Bakstenen zelf plaatsen in de keuken - industriële stijl.

Blogster plakt strips zelf!

Lees meer

Blogster plakt strips zelf!

Stoer en industrieel

Marieke is een ondernemende en creatieve persoonlijkheid. Haar keuken moest nodig onder handen genomen worden, althans dat vond zijzelf. Uitgangspunt was om weinig kosten te maken en optimale sfeer te creëren.

De kastjes van de keuken heeft zij laten spuiten, de greepjes zijn veranderd en het blad van de keuken is vernieuwd met melamine in een betonlook. Met de nieuwe grijze tinten van de keuken en de muur en de grove balk heeft de keuken een meer industriële look gekregen. De balk heeft zijzelf helemaal uit Lemmer gehaald; echte oude wagondelen, achteraf door haar op kleur gebracht. Natuurlijk mochten de Baksteenstrips niet ontbreken. Zelf baksteenstrips plaatsen 

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.