Steenstrips buitengevel en serre.

Natuursteenstrips prijs

Lees meer

Natuursteenstrips prijs

Juiste prijs Steenstrips

De prijzen van steenstrips lopen behoorlijk uiteen. Het aangeven van een richtprijs is daarom erg lastig. Daarnaast is de uiteindelijke prijs van een muur met steenstrips ook afhankelijk van de benodigde aanverwante materialen en onderconstructie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lijm en voeg. Ook hierin bestaan prijsverschillen. Daarom is het belangrijk om de prijs per vierkante meter niet te berekenen louter op basis van de losse steenstrip, maar om het te zien als een gehele muur. Op deze manier krijgt u het meest realistische beeld van de kosten voor een muur met steenstrips.

Prijsopbouw Steenstrips

Om steenstrips te kunnen verwerken op een buitenmuur of binnenwand, zijn een aantal aspecten belangrijk voor deze verwerking. Allereerst de ondergrond. Steenstrips kunnen geplaatst worden op een ondergrond die voldoende draagkracht biedt, stabiel is en hechting kan maken met de cementgebonden lijm. Per steenstrip verschilt het gewicht. De draagkracht moet dus op basis van een gekozen steenstrip worden afgestemd.

Naast een geschikte ondergrond, zijn er ook aanverwante materialen nodig om de Steenstrips op de wand te plaatsen. Denk hier bijvoorbeeld aan voorstrijk in geval van een zuigende ondergrond, lijm en voegmateriaal. Ook de keuzes hierbij zijn afhankelijk van de gekozen steenstrip. Als laatste kunnen er ook bijkomende kosten zijn voor het laten plaatsen van de steenstrips door een professional. De prijs van natuursteenstrips is dus afhankelijk van meerdere factoren.

 

 

Zetter van natuursteen

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.