Duurzame woningen met Steenstrips

Lees meer

Natuurvilla's met Steenstrips

Duurzaam bouwen

Zes recreatievilla's van Texel Exclusief. Deze woningen bieden meer dan 200m2 aan woonoppervlak. De villa's kijken uit over het prachtige natuurgebied Waalenburg. Architect Duco Kapitein haalt veel inspiratie uit het karakter van Waddeneiland Texel. Het landschap is dan ook weer terug te zien in het ontwerp van de architect. De grote kavels benadrukken het prachtige karakter van de zes woningen.

De exclusieve natuurvilla’s zijn gerealiseerd in het hart van Texel. De woningen bevinden zich vlakbij de Noord-en Waddenzee en op wellicht wel de beste plek als het gaat om de natuurgebieden van Texel. De natuurvilla’s zijn gebouwd op grote kavels van 2000 tot 3000 m2. Bij de bouw van de villa’s stond comfort en isolatie voorop. Elke villa heeft een een privé stuk van het natuurgebied. Daarnaast heeft elke villa ook een eigen terras ter beschikking en beschikken de woningen over vier slaapkamers en een grote open eetkeuken die uitkijkt over het prachtige gebied.

Natuur van Wallenburg

De prachtige locatie van Texel is exclusief ontdekt door de Nederlandse natuurliefhebber, Jac. P. Thijsse. Hij woonde en werkte hier in de 19e eeuw. Jac werd gegrepen door de natuur rondom het natuurgebied Waalenburg en kocht dan ook snel zijn eerste hectares natuurgebied in Texel. Nu honderd jaar later is het uitgegroeid tot een groot en indrukwekkend natuurgebied dat wordt gefinancierd door overheden en organisaties.

 

Architect:


KJK Architekten & Aannemer DOZY

Steensoort:


Steenstrips Cascata

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.