• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    What is 3+5?

Natuursteenstrips – Keuken

Lees meer

Steenstrips in de keuken

De keukenmuur bekleden met natuursteenstrips!

Natuursteenstrips worden in alle soorten ruimten toegepast, zelfs in keukens en buitenkeukens. U kunt ervoor kiezen - indien nodig - om de muur te behandelen met een onderhoudsspray van Seal-Guard. Zo heeft u er met de nieuwe keukenwand helemaal geen omkijken meer naar. Er zijn vele soorten steenstrips voor de keuken in meerdere kleuren. Voor de hoeken zijn speciale hoekstukken verkrijgbaar. Met deze Steenstrips van natuursteen maakt u een keukenmuur uniek en bijzonder.

De keukenwand bekleden

Als kenners in natuursteen krijgen wij vaak de vraag of eerst de keuken of juist de keukenmuur geplaatst moet worden. Bij het (ver)bouwen van een nieuwe woon- of buitenkeuken is als eerste belangrijk om de geschiktheid van de keukenwand of nieuw te plaatsen muur te beoordelen. Vervolgens zijn er meerdere opties met betrekking tot het plaatsen van steenstrips in de keuken. De totale wand wordt geplaatst met de Steenstrips van natuursteen en kan worden hersteld als de keuken ooit weg wordt gehaald. Maar zal dat ooit gebeuren? Daarop is het antwoord waarschijnlijk nee. En dus is het handiger eerst de nieuwe keuken te plaatsen. Dit scheelt bovendien in de aankoop van het aantal Steenstrips. Waar dan wel rekening mee gehouden dient te worden, is de dikte en de lijmlaag van de Steenstrips. Oftewel: komt u uit met de ruimte in de keuken die de Steenstrip in neemt? Houd daar dus rekening mee bij het ontwerp en de voorbereiding voor het maken van de nieuwe keuken.

Steenstrips impregneren

Natuurstenen strips kunnen achter de spoelbak, het gasfornuis of kookplaat worden geplaatst. Het makkelijkste is om eerst het keukenblad te plaatsen en vervolgens de Steenstrips. Houd opnieuw rekening met de dikte van de natuursteenstrips en bijvoorbeeld de kranen. Verwacht u op het keukenblad veel vocht? Behandel de ondergrond daar dan na.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 2+1?