Alternatief voor Natuurstenen

Alternatief voor Natuurstenen

Lees meer

Wanddecoratie van Natuursteen

Natuursteen Alternatief

Langzaam breekt het zonnetje door de nevel. De kleuren in de tuin worden al wat feller. De beek met kraakhelder water kabbelt door de tuin. Het is redelijk vroeg in de ochtend als we even te gast zijn bij Ceciel. In het prachtige open tuinhuis genieten we van een heerlijke cappuccino.

Ceciel: "Dit huis stond al een tijdje te koop. Eigenlijk reden we er praktisch elke dag langs. Het was een soort appartementencomplex geweest en dus verdeeld in allerlei kamers met badkamers. Eigenlijk hadden we niet de ambitie om weer een heel huis op te knappen - dat hadden we een jaar of 10 geleden ook al eens gedaan - maar toen ik met de makelaar ging kijken, was ik toch snel verkocht. Er was zo'n prachtig trappenhuis en ik kon echt de potentie van het pand zien. Gelukkig kon ik mijn man overtuigen en zijn we vervolgens goed een jaar druk geweest om alles te verbouwen. Elke maandag hadden we bouwvergadering met alle betrokken partijen. Zo hielden we grip op wat er allemaal moest gebeuren. Af en toe schrokken we echt van wat er tevoorschijn kwam. Het was zeker geen eenvoudige klus".

De verwerking van Geopietra

“Marcel de Brouwer ging vrijwel direct na ons bezoek aan de showroom op vakantie. De bestelling hebben we nog net daarvoor geplaatst en toen hij terugkwam was alles al vanuit Italië gearriveerd. Hij kon er direct mee aan de slag. Ondanks dat het ook voor hem een nieuw product was, ging het fantastisch met het zetwerk. Hij heeft er ook gevoel voor en er is zoveel technische kennis bij The Flagstone Company dat je met je vragen altijd een beroep op ze kan doen. Het zetwerk duurde 3 dagen. De eerste dag het eerste deel van het zetwerk, de tweede dag het laatste deel en de derde dag werd er gevoegd. Het voegwerk is best ruw gehouden door uit te schrapen met een spatel en gewoon met de vingers te werken.”

                                                                   “We gaan hier echt nooit meer weg!”


“De tuin met het tuinhuis is echt de finishing touch geworden. Zomer en winter kunnen we hier gebruik van maken. Lekker de haard aan en het is direct gezellig en aangenaam. De bedoeling was om de gezelligheid van binnen naar buiten door te zetten. Dat is meer dan uitstekend gelukt. Het is zo’n fijne plek geworden. Ook voor onze drie zoons is het een plek om lekker met vrienden te ‘chillen’. Als we vrienden te gast hebben, zeggen we eerst niets. Dan beginnen ze zich dingen af te vragen als “hoe kan deze hangende constructie nu zulke zware natuursteen houden’ en wat ziet het er prachtig uit. Het is een inspiratiebron voor velen. Ook onze tuinarchitect is razend enthousiast. Na zo’n tijd afzien met het verbouwen, is het nu tijd om hiervan te genieten”. Ceciel haalt een diepe teug frisse adem en zegt “we gaan hier echt nooit meer weg!”

Bent u benieuwd naar de verschillende voegmogelijkheden van Geopietra? Klik hier!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.