Steenstrips bij de Hot Tub

Badkamer Steenstrips

Een wand met 3D-relief en uitstraling van puur Natuursteen. Dit element zien wij steeds vaker terug komen. Niet alleen op de gevel en in de huiskamer. Juist ook Steenstrip muren in de badkamer. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden. Laat u zich door dit Foto-Album met Steenstrips in de Badkamer inspireren!

Natuursteenstrips – Badkamer

Lees meer

Steenstrips badkamer

Natuurstenen wanden
Steenstrips in de badkamer met de sfeer van Natuursteen voor een mooie, luxe en unieke uitstraling. Zeker in combinatie met mooie verlichting. Voor Steenstrips in de badkamer geldt dat kwartsiet Steenstrips de beste keuze is. Zeker voor wanden die continu nat worden. Daarnaast is goede lijm en de ondergrond essentieel. De ondergrond dient afgewerkt te worden conform de regels van het laatste Bouwbesluit. Naast verwerking in de badkamer, zijn er toepassingen mogelijk in de sauna en andere ruimtes in en om het huis. Wij verkopen impregneermiddelen, waarmee u de mooie wandbekleding aansluitend beschermt.

Steenstrips ondergrond natte ruimtes

Een natuurstenen wand met Steenstrips in de badkamer maakt de ondergrond niet waterdicht. Dat geldt niet alleen voor onze Steenstrips, maar ook voor keramiek tegels. Door de voeg is namelijk vochtopname mogelijk. Het is daarom dus belangrijk dat er een geschikte, draagkrachtige en cementgebonden ondergrond is. Bespreek dit met uw aannemer. De natte ruimte dient conform de richtlijnen van het laatste bouwbesluit te zijn opgeleverd.

Vervolgens kan de badkamer of sauna met ARDEX 7 en 8 verder geschikt gemaakt worden. Volg hierbij het advies van ARDEX. Aansluitend moeten de Steenstrips na plaatsing enkele weken drogen. Veel mensen vragen ons informatie om de Steenstrips in de natte ruimte te gebruiken. Hierbij geldt dat het onze voorkeur geniet om de Steenstrips bijvoorbeeld achter het bad of bij de wastafelwand toe te passen in plaats van in het echte natte douche gedeelte.

Natuurstenen wand – Badkamer

Momenteel zien wij veel los staande baden in de badkamer. Om baden op deze manier te verwerken, is er wel veel ruimte in de badkamer nodig. Het los staande bad combineert men vaak met de look van Pure Natuurstenen. Oftewel Steenstrips die achter het bad verwerkt zijn. Op deze pagina treft u volop voorbeelden hiervan. Steenstrips van Natuursteen maken het niet alleen ruimtelijk in de badkamer, maar juist ook heel gezellig. Helemaal als de Steenstrips uitgelicht worden met sfeer verlichting.

Inspuiten van de Natuursteenstrips met sealguard impregnatie.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.