Steenpanelen Buiten

Steenpanelen Buiten:

 • Decoratieve muurbekleding
 • Onderhoudsarm
 • Kostenbesparend ten opzichte van volle Natuurstenen
 • Brede toepassing van Gevelbekleding tot tuinmuren
 • Bestand tegen weersinvloeden

Steenpanelen Buiten

Lees meer

Steenpanelen Buiten toepassen

Gevels bekleden en Tuin inrichten
Met dit unieke systeem van Steenpanelen bekleedt u vrij snel gevels of tuinmuren. Kleine stukjes Natuursteen zijn verlijmd in een uniek paneel. De achterkant is voorzien van een ruwe cementen frame. Dit frame is daarnaast voor de veiligheid ook nog eens voorzien van een geïntegreerde verankering. Met deze exclusieve panelen bent u in staat om meters te maken. Zeker op de rechte vlakken.

Ook zijn er hoekstukken verkrijgbaar. The Flagstone Company werkt met Natuurstenen Puzzle. Dit is een vorm in puzzle-formaat waarmee u voorkomt dat er horizontale of verticale lijnen zichtbaar zijn. Een ideale oplossing! Het product is vrijwel direct leverbaar. Bekijk nu de vele mogelijkheden!

Wandbekleding voor Muren

We leefden ooit in een tijd waar het nodig was om Natuurstenen stuk voor stuk in ruwe vorm op te metselen. Dat wil zeggen dat er geen makkelijke manier mogelijk was. De Natuurstenen werden dan ook vaak op de plek zelf gewonnen. Mens en ambacht hadden in het verleden daarnaast veel meer tijd dan nu. Dat zorgde dat dit handwerk goed en ambachtelijk werd uitgevoerd.

Puzzle Paneel

Een veranderende wereld vraagt om nieuwe innovatieve oplossingen en dus is in het heden het Puzzle-paneel ontworpen. Zo is het nu makkelijker om een muur met verschillende Natuurstenen te voorzien. Het paneel wordt handmatige geproduceerd en met de hand worden stenen per stuk bekapt en in het cement in gelegd. Het gaat dus om een paneel met meerdere Natuurstenen.

Installatie van Steenpanelen buiten

Het verwerken van Steenpanelen vraagt wel aandacht. Zo is het belangrijk dat eerst de muur, waar tegen aan gewerkt gaat worden, wordt beoordeeld. Als deze dragend, geschikt en cement gebonden is, kan men aan de slag gaan. Overweeg, omdat de plaatsing ook gespecialiseerde vaardigheden nodig heeft, om eventueel een professionele zetter te benaderen. Vanzelfsprekend is het van belang om de Steenpanelen te plaatsen met verankering conform de handleiding.

Bekijk meer projecten voor buiten
 • Architect: State of Architecture | Aannemer: Bouwbedrijf Aquarius | Fotografie: Theo Meijer 75
  Rocks – Buitenmuren

  Rocks Steenstrips Buiten voor in de tuin. Karaktervol, bijzonder. Met een knipoog naar het buitenland. Zie alle inspiratie!

 • Steenstrips buiten 44
  Steenstrips Buiten

  Gevels en muren met Steenstrips voor buiten. Karaktervolle accenten van voegloos Natuursteen. Vind hier de inspiratie!

 • Moderne villa met Steenstrips | BAAS architecten 172
  Geopietra – Buitenmuren

  Steenstrips van Geopietra voor gevels en buitenmuur. Zelfs mogelijk op gevelisolatie. Vraag ons om meer informatie!

 • Steenstrips tuinmuur 57
  Geopietra – Tuinmuren

  Natuurstenen tuinmuren buiten. Eenvoudig te bewerken met Geopietra Steenstrips. De sfeer van puur Natuursteen. Lees meer!

 • Karaktervolle muur met Steenpanelen Brons Rustiek - Fotograaf: Jaro van Meerten - Copyright Art of Living - Tuinontwerp: Studio Siebers 45
  Steenpanelen Buiten

  Mooie Steenpanelen voor binnen en buiten. Eenvoudig plaatsbaar zonder voeg! Een ideale oplossing voor pure natuurstenen muren. Veel soorten!

 • Steenstrips natuursteen onderkant villa. 12
  Rocks – Natuurstenen plint

  Rocks natuurstenen plint in de vorm van breuksteen. Diverse soorten, vormen en kleuren. Bekijk de mogelijkheden!

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.