Villa met Rocks Blauw

Nederland met een vleugje Oostenrijk

Deze adembenemende, modern vorm gegeven, villa vraagt, krijgt en verdient direct alle aandacht. Het is een huis ontworpen door Cor ten Brinke

Steenstrips: ’n vleugje Oostenrijk

Lees meer

Landelijke Villa Met Rocks

Rieten kap Villa

Wij realiseren ons dat wij in Nederland zijn, maar het Natuursteen van het ontwerp leidt ons positief van deze gedachte af. Want deze warme en karaktervolle gevelbekleding zou ook zo maar in Oostenrijk te vinden zijn

De gevel met Steenstrips is een werkelijk waar – schitterend detail, contrasterend in structuur met het asymmetrische- met riet gedekte – dak. Met het hout, zijn het allemaal natuurlijke toegepaste materialen.

Foto album

Natuursteen is een echte eyecatcher

Een lust voor het oog, dat helemaal een eyecatcher is als men vanaf het water er langs loopt. Menigeen is onder de indruk en stopt even om het huis te bewonderen. Iets wat wij absoluut begrijpen, want waar of hoe we het huis ook fotograferen elk beeld is werkelijk spectaculair.

Ook binnen is deze wandbekleding doorgetrokken bij enkele binnenmuren en de schoorsteen.

Toepassing: Rocks Blauw Antranciet. Deze Steenstrip kenmerkt zich door de neutrale blauw-grijze kleur. Standaard is er een terra/goudkleurige nuancering aanwezig dat op verzoek qua mix kan worden verhoogd.

Architect:


Cor ten Brinke

Steensoort:


Rocks Blauw Antraciet

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Meer Rieten Kap Villa's

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.