Baksteenstrips op de binnenmuur

Industriële muren

Baksteen is in de mode. Vooral trendsetters gebruiken de Baksteen voor industriële muren. Passend bij de sferen loft en vintage. Er zijn diverse soorten baksteenstrips verkrijgbaar.

Baksteenstrips in de serre

Lees meer

Baksteenstrips met beperkte dikte

Gecombineerd met Balinese inrichting

Deze karaktervolle serre biedt extra ruimte aan het al zo prettige woonhuis. Door het vele licht, de mooie industriële deuren en raamkozijnen, de Baksteenstrips en de enigszins Balinese inrichting, wordt je letterlijk naar deze ruimte toegetrokken.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Steenstrips met beperkte dikte

De bewoners hebben voorheen een antiekzaak gehad en hebben veel smaak. Dat kun je terugzien aan de bijzondere vloer, de mooie stoelen en het buitenlands antiek, zoals de stationsbank. Voor een optimale sfeer zijn zij op zoek gegaan naar Baksteenstrips. Zij hebben in de showroom gekozen voor de Baksteen Torre. De zetter heeft de bakstenen afgevoegd met grijs cement en de voeg verdiept geplaatst. Het buitenlampje is bewust blijven hangen. De grote zitbank, de poefen, de mooie loungestoelen en het vele licht tezamen met de Steenstrips maken deze ruimte tot een optimaal succes.

Plaats nu zelf Baksteenstrips

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.