Rocks Melan, Delano Delicatesse.

Delano, Tuur en Rocks Steenstrips

Lees meer

Inrichting met Rocks Steenstrips

Beatrijs heeft bij The Flagstone Company het Flagstone Magazine opgevraagd en gelijk zagen zij en Anouk de muur die het moest worden! En als we nu de ontwerpen er bij pakken dan komen we gezamenlijk tot de conclusie dat het uitgangspunt volledig is gehaald. Er zijn mooie grote brokken op de muur aangebracht en dat bleek voor de aannemer toch nog best een uitdaging. Maar het resultaat mag er zijn. Met hangplanten en een vintage inrichting komt de zithoek helemaal tot zijn recht. Mensen kunnen de maaltijden meenemen of heerlijk even eten en van de omgeving genieten. Wat ons betreft, is dit een zeer geslaagd project!

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.