Rocks – Wellness en Badkamers

Foto’s Rocks Wellness en Badkamers

Exclusieve wandbekleding voor de natte ruimtes. Vooral als de wellness of badkamer ruimtelijk is, is deze aankleding van de muur een echte eyecatcher. De Steenstrips in ons assortiment bieden alle mogelijkheden voor deze luxe!

Rocks – Wellness en Badkamers

Lees meer

Rocks Wellness en Badkamers - Foto's

In vele kleuren en vormen leverbaar
De wensen van onze relaties nemen toe. Men wil steeds meer luxe op diverse plaatsen in en rondom het huis. Liefst niet te standaard; het is leuk als het bijzonder is. Inspiratie doet men veelal op in het buitenland.Wij proberen u te inspireren aan de hand van deze voorbeelden. U kunt op de foto doorklikken en dan komt u bij het specifieke product uit. Wilt u nog meer lezen? Vraag dan ons bijzondere Flagstone Magazine aan!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.