Studio Piet Boon

Natuurstenen – Piet Boon

Mooie natuurstenen wanden geven direct dat gevoel van een luxe, mediterrane sfeer. De natuurlijke tinten geven deze tuinkamer van een exclusief grachtenpand veel cachet.

Ontwerp Piet Boon

Lees meer

Natuurstenen muur - Piet Boon

Studio Piet Boon

In 1983 werd Studio Piet Boon opgericht door Piet Boon en Karin Meyn.Een design studio die zich bezig houdt met het ontwerp van zowel interieur als exterieur. Het bedrijf richt zich op het leveren van het complete plaatje.Hierin staat het creëren van het perfecte evenwicht tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit centraal. Het multidisciplinaire team ontwerpt bekroonde woningen, zakelijke projecten, hospitality omgevingen en een uitgebreid assortiment aan producten. Studio Piet Boon is wereldwijd actief (bron: www.pietboon.com).

Foto album

Natuurlijk interieur

In dit ontwerp is er onder andere gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, riet en natuursteen. Door het glazen dak valt er veel zonlicht naar binnen. Het gebruik van glas, staal en deze natuurlijke lichtinval zorgt bovendien voor veel ruimtelijkheid.

Studio Piet Boon | Exclusieve wandbekleding

Buitenlandse stijl

Het kleurenpallet bestaat voornamelijk uit aardetinten: lichte, beige kleuren voor de inrichting en bruintinten voor de natuurstenen muur. De serene kleuren worden gebroken door de natuurstenen muurdecoratie en de houten meubels. Sfeervolle kussens, rieten stoelen en een licht kleed zorgen voor gezelligheid. In de hoek van de kamer staat zelfs een kleine olijfboom. Dit kleurenpallet, de inrichting met natuurlijke elementen en de lichte kamer dragen bij aan een mediterraan gevoel.

Huisontwerp: harmonie en gebruikswaarde

Studio Piet Boon is verantwoordelijk voor het interieurontwerp van dit prachtige grachtenpand in Amsterdam. Samen met Aannemer J. van der Windt is dit project verwezenlijkt. De ontwerpen van Studio Piet Boon staan bekend om evenwicht en functionaliteit. Ook in dit interieur zijn deze accenten terug te zien. De comfortabele bank en de ruimtelijkheid van de kamers zijn praktisch. Bovendien is er perfecte balans tussen de opvallende gestapelde natuurstenen muur en de rest van de evenwichtige inrichting

Architect:


Piet Boon

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

  -Gevonden in categorie: PaneelWis filters
 • Bouwbedrijf: Bouwbedrijf Homan - Architect: Bureau Authentiek - Fotograaf: Studio HOD 130
  Voegloos
 • Steenstrips buiten voegloos 49
  Voegloos
 • Moderne villa met een natuurlijk contrast dankzij de Geopietra Steenstrips (Copyright: Geopietra) 15
  Voegloos
 • Steenstrips op de binnenwand van een moderne badkamer 21
  Voegloos
 • Brons Rustiek Natuursteenstrips op stijlvolle woning. 18
  Voegloos
 • Natuursteenstrips op de schoorsteen. 52
  Voegloos
 • Wandbekleding in de Keuken. 26
  Voegloos
 • Mooie Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips - Copyright: Van der Padt & Partners Architecten 18
  Voegloos
 • Oranje Kwartsiet Natuursteenstrips. Gerealiseerd in het geboorte huis van Thorbecke door Kroeze Interieurbouw. 17
  Voegloos
 • Rustiek Kwartsiet Natuursteenstrips op de muur 32
  Voegloos
 • Steenstrips Rustieke Lei binnenwand 39
  Voegloos
 • Zwarte lei natuursteenstrips - steenstrips zwart. Dit ontwerp voor spa - wellness is gemaakt door architecten Bob Ronday en Maxim Winkelaar. 30
  Voegloos

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.