Steenstrips luxe badkamer, Ontwerp Jeroen Rooding, Atelier Broer en @homebystuart

Bijzondere, Balinese badkamer

Lees meer

Balinese badkamer

Exclusieve muurdecoratie

Jeroen Rooding, van het architectenbureau Atelier Broer, is architect. Hij heeft het interieur thuis samen met zijn partner Eva Stuart volledig naar eigen wens ontworpen. Eva houdt de verbouwing van deze unieke woning stap voor stap bij. Dit doet zij middels het plaatsen van foto’s via het Instagram account @Homebystuart.

Wat betreft de inrichting is gekozen voor een warme, moderne en natuurlijke stijl. Dit is onder andere gerealiseerd door het gebruik van natuurlijke elementen (het antieke houten meubel) en de warme kleuren. Bovendien is deze stijl op verschillende manieren door het gehele huis terug te zien. Nu ook in de bijzondere Balinese badkamer met Geopietra Steenstrips op de badkamermuur.  
Foto album

Passie en perfectie

Twee jaar geleden hebben Jeroen en Eva een woning gekocht met het idee deze samen te verbouwen en naar hun smaak in te richten. Als architect kan Jeroen met zijn kennis het huis dus geheel naar eigen smaak inrichten. De bovenverdieping is ondertussen, na een tijd verbouwen, eindelijk afgerond. Het resultaat is bijzonder. Er is namelijk gekozen voor een natuurlijke en sfeervolle inrichting, met een moderne touch. Passie en perfectie zijn te zien in dit exclusieve interieur.

Een Balinese badkamer

Badkamers uit Bali zijn de inspiratie voor de Balinese badkamer van deze woning. Eva en Jeroen vonden het belangrijk om in de badkamer een plek van rust te creëren. Een plek waar je bovendien het gevoel krijgt dat je er echt even tussenuit bent. Hiervoor is er in de badkamer gebruik gemaakt van grijze beton-ciré. Om het egale uiterlijk van de beton-ciré te onderbreken, is er een muur bekleed met Geopietra Steenstrips Moderno in warme tinten. Daarbij zijn de badkamermeubelen zelf gemaakt van oude eiken planken. Hiermee realiseert de  natuurlijke combinatie van houten badkamermeubelen, het luxe bad en de natuurstenen muur de gewenste Balinese sfeer.

Muurstrips met diepte (reliëf)

Maar beide gingen nog een stap verder. Want de Geopietra muurstrips zijn zelf geplaatst door Eva en Jeroen. Jeroen vond het zetwerk in eerste instantie best wel ingewikkeld. Vooral omdat het bad, de spiegel en de wasbak tegen deze muur aanstaan en er dus omheen gewerkt moest worden. Ondanks dit, vond Jeroen het enorm leuk om de wanddecoratie zelf te plaatsen. Boven de natuurstenen muur, is een Led strip geplaatst. Door middel van een Led strip boven de muurstenen, wordt de Balinese badkamerwand optimaal belicht. Hierdoor wordt het 3D effect van de stenen benadrukt en is er bijzonder veel diepte te zien. De stenen muurdecoratie komt hierdoor perfect tot zijn recht.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Exclusieve wandbekleding

Er is gekozen voor de Geopietra Moderno Steenstrips. Met name omdat deze strip diepte en rechte vormen van de stenen kent. Daarbij kozen zij voor de kleur M. Deze terracotta kleur vormt bovendien een mooi contrast met de egale, grijze beton-ciré. Samen met de houten badkamermeubels, het witte bad en deze natuurstenen wandbekleding straalt de Balinese badkamer klasse uit. Beide zijn superblij met het resultaat en ook van relaties ontvangen zij alleen maar lovende reacties op deze exclusieve inrichting van de badkamer.

Steenstrips luxe badkamer, Ontwerp Jeroen Rooding, Atelier Broer en @homebystuart

Architect:


Jeroen Rooding

Steensoort:


Steenstrips Moderno

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.