Natuurstenen binnen op de wand.

Steenpanelen binnen:

 • In meerdere kleuren verkrijgbaar
 • Natuurlijke wandbekleding
 • Geschikt voor buiten en voor binnen
 • Strakke uitstraling zonder voegen

Steenpanelen Binnen

Lees meer

Steenpanelen, binnenmuren en wanden - Foto's

Natuurstenen in Puzzle-vorm
Brokken Natuursteen in een Steenpaneel zodat u snel en makkelijk aan de slag kunt. Eens iets anders dan behang of stucwerk! Dit is een geweldige oplossing. U realiseert hiermee het effect van een Natuurstenen Stapelmuur. Het grote voordeel is dat u niet hoeft te voegen.

Door de mooie belijning krijgt u een eigentijds effect. The Flagstone Company B.V. heeft sinds kort een zeer mooie optie in haar assortiment, te weten de Natuurstenen Puzzle. Met dit gepatenteerde systeem voorkomt u horizontale en verticale belijning. Het paneel brengt de geloofwaardigheid zeer tot zijn recht. Bekijk de vele mogelijkheden.

Binnenmuren en wanden

Steenpanelen worden zeker ook binnen toegepast. Denk dan alle soorten binnenmuren of juist een accentmuur. Van keuken tot badkamer tot open haarden. Dit soort wandbekleding gaat eigenlijk hand en hand samen met een luxe uitstraling. De Steenpanelen zijn in meerdere soorten en kleuren verkrijgbaar. Van lichte tot donkere tinten. In principe is het tijdloos en duurzaam.

Gelaagd Natuursteen

Bij de keuze voor Steenpanelen, ligt het accent op gelaagd Natuursteen. Een interessante en bijzonder aantrekkelijke keuze in het interieur. Met name bepaalt door de bijzondere textuur en structuur, hetgeen veel 3D-relief oplevert. De panelen hebben overwegend een schist-achtige textuur: Visueel zeer aantrekkelijk zeker als de panelen extra worden aangelicht. Juist deze panelen gaan hand in hand samen met moderne accenten in de architectuur.

Steenpanelen op de muur in de Keuken - Ontwerp: Studio MBC | Fotograaf: Hans Gorter

Meer stenen binnen
 • Steenstrips buiten op de schoorsteen. 27
  Natuursteenstrips – Open haard

  Strakke sierstrips voor de schoorsteen, open haard of kachel. Natuurstenen zonder voeg eenvoudig plaatsbaar. Vele voorbeelden!

 • Sfeervolle woonkamer. De wand is bekleed met Grijs Kwartsiet Natuursteenstrips. Deze strips zijn zowel voor binnengebruik als buitengebruik geschikt. 30
  Natuursteenstrips – Binnen

  Steenstrips voor binnen van Natuursteen. Geschikt voor woonkamer, hal en ga zo maar door. Lees nu alles!

 • Steenstrips zonder voeg toegepast in de keuken | Architect: Bob Manders | Fotografie: Cafeine 81
  Geopietra – Binnen

  Saaie muur binnen omtoveren tot een moderne natuurstenen wand. Dat is mogelijk met de Geopietra Steenstrips. Lees meer!

 • Steenpanelen binnen - unieke wandbekleding. 23
  Steenpanelen Binnen

  De sfeer van Steenpanelen binnen en dan zonder voeg. In een bedje van beton en verankering. Lees meer!

 • Sfeervolle binnenmuur van Steenstrips met verlichting 31
  Rocks – Binnenmuren

  Wanden en binnenmuren bekleden met Rocks. Welke opties zijn er en wat is het resultaat. Bekijk deze foto!

 • 16
  Baksteenstrips – kantoor

  Stoere industriële wandbekleding? Kies dan voor Baksteenstrips in het kantoor of zakelijke toepassing. Wij hebben alle mogelijkheden!

 • Sfeervolle woonkamer met Baksteenstrips 44
  Baksteenstrips – woonkamer

  Met Steenstrips het interieur snel veranderen tot een hippe vintage look. The Flagstone Company heeft vele inspiratievoorbeelden!

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.