Natuursteenstrips rondom deurpost verwerkt

Natuursteenstrips keuken

  • Stijlvol, trendy en exclusief
  • Mooi voor contrastwerking
  • 3D-materiaal eyecatcher met verlichting
  • Warmte en gezelligheid

Natuursteenstrips – Keuken

Lees meer

Steenstrips keuken

De keukenmuur bekleden met natuursteenstrips!

Natuursteenstrips worden in alle soorten ruimten toegepast, zelfs in keukens, woon- en buitenkeukens. U kunt ervoor kiezen – indien nodig – om de muur te behandelen met een onderhoudsspray van Seal-Guard. Zo heeft u er met de nieuwe keukenwand helemaal geen omkijken meer naar. Er zijn vele soorten Steenstrips voor de keuken in meerdere kleuren. Voor de hoeken zijn speciale hoekstukken verkrijgbaar. Met deze Steenstrips van Natuursteen maakt u een keukenmuur uniek en bijzonder.

Steenstrips keuken plaatsen

Bij de keuze voor Natuurstenen in de keuken, is het dus belangrijk te beoordelen welke keukenmuren het meest geschikt zijn. Vervolgens is het verstandig na te denken of er obstakels zijn als het gaat om het bekleden van de keukenmuur. Denk hierbij aan deuren en of ramen. Hoe rustiger een keukenmuur hoe beter de Steenstrips uitkomen. Mocht er toch bijvoorbeeld sprake zijn van een deur in de keuken, verdik dan de kozijnen. In dit geval vallen de Steenstrips van de keukenwand mooi achter het kozijn.

Steenstrips tot aan de vloer

Het mooiste is als de Steenstrips in de keuken direct vanaf de vloer omhoog lopen op de keukenmuur. Alsof de Natuurstenen er, bij wijze van spreken, altijd al zijn geweest. Het is dus het meest geloofwaardig als de Steenstrips niet worden onderbroken door een plint vanaf de ondervroeg. Op de foto ziet u Geopietra Steenstrips. Deze zijn overwegend iets groter en robuuster.

Keukenwand bekleden

Als expert in Steenstrips krijgen wij vaak de vraag welke volgorde van bouwen in de keuken het beste aangehouden kan worden. Allereerst is het belangrijk de vraag te stellen: welke keukenmuur (of keukenmuren) worden bekleed met Steenstrips? Beoordeel aansluitend de geschiktheid van de keukenwand of nieuw te plaatsen muur. Vervolgens zijn er meerdere opties met betrekking tot het plaatsen van Steenstrips in de keuken. Gehele wanden in de keuken (dat wil zeggen zonder obstakels) bekleedt u met Steenstrips tot aan de grond.

Keukenblok en Steenstrips

Als er een keuken tegen de muur aan wordt geplaatst, dan zijn er twee opties wat betreft Steenstrips. De totale wand wordt geplaatst met de Steenstrips van Natuursteen zodat herstel mogelijk is bij het vernieuwen van de keuken. Maar meestal is dit niet gewenst. En dus is het handiger eerst de nieuwe keuken te plaatsen. Dit scheelt bovendien in de aankoop van het aantal Steenstrips. Hou in dit geval dan wel rekening met de dikte en de lijmlaag van de Steenstrips. Oftewel: komt u uit met de ruimte in de keuken die de Steenstrip in neemt? Houd daar dus rekening mee bij het ontwerp en de voorbereiding voor het maken van de nieuwe keuken.

Baksteenstrips keukenmuur boerderij.

Steenstrips in de keuken impregneren

Natuurstenen strips kunnen achter de spoelbak, het gasfornuis of kookplaat in de keuken worden geplaatst. Het makkelijkste is dus om eerst het keukenblad te plaatsen en dan vervolgens de Steenstrips. Houd opnieuw rekening met de dikte van de Steenstrips en bijvoorbeeld de kranen. Verwacht u op het keukenblad veel vocht? Of juist achter het gasfornuis opspattend vuil? Zorg dan voor de juiste ondergrond! Ook kunnen de Steenstrips voor de keuken na enkele weken behandeld worden met impregnatie.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.