deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Natuursteenstrips – Keuken

Lees meer

Steenstrips in de keuken

De keukenmuur bekleden met natuursteenstrips!

Natuursteenstrips worden in alle soorten ruimten toegepast, zelfs in keukens en buitenkeukens. U kunt ervoor kiezen – indien nodig – om de muur te behandelen met een onderhoudsspray van Seal-Guard. Zo heeft u er met de nieuwe keukenwand helemaal geen omkijken meer naar. Er zijn vele soorten steenstrips voor de keuken in meerdere kleuren. Voor de hoeken zijn speciale hoekstukken verkrijgbaar. Met deze Steenstrips van natuursteen maakt u een keukenmuur uniek en bijzonder.

Keukenwand bekleden

Als kenners in natuursteen krijgen wij vaak de vraag of het verstandig is eerst de achterwand van de keuken met Steenstrips te plaatsen. Dit is een verstandige overweging bij het (ver)bouwen van een keukenmuur of nieuwe woon- of buitenkeuken. Beoordeel dus de geschiktheid van de keukenwand of nieuw te plaatsen muur. Vervolgens zijn er meerdere opties met betrekking tot het plaatsen van Steenstrips in de keuken. De totale wand wordt geplaatst met de Steenstrips van Natuursteen zodat herstel mogelijk is bij het vernieuwen van de keuken. Maar zal dat ooit gebeuren? Daarop is het antwoord waarschijnlijk nee. En dus is het handiger eerst de nieuwe keuken te plaatsen. Dit scheelt bovendien in de aankoop van het aantal Steenstrips. Hou in dit geval dan wel rekening met de dikte en de lijmlaag van de Steenstrips. Oftewel: komt u uit met de ruimte in de keuken die de Steenstrip in neemt? Houd daar dus rekening mee bij het ontwerp en de voorbereiding voor het maken van de nieuwe keuken.

Steenstrips impregneren

Natuurstenen strips kunnen achter de spoelbak, het gasfornuis of kookplaat worden geplaatst. Het makkelijkste is om eerst het keukenblad te plaatsen en vervolgens de Steenstrips. Houd opnieuw rekening met de dikte van de Natuursteenstrips en bijvoorbeeld de kranen. Verwacht u op het keukenblad veel vocht? Behandel de ondergrond daar dan na.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.