  Een prachtige nieuwe showroom met een oppervlakte van maar liefst 5600 m². Na 8 jaar zijn wij uiteindelijk verhuisd!

 • Foto Rianne Fotografie. Reemst Dienstverlening heeft de baksteenstrips geplaatst bij Gravity te Amersfoort. 15
  Baksteenstrips op kantoor

  Zelf een creatief kantoor inrichten. Gravity - online marketing pakte het zelf aan. Een mooie, stoere, Industriële inrichting!

 • Woonkamer met Baksteenstrips 12
  Boerderij met Baksteenstrips

  Het gevoel van een oude boerderij blijft behouden met Baksteenstrips. Een authentieke en landelijke uitstraling.

 • Baksteenstrips in de serre. 9
  Baksteenstrips in de serre

  Industriële Baksteenstrips gecombineerd met Balinese inrichting uitbouw/serre, grijze voeg, Steenstrips beperkt in dikte!

 • De keuken van The Flagstone Company met Baksteenstrips 18
  Baksteenstrips keukenmuur

  Baksteenstrips zelf plaatsen. Controleer de ondergrond en kies een industriële look

 • Bakstenen zelf plaatsen in de keuken - industriële stijl. 21
  Blogster plakt strips zelf!

  Marieke vond dat haar keuken nodig onder handen moest worden genomen. Zij plakte en voegde de Baksteenstrips zelf.

 • Steenstrips in de woonkeuken. 12
  Baksteen met sfeer

  Gezaagde Rode Baksteenstrips voor een industriële sfeer. Iets waar Sanne al een hele tijd naar op zoek was.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.