Eeuwenoude Stenen Muren

Eeuwenoude Stenen Muren

Lees meer

Oude Stenen Muren

"Wij kozen voor de Steenstrips van The Flagstone Company!"

Het huis van Trudy & Hans is 25 jaar oud, traditioneel gebouwd in een landelijke stijl. Trudy & Hans vielen beide als een blok voor de wel zeer bijzondere keuken, zoals deze opgesteld stond bij Tieleman keukens in Middelharnis.

De entourage erom heen, hebben zij zelf aangepast. De houten stoere balk en de zwart-witte plavuizen maken hiervan deel uit. De keuken heeft de sfeer van de middeleeuwen, zoals zij dat ervaren, en is donker van kleur. Dus een geblokte tegelvloer, een lambrisering in een warme tint en niet te vergeten de rustieke stenen muren, moesten er gewoon bij. Trudy merkt op: "het ontwerp was vrij snel klaar. We gingen zelf al uit van een eiland-keuken, en de indeling en keuze van apparatuur is in samenwerking met Keukencentrum Tieleman bepaald, op een zeer prettige een vakkundige manier". Assortiment Steenstrips

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

  -Gevonden in categorie: NatuursteenstripsWis filters
 • Brons Rustiek Natuursteenstrips op stijlvolle woning. 18
 • Natuursteenstrips op de schoorsteen. 52
 • Wandbekleding in de Keuken. 26
 • Mooie Zwart Kwartsiet Natuursteenstrips - Copyright: Van der Padt & Partners Architecten 18
 • Oranje Kwartsiet Natuursteenstrips. Gerealiseerd in het geboorte huis van Thorbecke door Kroeze Interieurbouw. 17
 • Rustiek Kwartsiet Natuursteenstrips op de muur 32
 • Steenstrips Rustieke Lei binnenwand 39
 • Zwarte lei natuursteenstrips - steenstrips zwart. Dit ontwerp voor spa - wellness is gemaakt door architecten Bob Ronday en Maxim Winkelaar. 30
 • 48
 • Het verwerken van Steenpanelen volgens het 8
 • ARDEX 7+8 lijm 6
 • Bak met Ardex E90. 5

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.