Blumone Steenstrips woonkamer. Fotografie: Chiel de Nooijer.

Geopietra Steenstrips binnen:

  • Decoratief en sfeervol
  • Steenstrips in allerlei kleuren en soorten
  • De sfeer van Puur Natuursteen
  • Deze Steenstrips hebben een beperkte dikte

Geopietra – Binnen

Lees meer

Foto's Steenstrips Geopietra binnen

Steenstrips voor wanden en muren
De Geopietra Steenstrips binnen zijn eenvoudig verwerkbaar en ideaal voor binnenmuren. Doordat Geopietra licht is in gewicht, kan het - soms met een kleine voorbewerking - vrijwel op iedere ondergrond worden verwerkt. Een ideale wandbekleding voor de gang, woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld op kantoor. Geopietra is een echte sfeermaker. De muren krijgen de uitstraling van iets ouds. Een muur die er al langer staat. En dat neemt nu net veel karakter met zich mee. Bekijk de vele mogelijkheden!

Natuurstenen binnenmuren

Steeds vaker worden wij verrast door de mooiste muren. En het maakt niet uit wat voor muur binnen u hiervoor uitkiest. Van een stenen muur in de woonkamer tot een wand in een winkel. Van woonkamer tot living. De meeste mensen kiezen voor het aanlichten van de natuurstenen wand en dat kunnen wij ook van harte aanbevelen. Hiermee komt de gelaagdheid van de stenen van Geopietra mooi naar voren. Intensieve kleuren en natuurlijke details. Met het gevoel alsof het er altijd al is geweest.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.