deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Steenstrips Antraciet

De plint van deze appartementen worden gekenmerkt door de sfeer van puur Natuursteen. Eigenschappen: licht, in meerdere kleuren en soorten verkrijgbaar. En bovenal geschikt op isolatie!

Appartmenten Kijkduin – Steenstrips

Lees meer

Samenwerking

Strikotherm gevelisolatie met Geopietra Steenstrips

The Finest of Ockenburgh in Den Haag, een omvangrijk nieuwbouwproject met een bijzondere natuurlijke uitstraling. Niet alleen door de groene ligging tussen ‘puinduinen’ en bos, maar zeker ook door de kwalitatief hoogwaardige gevelafwerking: Strikotherm gevelisolatie met Geopietra Steenstrips.

De luxe woongebouwen zijn voorzien van een plint, bestaande uit het Strikotherm gevelisolatiesysteem COMFORT, met als afwerking Geopietra steenstrips van The Flagstone Company. Alles vakkundig aangebracht door Stukadoors- & afwerkbedrijf LT Afbouw B.V. Een resultaat om trots op te zijn. We spraken de drie partijen over hun succesvolle samenwerking bij dit bijzondere project.

Bewust partnership

Op het moment dat de aanvraag voor de gevelafwerking bij LT Afbouw binnenkwam, wist calculator Bas Castien direct dat Strikolith en The Flagstone Company de aangewezen partijen waren om dit mee aan te vliegen. “We werken al heel lang samen met Strikolith en dat gaat altijd naar tevredenheid. Ook hadden we destijds (2017 red.) al een aantal villa’s gerealiseerd met The Flagstone Company, wat ook soepel was verlopen. Met die samenwerking zat het dus wel goed”, aldus Bas.

“Daarnaast hebben de Strikotherm gevelisolatiesystemen van Strikolith in combinatie met Geopietra-afwerking de mogelijkheid tot een 10-jarige niet aflopende verzekerde garantie. Dat maakt dit systeem juist zo goed. Er lag al een offerte van een andere partij, maar die kon deze garantie niet bieden, dus in dat opzicht had deze combinatie ook een streepje voor. Het was dan ook een bewuste keuze.”

Steenstrips Toce op de zijgevel

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Gevelisolatie

Als gerenommeerd fabrikant en leverancier van gevel-, wand- en plafondafwerkingen heeft Strikolith zijn sporen reeds verdiend. Het bedrijf acteert vanuit de gedachte dat vier ogen meer zien dan twee. “We staan echt naast de klant,” licht Edward toe. “We bieden passend advies, goede service en meer. We denken mee en fungeren als deskundige sparringpartner. We houden van samenwerken en gaan dit dus ook nooit uit de weg. Samen met onze klanten en partners leveren we projecten op waar we met z’n allen trots op zijn.”

Zowel Bas als Dennis ervaart dit ook zo. Bas: “Met behulp van Strikolith zijn we groter geworden in bijvoorbeeld onze KOMO-certificering. Het is een bedrijf met korte lijntjes en daar hou ik van. Als ik iemand moet hebben, wil ik iemand die verstand heeft van zaken en dat is bij Strikolith gewoon zo. Wij kijken nooit naar het merk, maar naar de samenwerking. En we hebben nu eenmaal de beste samenwerking met Strikolith.”

Geopietra

“Wij doen eigenlijk bijna alles met Strikolith”, aldus Dennis. “We overleggen veel met elkaar, zelfs maandelijks. In ons geval veel met Claudia (Claudia Koppenhagen, project adviseur bij Strikolith, red.): welke projecten lopen er, wat speelt er, hoe kunnen we dit aanpakken … Met Edward zit ik sowieso op één lijn met hoe we projecten aanvliegen. We bijten ons er allebei in vast en laten dan niet meer los. De samenwerking is gewoon heel goed.”

De goede communicatie onderling ziet Dennis ook als een van de succespunten van de samenwerking met LT en Strikolith. “Vanaf moment één voelde deze driehoek al goed. Beide partijen zijn gewoon heel prettig om mee te werken. Ik heb niet veel projecten gedaan waarbij de communicatie zo goed was als hier. Als mensen een klik met elkaar hebben, gaat samenwerken sowieso makkelijker en dat was in dit geval ook zo.”

Steenstrips op de buitenmuur

Geopietra & Strikotherm: duurzaam én luxe

The Finest of Ockenburgh kenmerkt zich door het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen, vloerverwarming (en koeling), een moderne luchtwarmtepompinstallatie en triple beglazing, wat zorgt voor de invulling van de hoge milieu- en duurzaamheidsambitie. De Geopietra steenstrips in combinatie met Strikotherm gevelisolatie sluiten naadloos (letterlijk en figuurlijk!) op deze ambities aan. Het systeem combineert exclusieve en geloofwaardige natuursteenafwerking met de bijzondere kenmerken van Strikotherm.

Edward: “Ons systeem is sowieso al luchtdicht door de naadloze, dampopen isolatie. Nu is luchtdicht bouwen de trend, maar eigenlijk waren wij onze tijd dus al ver vooruit met deze manier van verwerken. Met Geopietra op een Strikotherm-systeem bieden we een slanke gevel met lichtgewicht afwerking. Het is makkelijk verwerkbaar, minder arbeidsintensief en daardoor uiteindelijk goedkoper dan andere systemen. Het is een duurzame én luxe jas om een gebouw.” Rechts nog een ander voorbeeld van gevelisolatie en Steenstrips.

Van omvangrijke betekenis

Tot slot: wat maakt The Finest of Ockenburgh nu zo speciaal voor de drie heren? “Voor ons is dat zeker de omvang van het project,” licht Dennis toe. “Toen dit op ons pad kwam, wilden we het met beide handen aangrijpen. Inmiddels doen we meer van dit soort grote projecten, maar op dat moment nog niet. Dit was dus een enorme kans. We zijn er dan ook trots op en dankbaar, want het heeft ons een opening geboden voor de toekomst. Zonder jongens als Bas en Edward hadden we zulke grote stappen nooit kunnen maken.”

Voor Bas is de nieuwbouw uniek door de ligging, maar het Geopietra maakt het extra speciaal. “Je loopt zo langs de Geopietra afwerking de duinen in. Het natuurlijke effect is maximaal hier, de gebouwen lijken te verrijzen uit de grond.”

Edward beaamt dat: “Het lijkt alsof zo’n gebouw zweeft. De Geopietra plint zou ook zo uit rots gehouwen kunnen zijn, de natuurlijke uitstraling wordt hierdoor nog eens extra benadrukt. Je ziet ook dat er niet is gekort op materialen. Mooi om te zien dat er bij zo’n omvangrijk project nu eens gekozen is voor een echt luxere afwerking.”

Architect:


MIX Architectuur B.V.

Steensoort:


Steenstrips Toce

Meer Geopietra Projecten
 • Moderne villa met Scaglia Steenstrips | Bouwbedrijf Osnabrugge | Fotografie Nanette de Jong 12
  Steenstrips buitengevel

  Steenstrips op de buitengevel, een prachtig contrast gecreëerd door natuurlijke Steenstrips en stucwerk. Zowel in Interieur als Exterieur.

 • Kubistische villa met Steenpanelen 6
  Kubisme met tegengestelde lijnen

  De vormen zijn kubistisch met tegengestelde lijnen hetgeen de villa speels en zeer aantrekkelijk maakt.

 • Prachtige villa met Steenpanelen aan het water | Copyright: The Art of Living, Jurrit van der Waal 21
  Moderne villa

  Een schitterende, kubistische villa in de nieuwe Blaricummermeent. Een jonge nieuwe en luxe wijk vlakbij het Gooimeer.

 • Steenstrips futuristische villa aan de Albaplas 9
  Bed & Breakfast – Albaplas

  Een prachtig uniek project; Landgoed 'Het Esse'. Het enorme perceel is gelegen aan een weelderige natuurplas: De Alba.

 • Duurzaam bouwen, dat kan met Geopietra Steenstrips 9
  Architect Anne-Marie Pors

  Sinds dit jaar werkt Anne-Marie Pors als bedrijfspartner samen met Leenders Architecten & Ingenieurs in Veghel.

 • Bedrijfspand de Rooy Metaaldesign 13
  Moderne buitenmuur

  Robuuste Geopietra Steenstrips toegepast op de buitenmuur van familiebedrijf De Rooy Metaaldesign.

 • Villa met steenstrips gevel 22
  Langwerpige Steenstrips

  Steenstrips Moderno, langwerpige Steenstrips voor wand- en gevelbekleding. Verschillende kleurtonen en meerdere plaatsingsmogelijkheden.

 • Steenstrips op de buitenmuur 12
  Appartmenten Kijkduin – Steenstrips

  The Finest of Ockenburgh in Den Haag, een omvangrijk nieuwbouwproject met een bijzondere natuurlijke uitstraling.

 • Buitenmuur met Steenstrips 6
  Geopietra – Rigo Steenstrips

  Deze kavel werd in 2018 aangekocht. Het terrein was verwilderd en er stond een verouderd huis op. Maar nu is er een kubistische villa verrezen.

 • Steenstrips op de Kubistische woning 18
  Van Flamant naar modern

  Van landelijk appartement naar minimalistisch. Op een mooie hoekkavel staat deze prachtige kubistische villa.

 • Steenstrips in een moderne keuken. 15
  Steenstrips – Architectuur

  Steenstrips in de Moderne architectuur. Roland houdt van ultra strak. Sacha kiest voor modern met warme sferen.

 • Landhuis met Toce Steenstrips 8
  Landelijke woning

  Prachtig Landhuis met een bruine robuuste natuurstenen gevel, dit zorgt voor een mooi en natuurlijk exterieur.

 • Grijze steenstrips gevel. 34
  Moderne Steenstrips

  Steenstrips van Geopietra worden steeds meer toegepast doordat verwerking op isolatie mogelijk is. Mooi met Stuc!

 • Buitenmuur van het zwembad bij moderne kubistische villa, Ontwerp van Paul Ramakers 25
  Sterk in Steenstrip-visualisatie

  Hoe zien de Steenstrips er straks in uw ontwerp uit? Door middel van een 3D-designer en onze rendering maken wij het visueel zichtbaar.

 • Portret Osiris Hertman door Stefanie de Neve 33
  Osiris Hertman

  Topontwerper Osiris Hertman creëert privé residenties voor relaties. Het gaat hierbij om projecten van Nederland tot Indonesië.

 • Geopietra in Nederland. 30
  Steenstrips, Hout en Stuc

  In de Veluwse bossen is deze karaktervolle villa met Geopietra Steenstrips verrezen, mooi in combinatie met hout en stuc.

 • Open haard met Steenstrips 13
  Sfeervolle woning met Steenstrips

  Bij dit prachtige huis is de gevel bekleed met voor de ene helft hout en de andere helft met Steenstrips.

 • Steenstrips op gevelisolatie van Strikotherm. 18
  Gevelisolatie

  Een luxe villa met optimale belijning. Ontwerp: Grosfeld van der Velde Architecten Breda. Steenstrips en Gevelisolatie!

 • Steenstrips op de plint van het huis. 24
  Natuurstenen plint

  Eric Lemstra heeft een stijlvolle villa ontworpen aan het strand in Bergen aan Zee. Modern, Isolatie en Natuurstenen Look.

 • Exclusieve Binnenmuur met Steenstrips 6
  Restaurant Huis56 in Ugchelen

  Restaurant Huis56 in Ugchelen heeft een bijzonder concept. Dit is namelijk niet zomaar een restaurant.

 • Prachtige woning met steenstrips op de wand. 18
  Architect Pieter van Dam

  Trots staat Pieter voor zijn project. Een project zoals hij zegt: “once in a lifetime”. Zo mooi en zo compleet.

 • De sfeer van Natuurstenen - muur door villa. 6
  Geopietra: de eyecatcher

  Steenstrips Geopietra binnen-buiten. Plint huis, tuinmuren, schoorsteen, woonkamer. Ontwerp BNLA Architecten

 • Steenstrips modern en duurzaam huis. 21
  Steenstrips – kubistisch

  Een ontwerp van Best Architecten. Het is de trend van deze tijd. Moderne kubistische villa's volledig duurzaam gebouwd.

 • Steenstrips gevelbekleding - Cascata. 36
  Vakantievilla – Steenstrips

  Smaakvolle gevelbekleding. Luxe, exclusieve, landelijke strakke stijl. Een fantastisch project met Steenstrips.

 • Steenstrips bij de oprit van moderne villa 31
  Scaglia Steenstrips als contrast

  Donkergrijze steenstrips te verwerken op gevelisolatie. Vaak gekozen met wit en kubistische vormen. Lees meer!

 • De sfeer van Natuurstenen muren. 20
  Loolaan Apeldoorn

  Een combinatie van een Zwitserse luxe chalet en uitstraling van de Amerikaanse Aspen. Unieke wandbekleding op isolatie!

 • Steenstrips kubistische woning Marco van Veldhuizen geplaatst op gevelisolatie 17
  Steenstrips buitengevel

  Marco van Veldhuizen heeft voor de buitenhaard en buitengevel gekozen voor Blumone Steenstrips rechtlijnig.

 • Steenstrips Scaglia, stoer en mooi ontwerp 12
  Steenstrips Kubus villa

  Kubistische villa met Strikolith gevelisolatie ontworpen door Van der Padt & Partners Architecten.

 • Toce Steenstrips buitenafwerking. Een ontwerp van Architect ir. Hans Witte. 6
  Steenstrips, hout en stuc

  Steenstrips voor de buitengevel en schoorsteen van deze villa. De woning bestaat uit meer dan 50 procent hout.

 • Duurzame Steenstrips op de gevel - huis dat duurzaam gebouwd is 18
  Steenstrips duurzame Villa

  Geopietra Steenstrips is toegepast bij deze duurzame woning. De basis is houtskeletbouw met isolatie van 30 cm.

 • Dormio Resort te Maastricht met Montepanel Steenstrips 12
  Muur bij vakantiepark

  Vakantiegangers kunnen hier terecht om te genieten van het bruisende centrum, of om tot rust te komen in de natuur.

 • Strakke wandbekleding stoer. 16
  Steenstrips maken het af!

  Steenstrips geven een huis het complete gevoel: Houtskeletbouw, Steenstrips verwerkt op gevelisolatie.

 • Huis met de sfeer van Natuursteen - Italië. 21
  Oude Natuurstenen muren

  Geloof het of niet, maar deze muren van dit huis zijn gebouwd op isolatie. De Steenstrips zorgen voor een verouderd effect.

 • Ortho Fleur te Barneveld. 15
  Isolatie, stuc en Geopietra

  Geopietra Steenstrips op isolatie met Stuc. Op de buitengevel van deze Orthodontiepraktijk Robuuste Steenstrips!

 • Directeur Stefan van Strien van Strikolith en Claudia Koppenhagen, Projectadviseur. 12
  Natuursteen op isolatie

  Systeemgarantie Abitasistema: een unieke samenwerking tussen Strikolith, Geopietra en The Flagstone Company.

 • Steenstrips en stuc. Strak, modern en landelijk. 12
  Steenstrips landelijk strak!

  BN Architecten heeft deze luxe villa ontworpen. Een Rieten kap, stuc, donkere kozijnen en Steenstrips zijn het recept!

 • 20
  Natuurstenen gevelbekleding

  Wim en Desiree deden inspiratie op in Italië. Het resultaat is een mooie Geopietra wandbekleding met verlichting.

 • Gevelbekleding Van Winkelfashion Budel. 18
  Modieuze Steenstrips

  Stino Steenstrips van Geopietra, gevelbekleding met stuc en hout. Van Winkel Fashion in een nieuw jasje!

 • Steenstrips buitenhoek Geopietra. 12
  Bekleding buitenmuren

  Het is van belang dat architecten de mogelijkheden van Geopietra kennen. De uitstraling is ongekend Mooi!

 • 15
  Geopietra Steenstrips

  Geopietra trok de aandacht van Mariëtte. Mede geïnspireerd door haar reizen, paste ze de Steenstrips toe.

 • Blumone Steenstrips, sfeer van Oost Europa. 5
  Het Franse huis

  Wandbekleding van Geopietra voor een Franse sfeer. Duurzaam gebouwd, energieneutraal, geen gasaansluiting!

 • Steenstrips Geopietra buiten. 18
  Geopietra, duurzaam bouwen

  Duurzaam bouwen is bij deze bouw het uitgangspunt geweest. Alle muren van deze luxe zijn van EPS gemaakt.

 • Geopietra Steenstrips, P16 Scaglia. 12
  Wandbekleding Geopietra

  Rob Elmers is eigenaar van het kledingmerk Tramontana. Door zijn vele reizen wilde hij graag Natuursteen.

 • Geopietra P23 Stino MT, voegkleur Zandbeige. 12
  Lichte Steenstrips

  Architect Hein Warnaars heeft al eerder architectendagen bij The Flagstone Company bezocht. Geweldig dit product!

 • Blumone GP wandbekleding. Overdekt zwembad. Realisatie Roordink Architecten. 8
  Roordink Architecten

  Architect Roordink past vaker Geopietra Steenstrips toe, zoals een muur van een binnenbad en tuinmuren.

 • Lathmer de Wilp heeft gekozen voor de Blumone Steenstrips van Geopietra 27
  Architect Rik Lagerwaard

  Architect Rik Lagerwaard koos voor uitbreiding van de 2 wooneenheden De Latmer voor wanden Geopietra Steenstrips.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.