Verschillende soorten Steenstrips in de Showroom

Experience Center

  • Ongekend veel voorbeelden
  • Nieuwe showroom, 5600 m2
  • Veel producten uit voorraad leverbaar
  • Grote inspiratiebron
  • Goed bereikbaar direct vanaf A50

Nieuwe Showroom

Lees meer

Showroom The Flagstone Company

5600 m² binnen en buiten
Een droom is waarheid geworden. Letterlijk zijn wij gestart met verkoop vanuit een auto. Vanuit de Landrover Defender van Hellen zeg maar. Vervolgens zijn wij eenvoudig op een buitenterrein gestart. Zonder kantoor, enkel op wat straatstenen. En dat werkte. Flagstones werden vanaf een picknickbank verkocht. En toendertijd pakte Hellen zelf ook vaak nog de Flagstones in. Later kwamen daar de Steenstrips bij. Pas in een verder stadium kwam Aalbosweg 16 te huur. Steeds werd er meer bij gehuurd. Uiteindelijk leidde dat tot aankoop van nummer 14 en nummer 16. En dus zijn wij nu 8 jaar later uiteindelijk verhuisd naar Aalbosweg nummer 14 waar de showroom van The Flagstone Company is gevestigd.

De Fiat Topilino in de vernieuwde showroom

Bella Italia

Er is een duidelijke klik met Italië. Al sinds dat wij in de 20 waren, kwamen wij daar al veel. En toen kwam de toevalligheid erbij dat Geopietra daar ook gevestigd is. Inmiddels is ons bedrijf de belangrijkste samenwerkingspartner van Geopietra. Dat is natuurlijk niet zonder slag of stoot gegaan. Iedere avond Italiaans leren, optimaal leren omgaan met een andere cultuur etcetera, etcetera. Maar het heeft ons ver gebracht. Deze maand oktober zijn wij over gehuisd. Vanzelfsprekend eigenlijk best makkelijk. Want 40 meter verderop verhuizen, is een makkie. Gezien de historie met Italië schafte Hellen voor Peter een Piaggio Ape aan. En weliswaar een hele bijzondere. Want het gaat om het type Basso. Waarbij het lichtje op het voorste wiel gevestigd is. En de ‘macchina’ zoals de Italianen het noemen, rijdt nog steeds. Het is een mijlpaal die hiermee wordt vastgelegd.

Borden met diversen Steenstrips in de nieuwe showroom

Verschillende soorten Geopietra Steenstrips in de nieuwe showroom

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.